Κινητήρια δύναμη οι άνθρωποί μας

Ανακαλύψτε την εθνική μας ομάδα και τη ζωή στην Εθνική

Η ζωή μας στην Εθνική

Στόχος μας ένα εργασιακό περιβάλλον που ευνοεί τη συνεργασία, την αποτελεσματικότητα και την προσωπική ανάπτυξη. Nοιαζόμαστε χωρίς στερεότυπα και προκαταλήψεις και σεβόμαστε τους ανθρώπους μας. Με επίκεντρο τον άνθρωπο και οδηγό τις αξίες μας, δημιουργούμε μέλλον. 

Μαθαίνω περισσότερα

Προσφέρουμε δυνατότητες εξέλιξης 

181 χρόνια τώρα βάζουμε πρώτα τον άνθρωπο. Επενδύουμε περισσότερο στην ανάπτυξη των ανθρώπων μας σχεδιάζοντας νέες δράσεις και εξειδικευμένα προγράμματα (σε ψηφιακό και μη περιβάλλον) που αποσκοπούν στην ενδυνάμωση όλων μας, τη συνεχή εκπαίδευση και την τεχνική κατάρτιση πάνω σε γνώσεις και δεξιότητες οι οποίες ευθυγραμμίζονται με τις ανάγκες της εργασιακής μας καθημερινότητας. Έτσι, εξελισσόμαστε μαζί.

Μαθαίνω περισσότερα

Ελάτε στην ομάδα μας

Το μέλλον βρίσκεται στα χέρια όσων θέλουν να δημιουργήσουν και να προσφέρουν. Γι’ αυτό τους στηρίζουμε, προσφέροντας θέσεις πρακτικής άσκησης και εξειδικευμένα προγράμματα που δίνουν ευκαιρίες σε αποφοίτους να ξεκινήσουν δυναμικά την καριέρα τους στην αγορά εργασίας. Μέσα από όλες τις ευκαιρίες θέλουμε να προσφέρουμε στους νέους τη δυνατότητα να μπορούν να μπουν στις ομάδες μας, να εμπλακούν σε έργα, να αποκτήσουν τεχνική κατάρτιση, γνώσεις, εμπειρία σε συνθήκες εργασιακής καθημερινότητας που θα τους δώσουν σημαντικά εφόδια και εμπειρίες στην επαγγελματική τους πορεία.

Μαθαίνω περισσότερα

Δείτε πώς εξελισσόμαστε μαζί με τους ανθρώπους μας.

181 χρόνια τώρα βάζουμε πρώτα τον άνθρωπο. Γι’ αυτό ακούμε τους ανθρώπους μας και μαζί τους δημιουργούμε μέλλον. Επενδύουμε στη διαρκή βελτίωση των ανθρώπων μας μέσα από δράσεις που αποσκοπούν στην ανάπτυξη όλων μας.

Μαθαίνω περισσότερα 

Μπορείτε να μας στείλετε το βιογραφικό σας κάνοντας εγγραφή στην πλατφόρμα μας.

Στέλνω το βιογραφικό μου
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top