Γνωρίζουμε καλά τη σπουδαιότητα της υγείας και της εκπαίδευσης και αποτελεί πάγιο στόχο μας να τα προσφέρουμε στους ανθρώπους μας και στο κοινωνικό σύνολο με συνέπεια και υπευθυνότητα. Για τον λόγο αυτό, δίνουμε ιδιαίτερη βάση σε δράσεις που αφορούν στους συγκεκριμένους τομείς.

Υγεία για όλους

Έχουμε δεσμευτεί να προωθούμε συστηματικά πρακτικές που προάγουν το ευ ζην. Όσον αφορά στους εργαζομένους, έχουμε δημιουργήσει το ταμείο υγείας των ανθρώπων της τράπεζας  (ΤΥΠΕΤ), ενώ, αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της ψυχικής υγείας, προσφέρουμε ειδική γραμμή υποστήριξης για τους υπαλλήλους μας και τις οικογένειές τους, για όσο διάστημα διαρκεί η πανδημία.
Αναφορικά με τη δημόσια υγεία, στόχος μας είναι να ενισχύουμε τις υπάρχουσες δομές, ώστε όλοι οι πολίτες να απολαμβάνουν ποιοτικότερη περίθαλψη και υπηρεσίες. Για να το πετύχουμε αυτό, έχουμε αναπτύξει πολυετές πρόγραμμα υποστήριξης του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», ενώ προχωρούμε συνεχώς σε νέες χορηγίες και αναπτύσσουμε σχέδιο συνέχισης της χρηματοδότησης τομέων σχετικών με την υγεία. 

Εκπαίδευση για όλους

Η εκπαίδευση αποτελεί μία πολύτιμη επένδυση στο παρόν και το μέλλον. Για το λόγο αυτό, ενθαρρύνουμε τη δια βίου μάθηση εντός και εκτός του οργανισμού μας και μεριμνούμε για την ευημερία του συνόλου, μέσω της διαρκούς επιμόρφωσης και του ψηφιακού αλφαβητισμού.
Συγκεκριμένα, υλοποιούμε τα προγράμματα πρακτικής άσκησης i-work@nbg, καθώς και ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα για κρατικές υποτροφίες μέσω του IKY. Παράλληλα, πρωτοστατούμε στον ψηφιακό αλφαβητισμό σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και εξελισσόμαστε διαρκώς, δημιουργώντας ειδική γραμμή για τους πελάτες μας κατά τη διάρκεια της πανδημίας, που έχει ως στόχο την εκπαίδευσή τους στη χρήση της ηλεκτρονικής τραπεζικής. 
Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός οικοσυστήματος σχετικού με τον ψηφιακό και χρηματοοικονομικό αλφαβητισμό, ώστε οι νεότερες γενιές να έχουν στέρεες βάσεις για το μέλλον.

Γνωρίστε μας καλύτερα

Ανακαλύψτε τις δράσεις, τα νέα, το όραμα και τις αξίες μας.

Το όραμά μας για ένα βιώσιμο μέλλον

Το όραμά μας για ένα βιώσιμο μέλλον

Δείτε τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες μας για τη βιώσιμη ανάπτυξη.
Μαθαίνω περισσότερα
 Μελέτες και Οικονομικές Αναλύσεις

Μελέτες και αναλύσεις

Όλες οι αναλύσεις, οι μελέτες και οι εκτιμήσεις μας είναι διαθέσιμες online.
Μαθαίνω περισσότερα
Ενημέρωση Επενδυτών

Εξυπηρέτηση θεσμικών επενδυτών

Βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας της Διεύθυνσης Επενδυτικών Σχέσεων.
Μαθαίνω περισσότερα
Η εταιρική μας διακυβέρνηση

Εταιρική Διακυβέρνηση

Μπορείτε να βρείτε γενικές πληροφορίες για την εταιρική διακυβέρνησή μας.
Μαθαίνω περισσότερα
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top