Κάντε τα πρώτα σας επαγγελματικά βήματα, μαζί μας!

Το Next Banking Generation Internship έχει ως βασικό στόχο την απόκτηση εμπειρίας στον τομέα της Λογιστικής & των Χρηματοοικονομικών, τη γνωριμία με την εργασιακή καθημερινότητα, καθώς και την υποστήριξη των νέων για την απόκτηση της πιστοποίησης ACCA.

Η πρακτική άσκηση έχει ως βασικό σκοπό την απόκτηση εμπειρίας και τη γνωριμία με την εργασιακή καθημερινότητα ενός Οργανισμού. Στην Εθνική Τράπεζα στηρίζουμε τους νέους στα πρώτα τους βήματα προσφέροντας το Πρόγραμμα Internship «i-work@nbg».

Το Next Banking Generation Internship με μια ματιά:

Σε ποιους απευθύνεται;

Σε φοιτητές του ΜΠΣ του τμήματος Χρηματοοικονομικής & Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, οι οποίοι έχουν παράλληλα εγγραφεί και στο ACCA Accelerate.
 

Έμμισθη ή όχι;

Έμμισθη, χορηγούμενη από την Εθνική Τράπεζα.

Ανακοίνωση προγράμματος και Διάρκεια;

 • Website και Social Media της Εθνικής Τράπεζας
 • Websites και Social Media του ΠΑ.ΠΕΙ. και του ACCA
 • Η διάρκεια θα είναι 6μηνη.
 

Πρόκειται για ένα Πρόγραμμα έμμισθης πρακτικής άσκησης διάρκειας 6 μηνών που απευθύνεται σε φοιτητές Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών του τμήματος Χρηματοοικονομικής & Τραπεζικής Διοικητικής του ΠΑ.ΠΕΙ., οι οποίοι έχουν παράλληλα εγγραφεί και στο ACCA Accelerate και επιθυμούν να αποκτήσουν τεχνογνωσία και επαγγελματική εμπειρία, απασχολούμενοι σε εξειδικευμένους τομείς δραστηριότητας της Τράπεζας δίπλα σε έμπειρα στελέχη. 

Το πρόγραμμα Next Banking Generation Internship προσφέρει:

 • Εκπαίδευση στην Εθνική Τράπεζα από ACCA accredited supervisor
 • Αξιοποίηση του 6μηνου της πρακτικής ως προς το διάστημα των 3 ετών εργασιακής εμπειρίας που πρέπει να έχετε για την απόκτηση της πιστοποίησης
 • Δυνατότητα πρόσληψης στην Εθνική Τράπεζα σε συνέχεια θετικής αξιολόγησης
 • Δυνατότητα χρηματοδότησης των μαθημάτων και των εξετάσεων για την απόκτηση της πιστοποίησης, σε συνέχεια πρόσληψης στην Εθνική Τράπεζα
 • Δυνατότητα κάλυψης των απαιτούμενων CPDs (continuing professional development hours) για τη διατήρηση της πιστοποίησης & παροχή έκπτωσης σε σεμινάρια του ACCA

Μέσα από την εμπειρία της πρακτικής άσκησης:

 • Κάνετε ένα δυναμικό ξεκίνημα στην αγορά εργασίας
 • Αποκτάτε επαγγελματική εμπειρία σε εξειδικευμένους τομείς
 • Εφαρμόζετε τις γνώσεις σας στην πράξη

Σε συνέχεια επιτυχούς ολοκλήρωσης του προγράμματος, υπάρχει δυνατότητα πρόσληψης στην Τράπεζα, εφόσον οι ασκούμενοι (interns) έχουν ανταποκριθεί με επιτυχία στις απαιτήσεις του και παράλληλα υφίσταται σχετική υπηρεσιακή ανάγκη.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το ACCA και το ΜΠΣ στην Χρηματοοικονομική & Τραπεζική Διοικητική του Πανεπιστημίου Πειραιά μπορείτε να επισκεφθείτε τους παρακάτω συνδέσμους:

ACCA

Uni.Pi. MSc in Banking & Finance

Για να υποβάλετε αίτηση συμμετοχής, μπορείτε να σκανάρετε το παρακάτω QR code ή να επισκεφθείτε τη σχετική σελίδα πατώντας εδώ. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από 15/04 – 17/05/2024.

 

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις για το Πρόγραμμα μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο 210 334 2425.

logos

Είμαστε κοντά στους νέους

Παρακολουθούμε συστηματικά τις εξελίξεις στην αγορά εργασίας με παρουσία σε συνέδρια, πανεπιστημιακές διοργανώσεις, εκδηλώσεις και ημέρες καριέρας με συμμετοχή των ανθρώπων μας από διάφορες Μονάδες της τράπεζας. Θέλουμε να υποστηρίζουμε τους νέους και τις νέες της χώρας να μας γνωρίσουν και μαζί να μάθουν για την τράπεζα με τη μεγαλύτερη ιστορία, προσφέροντας ευκαιρίες που υποστηρίζουν ένα δυναμικό ξεκίνημα στην επαγγελματική τους πορεία.
Θωμάς Τσοπανάκης

«Ξεκίνησα με το πρόγραμμα πρακτικής i-work @ NBG και δύο χρόνια μετά είχα την ευκαιρία και ανέλαβα ως επικεφαλής της ομάδας του User Experience. Για εμένα η Εθνική σημαίνει οικογένεια, καινοτομία και κυρίως μία εταιρεία που είναι δίπλα σε κάθε βήμα μου, δίνοντας μου την ευκαιρία να εξελιχθώ, να δημιουργήσω και να μάθω μέσα από τα υπέροχα digital προϊόντα που αναπτύσσουμε.»
Θωμάς Τσοπανάκης
Head of User Experience Διεύθυνση, Digital Banking
Ελεονόρα Βερυκίου

«Η σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες. Aυτό είναι που χαρακτηρίζει το Premium Banking. Για μένα δεν υπάρχει μεγαλύτερη αναγνώριση και κίνητρο από αυτό για να είμαι δημιουργική. Γιατί για τι Τράπεζα θα μιλούσαμε αν δεν είχαμε αυτή την καθημερινή επαφή με τους πελάτες μας, να τροφοδοτεί τη δημιουργικότητά μας, να μας κρατάει στο επίκεντρο των εξελίξεων;»
Ελεονόρα Βερυκίου
Στέλεχος Premium Banking, Κατάστημα Πανόρμου
Τασιάνα Ανατολή

«Ως μέλος της Ομάδας της Εθνικής τα τελευταία 17 χρόνια έχω αποκομίσει γνώσεις, εμπειρίες και επαγγελματική καταξίωση. Όλα αυτά έχουν ενσωματωθεί στην προσπάθειά μου για αξιόπιστη κ αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Άλλωστε, η δύναμη της Εθνικής Τράπεζας είναι οι άνθρωποι της... Όλοι εμείς!»
Τασιάνα Ανατολή
Προϊσταμένη Teller Ιδιωτών Καταστήματος Βέροιας
Δουργουτιάν Νατάσσα

«Κάθε μέρα στην Εθνική Τράπεζα είναι μία πρόκληση. Στέκομαι δίπλα στην ελληνική μικρομεσαία επιχείρηση στην προσπάθεια ενδυνάμωσής της ενώ ταυτόχρονα συνδράμω και καθοδηγώ τους ανθρώπους της ομάδας μου στην επαγγελματική τους ανάπτυξη.  Είναι συναρπαστικό να είσαι αρωγός στην ικανοποίηση των αναγκών τόσο των πελατών όσο και των συνεργατών σου.»
Δουργουτιάν Νατάσσα
Υποδιευθύντρια Καταστήματος Θερμαϊκού 878

Γνωρίστε μας καλύτερα

Ανακαλύψτε τις δράσεις, τα νέα, το όραμα και τις αξίες μας.

Το όραμά μας για ένα βιώσιμο μέλλον

Το όραμά μας για ένα βιώσιμο μέλλον

Δείτε τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες μας για τη βιώσιμη ανάπτυξη.
Μαθαίνω περισσότερα
 Μελέτες και Οικονομικές Αναλύσεις

Μελέτες και αναλύσεις

Όλες οι αναλύσεις, οι μελέτες και οι εκτιμήσεις μας είναι διαθέσιμες online.
Μαθαίνω περισσότερα
Ενημέρωση Επενδυτών

Εξυπηρέτηση θεσμικών επενδυτών

Βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας της Διεύθυνσης Επενδυτικών Σχέσεων.
Μαθαίνω περισσότερα
Η εταιρική μας διακυβέρνηση

Εταιρική Διακυβέρνηση

Μπορείτε να βρείτε γενικές πληροφορίες για την εταιρική διακυβέρνησή μας.
Μαθαίνω περισσότερα
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top