Αξιόπιστη λύση με ένα μηνιαίο σταθερό κόστος

Αν έχετε μια μικρή ή μικρομεσαία επιχείρηση που πραγματοποιεί σταθερό τζίρο συναλλαγών, μπορείτε να εξασφαλίσετε τερματική συσκευή, πληρώνοντας μόνο ένα μηνιαίο σταθερό κόστος. Μια εύκολη λύση για την απόκτηση ενός ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών αποδοχής συναλλαγών με χρεωστικές, πιστωτικές ή προπληρωμένες κάρτες, η οποία προσφέρεται από την NBG Pay.

Διαφάνεια

Αν υπερβείτε τον τζίρο συναλλαγών που προβλέπεται από το πακέτο που επιλέξατε, τότε θα εφαρμοστεί αυτόματα συγκεκριμένο ποσοστό προμήθειας για το επιπλέον ποσό συναλλαγών. Για το ποσοστό αυτό θα ενημερωθείτε κατά την έναρξη της συνεργασίας. 

Διάρκεια 24 μήνες

Η ελάχιστη διάρκεια που μπορείτε να έχετε διαθέσιμο για την επιχείρησή σας το πακέτο POS Economy είναι 24 μήνες. Μετά τη λήξη των 24 μηνών, η σύμβαση μπορεί να ανανεωθεί για αόριστο χρόνο.

Δυνατότητα αλλαγής πακέτου

Έχετε τη δυνατότητα, αν το θελήσετε, να ενταχθείτε σε άλλο αναβαθμισμένο πακέτο μηνιαίου όγκου συναλλαγών.

Επιβράβευση Go For More

Με τις τερματικές συσκευές POS Economy έχετε δυνατότητα συμμετοχής στο Go For More, το πρόγραμμα συνολικής επιβράβευσης της Εθνικής Tράπεζας.

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;

Ελάτε σε ένα κατάστημά μας για να λύσετε όλες σας τις απορίες.

Κλείνω ραντεβού

Στα πακέτα POS Εconomy συμπεριλαμβάνεται τερματική συσκευή αποδοχής καρτών η οποία επιστρέφεται στην τράπεζα σε περίπτωση τερματισμού της συνεργασίας. Σε περίπτωση υπέρβασης του μηνιαίου όγκου συναλλαγών του πακέτου που έχετε επιλέξει, θα υπάρξει προμήθεια εκκαθάρισης συναλλαγών μόνο για το ποσό της υπέρβασης και σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της σχετικής σύμβασης. O ελάχιστος χρόνος παραμονής στην υπηρεσία είναι 24 μήνες.

Testimonial Card 1

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της Εθνικής γίνεται πάντα με ώριμα και σταθερά βήματα, αποτελώντας καταλύτη και αρωγό των δραστηριοτήτων μας.
Γιάννα Ιωαννίδου
Managing Director της All Web Solution SA

Υποχρεωτική εγκατάσταση & χρήση POS

για επαγγελματίες. Ενημερωθείτε για τα επαγγέλματα που αφορά η ψήφιση του νέου νομοσχεδίου και αποκτήστε το δικό σας τερματικό POS, εύκολα και γρήγορα στην NBG Pay

Έχετε απορίες;

Η NBG Pay παρέχει στους πελάτες σας μία καινοτόμο, οικονομική και ασφαλή λύση πληρωμών. Επιτρέπει την αποδοχή πληρωμών είτε σε φυσικά καταστήματα, είτε μέσω διαδικτύου, τηλεφώνου ή και εν κινήσει.
Τώρα μπορείτε να αυξήσετε τον κύκλο εργασιών σας με την αποδοχή πληρωμών με κάρτες. Η NBG Pay διευκολύνει τις επιχειρήσεις στην αποδοχή πληρωμών με κάρτες σε φυσικά καταστήματα, μέσω διαδικτύου, τηλεφώνου ή εν κινήσει.

Η ΕΤΕ και η EVO Payments Inc. (εφεξής “EVO”) υπέγραψαν μακροχρόνια στρατηγική συνεργασία ως NBG Pay*, με σκοπό να παρέχουν υπηρεσίες αποδοχής και επεξεργασίας πληρωμών.  Η EVO κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της παροχής τεχνολογιών και υπηρεσιών πληρωμών με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.  Η διευρυμένη και μεγάλης αξίας πελατειακή βάση της ΕΤΕ σε συνδυασμό με την εξειδίκευση της EVO στους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμών θα επιφέρουν σημαντικά οφέλη και αξία για τους πελάτες μας. 

Στοιχεία επικοινωνίας
Για περισσότερες πληροφορίες, να επικοινωνήσετε με την NBG Pay μέσω e-mail, τηλεφώνου ή ταχυδρομείου:
Πληροφορίες: [email protected]
Τ: 210 950 3600
Ταχυδρομική διεύθυνση: 
NBG Pay ΑΕ
Πειραιώς 74
18346 Μοσχάτο
Αθήνα
Αττική

Προστασία δεδομένων - πώς διασφαλίζει η NBG Pay την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων;

Πληροφορίες για τον τρόπο που η NBG Pay διασφαλίζει την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων μπορείτε να βρείτε στη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.  Εάν έχετε άλλες ερωτήσεις σχετικά με την επεξεργασία και τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων ή τα δικαιώματά σας σύμφωνα με τον Κανονισμό GDPR, παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Επικοινωνία – θέλετε να κάνετε κάποιο σχόλιο ή να υποβάλετε παράπονο;

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η άριστη εξυπηρέτηση και η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας.  Σε ορισμένες περιπτώσεις είναι πιθανό να αισθανθείτε ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στην ποιότητα της εξυπηρέτησης πελατών ή των παρεχόμενων υπηρεσιών της NBG Pay.  Εάν επιθυμείτε να μας κοινοποιήσετε κάποιο σχόλιο ή να υποβάλετε παράπονο, παρακαλούμε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση [email protected] και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Εναλλακτικοί Ανεξάρτητοι Φορείς Επίλυσης Διαφορών

Μπορείτε να ενημερωθείτε για την εναλλακτική/εξωδικαστική επίλυση διαφορών και τους φορείς Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ), οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο ΕΕΔ και στους οποίους μπορείτε να απευθυνθείτε, από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης www.mindev.gov.gr στην ενότητα «Για τον Πολίτη-Καταναλωτή/ Θέματα Ενημέρωσης & Προστασίας Καταναλωτή/Η Υπηρεσία/Εναλλακτική Επίλυση Καταναλωτικών Διαφορών».
 
  • Πακέτο Economy 1 - Μηνιαίο όριο συναλλαγών €500 - Μηνιαία πάγια χρέωση €9.90
  • Πακέτο Economy 2 - Μηνιαίο όριο συναλλαγών €1.500 - Μηνιαία πάγια χρέωση €18.80
  • Πακέτο Economy 3 - Μηνιαίο όριο συναλλαγών €2.500 - Μηνιαία πάγια χρέωση €29.50

Ναι, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της σύμβασης μπορείτε να ζητήσετε αναβάθμιση του πακέτου και μεταφορά σε πρόγραμμα μεγαλύτερου τζίρου, μέχρι 5 εργάσιμες μέρες πριν τη λήξη του τρέχοντος μηνιαίου κύκλου.

Μπορείτε ακόμα, να ζητήσετε τη διακοπή του πακέτου στο οποίο έχει ενταχθεί η επιχείρησή σας, σύμφωνα με τους όρους που προβλέπονται στη σύμβαση. Το τερματικό σε αυτήν την περίπτωση επιστρέφεται στην τράπεζα.

Οι μηνιαίες χρεώσεις ξεκινούν την πρώτη εργάσιμη ημέρα του επόμενου μήνα από την αγορά του πακέτου. Έτσι για το διάστημα από την ημερομηνία αγοράς και ενεργοποίησης μέχρι την πρώτη εργάσιμη του επόμενου μήνα δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση, ακόμα και αν έχουν γίνει συναλλαγές. Η χρέωση γίνεται στον λογαριασμό της επιχείρησης, αυτόματα, κάθε πρώτη εργάσιμη του μήνα.
Εφόσον δεν υπάρξει υπέρβαση του τζίρου συναλλαγών που περιλαμβάνεται στο πακέτο, δε χρεώνεται προμήθεια εκκαθάρισης συναλλαγών. Χρεώνεται προμήθεια μόνο για το ποσό τυχόν υπέρβασης, σύμφωνα με το πακέτο το οποίο έχετε επιλέξει. Ακόμα και αν υπάρχει υπέρβαση, σε ατομικές, Ο.Ε., Ε.Ε., η προμήθεια εκκαθάρισης συναλλαγών έως €10 είναι 0,50%.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Ανακαλύψτε ακόμη περισσότερα προϊόντα και υπηρεσίες για την επιχείρησή σας.

Debit Mastercard Business

Debit Mastercard Business

Καλύψτε εύκολα τις επιχειρηματικές ανάγκες και τα επαγγελματικά σας έξοδα
Μαθαίνω περισσότερα
Προθεσμιακές καταθέσεις

Προθεσμιακές καταθέσεις

Αποταμιεύστε σε ευρώ ή σε ξένο νόμισμα και κερδίστε μεγαλύτερη απόδοση
Μαθαίνω περισσότερα
Customer onboarding

Customer onboarding

Ξεκινήστε τη σχέση της επιχείρησής σας με την τράπεζα, αποκλειστικά online
Μαθαίνω περισσότερα
Digital Banking για επιχειρήσεις

Digital Banking για επιχειρήσεις

Έλεγχος συναλλαγών, μισθοδοσία, εμβάσματα και πολλά ακόμη, από τον υπολογιστή σας
Μαθαίνω περισσότερα
Business Δάνειο Εξπρές

Business Δάνειο Εξπρές

Αποκτήσετε επιχειρηματικό δάνειο αποκλειστικά online, χωρίς να έρθετε στο κατάστημα
Μαθαίνω περισσότερα
i-bank Trade Finance

i-bank Trade Finance

Διαχειριστείτε online όλες τις συναλλαγές διεθνούς εμπορίου της επιχείρησής σας
Μαθαίνω περισσότερα
Εθνική 2.0

Εθνική 2.0

Ανακαλύψτε το πλαίσιο στήριξης που σχεδιάσαμε, σχετικά με το Ταμείο Ανάκαμψης
Μαθαίνω περισσότερα

Ο Εξειδικευμένος Επαγγελματικός σας Σύμβουλος (RM) είναι εδώ

Μπορείτε να λαμβάνετε συνεχή υποστήριξη από τον Εξειδικευμένο Επαγγελματικό σας Σύμβουλο (RM), ένα έμπειρο στέλεχος που θα αναλάβει τη διαχείριση της συνολικής σας σχέσης με την τράπεζα.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top