Στην NBG Pay, στο πλαίσιο των δράσεων του Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0, υποστηρίζουμε με πράξεις την ψηφιακή μετάβαση των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός στοχεύει στην αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων που προσφέρουν τα ψηφιακά μέσα και οι νέες τεχνολογίες, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Τον ίδιο στόχο επιδιώκει και το υπο-πρόγραμμα ‘Ψηφιακές Συναλλαγές’, στο πλαίσιο του οποίου συνεργαζόμαστε με εταιρίες τεχνολογίας για την παροχή των βέλτιστων λύσεων στις επιχειρήσεις-πελάτες μας.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, οι επιχειρήσεις έχουν την δυνατότητα να αξιοποιήσουν νέες ευκαιρίες, προκειμένου να εξελιχθούν, ενώ παράλληλα εκπαιδεύονται και εφοδιάζονται κατάλληλα, ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται στις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις.

Σε συνεργασία με την εταιρεία Μellon Technologies σας δίνουμε τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε την επιδότηση του προγράμματος, να αντικαταστήσετε τη συσκευή  POS που διαθέτετε, καθώς και να διερευνήσετε και άλλους τρόπους ενίσχυσης της επιχείρησής σας.

 

 

Με 2 λόγια:

  • Ψηφιακή αναβάθμιση
  • Αντικατάσταση POS με επιδότηση 150€
  • Σύγχρονες λειτουργικότητες 

Μπορείτε να εξαργυρώσετε το voucher που διαθέτετε μέχρι τις 30/06/2024 . Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία πατήστε εδώ.

Android DX 8000 4G/WiFi/BT.

Μπορείτε να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες του φορητού POS Android DX 8000. Μάθετε περισσότερα εδώ

Desk 2600. Μπορείτε να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες του επιτραπέζιου POS Desk 2600. Μάθετε περισσότερα εδώ.
Android DX 8000 4G/WiFi

Android DX 8000 4G/WiFi/BT

Φορητό Android POS έγχρωμο με οθόνη αφής και ενσωματωμένο εκτυπωτή, ιδανικό για ελεύθερους επαγγελματίες και επιτηδευματίες, καθώς και επιχειρήσεις στις οποίες διενεργούνται συναλλαγές τόσο στον εσωτερικό, όσο και στον εξωτερικό χώρο των εγκαταστάσεών τους. Με μια συσκευή αποκτάτε τη δυνατότητα αποδοχής πληρωμών και παράλληλα έχετε τη δυνατότητα ενεργοποίησης πρόσθετων εφαρμογών που είναι συμβατές με Android λογισμικό μέσα από το Application Store της συσκευής. Χάρη στην υποστήριξη της 4G και WiFi συνδεσιμότητας η ολοκλήρωση των πληρωμών πραγματοποιείται πολύ γρήγορα και αξιόπιστα ενώ η έγχρωμη οθόνη αφής δημιουργεί μια ευχάριστη εμπειρία χρήσης για εσάς και τους πελάτες σας, αναβαθμίζοντας την εικόνα της επιχείρησής σας. 

 

Το Android DX 8000 4G/WiFi/BT αναλυτικά

Κάνοντας χρήση του Voucher των 150 € : 119,00 € από 269,00 €.
Μηνιαίο Κόστος Συντήρησης: 7,00 €.

Λοιποί όροι:

  • Όλες οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ.
  • Ο ΦΠΑ δεν επιδοτείται από τη δράση.

 

 
Επιλογή πακέτου μίσθωσης #1:
Κάνοντας χρήση του Voucher των 150 € : 82,00  € από 232,00 € για τη μίσθωση των πρώτων 6 μηνών. 
Μηνιαίο Κόστος μίσθωσης από τον 7ο έως και τον 24ο μήνα: 12,00 € ανά μήνα.
Μηνιαίο Κόστος μίσθωσης πέραν του 24ου μήνα: 7,00€ ανά μήνα.
 

Επιλογή πακέτου μίσθωσης #2:
Κάνοντας χρήση του Voucher των 150 € : 30,00 € από 180,00 € για τη μίσθωση των πρώτων 12 μηνών.
Μηνιαίο Κόστος μίσθωσης πέραν του 12ου μήνα: 15,00 € ανά μήνα.

 

Λοιποί όροι:

  • Όλες οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ.
  • Ο ΦΠΑ δεν επιδοτείται από τη δράση.
  • Οι τιμές μίσθωσης περιλαμβάνουν τη διάθεση της συσκευής και τις υπηρεσίες συντήρησης.
  • Ελάχιστη παραμονή στην υπηρεσία για το πακέτο μίσθωσης #1 είναι οι 24 μήνες και για το πακέτο μίσθωσης #2 οι 36 μήνες.

 
pos

Desk 2600

Επιτραπέζιο POS με ενσωματωμένο εκτυπωτή, φωτιζόμενα πλήκτρα και έγχρωμη οθόνη που διευκολύνονει τη χρήση σε σημεία με χαμηλό φωτισμό. Ιδανικό για εμπορικά καταστήματα, λογιστήρια/ ταμεία επιχειρήσεων και  επαγγελματικά γραφεία. H εύχρηστη λύση για συναλλαγές με κάρτα στο ταμείο. 

Πάροχος του τερματικού είναι η Mellon Technologies. Ισχύουν οι όροι και προϋποθέσεις πώλησης/μίσθωσης της Mellon Technologies. 

 

Το Desk 2600 αναλυτικά

Κάνοντας χρήση του Voucher των 150€: 9,00 € από 159 € 
Μηνιαίο Κόστος Συντήρησης: 3,50 €

Λοιποί όροι: 
Όλες οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ.
Ο ΦΠΑ δεν επιδοτείται από τη δράση.

 

Έχετε απορίες;

Η NBG Pay παρέχει στους πελάτες σας μία καινοτόμο, οικονομική και ασφαλή λύση πληρωμών. Επιτρέπει την αποδοχή πληρωμών είτε σε φυσικά καταστήματα, είτε μέσω διαδικτύου, τηλεφώνου ή και εν κινήσει.
Τώρα μπορείτε να αυξήσετε τον κύκλο εργασιών σας με την αποδοχή πληρωμών με κάρτες. Η NBG Pay διευκολύνει τις επιχειρήσεις στην αποδοχή πληρωμών με κάρτες σε φυσικά καταστήματα, μέσω διαδικτύου, τηλεφώνου ή εν κινήσει.

Η ΕΤΕ και η EVO Payments Inc. (εφεξής “EVO”) υπέγραψαν μακροχρόνια στρατηγική συνεργασία ως NBG Pay*, με σκοπό να παρέχουν υπηρεσίες αποδοχής και επεξεργασίας πληρωμών.  Η EVO κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της παροχής τεχνολογιών και υπηρεσιών πληρωμών με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.  Η διευρυμένη και μεγάλης αξίας πελατειακή βάση της ΕΤΕ σε συνδυασμό με την εξειδίκευση της EVO στους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμών θα επιφέρουν σημαντικά οφέλη και αξία για τους πελάτες μας. 

Στοιχεία επικοινωνίας
Για περισσότερες πληροφορίες, να επικοινωνήσετε με την NBG Pay μέσω e-mail, τηλεφώνου ή ταχυδρομείου:
Πληροφορίες: [email protected]
Τ: 210 950 3600
Ταχυδρομική διεύθυνση: 
NBG Pay ΑΕ
Πειραιώς 74
18346 Μοσχάτο
Αθήνα
Αττική

Προστασία δεδομένων - πώς διασφαλίζει η NBG Pay την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων;

Πληροφορίες για τον τρόπο που η NBG Pay διασφαλίζει την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων μπορείτε να βρείτε στη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.  Εάν έχετε άλλες ερωτήσεις σχετικά με την επεξεργασία και τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων ή τα δικαιώματά σας σύμφωνα με τον Κανονισμό GDPR, παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Επικοινωνία – θέλετε να κάνετε κάποιο σχόλιο ή να υποβάλετε παράπονο;

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η άριστη εξυπηρέτηση και η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας.  Σε ορισμένες περιπτώσεις είναι πιθανό να αισθανθείτε ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στην ποιότητα της εξυπηρέτησης πελατών ή των παρεχόμενων υπηρεσιών της NBG Pay.  Εάν επιθυμείτε να μας κοινοποιήσετε κάποιο σχόλιο ή να υποβάλετε παράπονο, παρακαλούμε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση [email protected] και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Εναλλακτικοί Ανεξάρτητοι Φορείς Επίλυσης Διαφορών

Μπορείτε να ενημερωθείτε για την εναλλακτική/εξωδικαστική επίλυση διαφορών και τους φορείς Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ), οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο ΕΕΔ και στους οποίους μπορείτε να απευθυνθείτε, από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης www.mindev.gov.gr στην ενότητα «Για τον Πολίτη-Καταναλωτή/ Θέματα Ενημέρωσης & Προστασίας Καταναλωτή/Η Υπηρεσία/Εναλλακτική Επίλυση Καταναλωτικών Διαφορών».

 

Υποχρεωτική εγκατάσταση & χρήση POS

για επαγγελματίες. Ενημερωθείτε για τα επαγγέλματα που αφορά η ψήφιση του νέου νομοσχεδίου και αποκτήστε το δικό σας τερματικό POS, εύκολα και γρήγορα στην NBG Pay

Περισσότερες digital λύσεις για εσάς

Κατεβάστε τώρα το NBG Business Mobile Banking app.

Μπορείτε να διαχειρίζεστε εύκολα και γρήγορα τις καθημερινές συναλλαγές και τις τραπεζικές ανάγκες της επιχείρησής σας, όπου και αν βρίσκεστε.

Έχετε πλήρη εικόνα των προϊόντων της επιχείρησής σας, πραγματοποιείτε μεταφορές και εμβάσματα, πληρώνετε λογαριασμούς,  εξατομικεύετε την αρχική οθόνη σύμφωνα με τις ανάγκες σας και διαχειρίζεστε όλες τις εγκρίσεις, online, από το κινητό σας. 

business banking mobile app

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Ανακαλύψτε ακόμη περισσότερα προϊόντα και υπηρεσίες για την επιχείρησή σας.

Debit Mastercard Business

Debit Mastercard Business

Καλύψτε εύκολα τις επιχειρηματικές ανάγκες και τα επαγγελματικά σας έξοδα
Μαθαίνω περισσότερα
Προθεσμιακές καταθέσεις

Προθεσμιακές καταθέσεις

Αποταμιεύστε σε ευρώ ή σε ξένο νόμισμα και κερδίστε μεγαλύτερη απόδοση
Μαθαίνω περισσότερα
Customer onboarding

Customer onboarding

Ξεκινήστε τη σχέση της επιχείρησής σας με την τράπεζα, αποκλειστικά online
Μαθαίνω περισσότερα
Digital Banking για επιχειρήσεις

Digital Banking για επιχειρήσεις

Έλεγχος συναλλαγών, μισθοδοσία, εμβάσματα και πολλά ακόμη, από τον υπολογιστή σας
Μαθαίνω περισσότερα
Business Δάνειο Εξπρές

Business Δάνειο Εξπρές

Αποκτήσετε επιχειρηματικό δάνειο αποκλειστικά online, χωρίς να έρθετε στο κατάστημα
Μαθαίνω περισσότερα
i-bank Trade Finance

i-bank Trade Finance

Διαχειριστείτε online όλες τις συναλλαγές διεθνούς εμπορίου της επιχείρησής σας
Μαθαίνω περισσότερα
Εθνική 2.0

Εθνική 2.0

Ανακαλύψτε το πλαίσιο στήριξης που σχεδιάσαμε, σχετικά με το Ταμείο Ανάκαμψης
Μαθαίνω περισσότερα

Ο Εξειδικευμένος Επαγγελματικός σας Σύμβουλος (RM) είναι εδώ

Μπορείτε να λαμβάνετε συνεχή υποστήριξη από τον Εξειδικευμένο Επαγγελματικό σας Σύμβουλο (RM), ένα έμπειρο στέλεχος που θα αναλάβει τη διαχείριση της συνολικής σας σχέσης με την τράπεζα.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top