Η Καινοτομία στην Κρήτη και οι φορείς που τη στηρίζουν 4.0

Η Καινοτομία στην Κρήτη και οι φορείς που τη στηρίζουν 4.0

Με μεγάλη χαρά ξεκινάμε τις εκδηλώσεις στην Κρήτη με μια μεγάλη δια ζώσης διοργάνωση και σας προσκαλούμε για 4η συνεχόμενη χρονιά στην ημερίδα με τίτλο «Η Καινοτομία στην Κρήτη και οι φορείς που τη στηρίζουν 4.0». Θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, ώρα 12:00, στο Επιμελητήριο Ηρακλείου (αίθουσα Καστελλάκη).

Η ημερίδα χαρτογραφεί, μέσα από 14 πάνελ,  101 ομιλητές, και 9 workshops, την καινοτομία στην Κρήτη, απαντώντας σε βασικά ερωτήματα: Τι σημαίνει καινοτομία στην Κρήτη σήμερα; Ποιους αφορά; Ποιους κλάδους της οικονομίας αγγίζει; Ποιοι φορείς στηρίζουν την προσπάθεια ομάδων και επιχειρήσεων να καινοτομήσουν; Ποια χρηματοδοτικά εργαλεία υπάρχουν; Τι άλλη βοήθεια παρέχεται; Ποια είναι η κατάσταση μετά τη πανδημία και ποιες οι προοπτικές;

Στις συζητήσεις και τα workshops συμμετέχουν 45 κεντρικοί φορείς και οργανισμοί, που έρχονται στην Κρήτη για να συναντήσουν και να δικτυωθούν με τους τοπικούς φορείς.

Δείτε το πρόγραμμα εδώΟι θέσεις είναι περιορισμένες.

Κλείστε το εισιτήριό σας εδώ.

Eγγραφείτε στα workshops εδώ.

Το συνέδριο αποτελεί μια δράση του Smart Attica ΕDIH, συνδιοργανώνεται από το πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας, την Περιφέρεια Κρήτης, το Δίκτυο Πράξη του ΙΤΕ, το Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης (ΕΤΕΠ-Κ) του ΙΤΕ, τον οργανισμό Bizrupt, το H2B HUB του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, το EDIH SmartHealth, την πρωτοβουλία 4Locals, το Κέντρο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, το Κέντρο Αρχιμήδης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα Επενδύσεων, την Endeavor Greece, το Uni.fund, το Μetavallon και τη Bayer Ηellas, με την ευγενική υποστήριξη της πλατφόρμας για νεοφυείς επιχειρήσεις Microsoft for Startups Founders Hub.

Το Σάββατο 18.2 και την Κυριακή 19.2 θα διεξαχθεί στο ΙΤΕ (Κεντρικό Κτήριο ΙΤΕ, Βασιλικά Βουτών, Ηράκλειο) το Bootcamp Match & Develop a startup 4.0. για ερευνητικές ομάδες και startups

Στο πλαίσιο του Bootcamp οι εταιρείες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν την ιδέα τους με επιχειρηματίες της περιοχής, να παρακολουθήσουν σεμινάρια και να λάβουν καθοδήγηση από Fund Managers. Μαζί μας θα είναι στελέχη των Funds: Uni.fund, Metavallon, Big Pi, L-Stone και ΝΒG Business Seeds. Την Κυριακή θα γίνουν παρουσιάσεις σε κριτική επιτροπή. Μια εταιρεία θα κερδίσει την πρόκρισή της απευθείας στη Β’ Φάση του 14ου Διαγωνισμού Καινοτομίας & Τεχνολογίας, ενώ θα δοθούν βραβεία από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και φορείς.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ.

Το συνέδριο διεξάγεται στη μνήμη του Αρτέμη Σαϊτάκη (1954-2021), ο οποίος για πολλά χρόνια διετέλεσε Διευθυντής του Επιστημονικού Τεχνολογικού Πάρκου Κρήτης του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας. Συνέδεσε το όνομά του με τη στήριξη και την προώθηση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας στην Κρήτη και συμμετείχε από την αρχή στη διοργάνωση της Ημερίδας και των bootcamps.

Σας περιμένουμε να τα πούμε από κοντά!

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Ανακαλύψτε ακόμη περισσότερα προϊόντα και υπηρεσίες για την επιχείρησή σας.

Debit Mastercard Business

Debit Mastercard Business

Καλύψτε εύκολα τις επιχειρηματικές ανάγκες και τα επαγγελματικά σας έξοδα
Μαθαίνω περισσότερα
Προθεσμιακές καταθέσεις

Προθεσμιακές καταθέσεις

Αποταμιεύστε σε ευρώ ή σε ξένο νόμισμα και κερδίστε μεγαλύτερη απόδοση
Μαθαίνω περισσότερα
Customer onboarding

Customer onboarding

Ξεκινήστε τη σχέση της επιχείρησής σας με την τράπεζα, αποκλειστικά online
Μαθαίνω περισσότερα
Digital Banking για επιχειρήσεις

Digital Banking για επιχειρήσεις

Έλεγχος συναλλαγών, μισθοδοσία, εμβάσματα και πολλά ακόμη, από τον υπολογιστή σας
Μαθαίνω περισσότερα
Business Δάνειο Εξπρές

Business Δάνειο Εξπρές

Αποκτήσετε επιχειρηματικό δάνειο αποκλειστικά online, χωρίς να έρθετε στο κατάστημα
Μαθαίνω περισσότερα
i-bank Trade Finance

i-bank Trade Finance

Διαχειριστείτε online όλες τις συναλλαγές διεθνούς εμπορίου της επιχείρησής σας
Μαθαίνω περισσότερα
Εθνική 2.0

Εθνική 2.0

Ανακαλύψτε το πλαίσιο στήριξης που σχεδιάσαμε, σχετικά με το Ταμείο Ανάκαμψης
Μαθαίνω περισσότερα
Συνεργασία με το eBay

Συνεργασία με το eBay

Προωθήστε τα προϊόντα σας στην παγκόσμια αγορά με τα εργαλεία και εφόδια που σας προσφέρουμε σε συνεργασία με το eBay.
Μαθαίνω περισσότερα

Ο Προσωπικός σας Σύμβουλος είναι εδώ

Μπορείτε να λαμβάνετε συνεχή υποστήριξη από τον Προσωπικό σας Σύμβουλο, ένα εξειδικευμένο και έμπειρο στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας, που θα αναλάβει τη διαχείριση της συνολικής σας σχέσης με την τράπεζα.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top