Η σημασία του να έχετε δίπλα σας τον κατάλληλο τραπεζικό σύμβουλο

Θέλετε σωστή και εξειδικευμένη καθοδήγηση; Απευθυνθείτε στους κατάλληλους επαγγελματίες
Η ψηφιακή τραπεζική και οι συνεχώς εξελισσόμενες δυνατότητες που προσφέρει, τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά προγράμματα, το διαρκώς μεταβαλλόμενο μακροοικονομικό περιβάλλον, οι ανάγκες ρευστότητας ή οι αναπτυξιακές ανάγκες, είναι κάποια από τα πιο σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον σύγχρονο επιχειρηματία. Γι’ αυτό και είναι πιο αναγκαίο από ποτέ να έχει κοντά του έναν εξειδικευμένο επαγγελματία που να γνωρίζει καλά, όχι μόνο την επιχείρηση, αλλά και όλες τις διαθέσιμες λύσεις για τα παραπάνω, ώστε να τον συμβουλεύει σωστά και εγκαίρως.

Σύμμαχός σας η Εθνική Τράπεζα

Η Εθνική Τράπεζα, με άξονα πάντα τις ανάγκες των πελατών της, προσφέρει στις επιχειρήσεις συμβουλευτική στήριξη και καθοδήγηση με τους Επαγγελματικούς Συμβούλους τα εξειδικευμένα και έμπειρα στελέχη της, που επιμορφώνονται συνεχώς, προκειμένου να προσφέρουν τη βέλτιστη καθοδήγηση, όχι μόνο για προϊόντα και υπηρεσίες της τράπεζας, αλλά και για ευρύτερες συνθήκες, όπως οι επιδοτήσεις ΕΣΠΑ ή οι δυνατότητες και ευκαιρίες που προσφέρει το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Σε περίπτωση που υπάρχει ανάγκη για χρηματοδότηση, για παράδειγμα, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι θα καταγράψουν τις ανάγκες της επιχείρησης, προτείνοντας τις βέλτιστες λύσεις για την ένταξή τους στο κατάλληλο χρηματοδοτικό πρόγραμμα . Σύμφωνα πάντα με τους εταιρικούς στόχους, και αφού έχουν συζητήσει με τον εκπρόσωπο της επιχείρησης για τις τρέχουσες επενδυτικές ευκαιρίες και το πώς μπορεί η επιχείρηση να επωφεληθεί από αυτές, παραμένουν δίπλα του σε κάθε βήμα, από την αίτηση μέχρι την εκταμίευση.

Η σημασία του να έχετε δίπλα σας τον κατάλληλο τραπεζικό σύμβουλο

Ευρεία γκάμα υπηρεσιών

 Οι επαγγελματικοί σύμβουλοι Business Banking της Εθνικής Τράπεζας μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις σε διάφορα ζητήματα, σημαντικά ή λιγότερο σημαντικά, που προκύπτουν μέσα από την επιχειρηματική τους δραστηριότητα. Ενδεικτικά:
  • Επικοινωνία για την κατανόηση του συναλλακτικού κυκλώματος της επιχείρησης και των συναλλακτικών ή χρηματοδοτικών αναγκών, που δημιουργούνται από αυτό, με σκοπό να σας προτείνουν και να σας βοηθήσουν να επιλέξετε το καταλληλότερο για την επιχείρηση σας προϊόν ή υπηρεσία. 
  • Να σας καθοδηγήσει στο νέο ψηφιακό περιβάλλον, και να σας υποδείξει τις εφαρμογές και τις λύσεις που προσφέρουμε μέσω των ψηφιακών μας καναλιών και που θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα,  με ευελιξία και ασφάλεια.
  • Να συζητήσετε από κοινού τα επιχειρηματικά σας σχέδια και να προτείνει εξειδικευμένα χρηματοδοτικά προϊόντα και λύσεις,  που θα καλύψουν τις βραχυπρόθεσμες ή μακροπρόθεσμες ανάγκες σας.
  • Υποστήριξη σε περίπτωση αδυναμίας καταβολής ληξιπρόθεσμων οφειλών (early warning system).
Οι ανάγκες των επιχειρήσεων είναι ποικίλες και αλλάζουν ταχύτατους ρυθμούς, προκαλώντας την ανάγκη για συνεχή εγρήγορση. Είναι, επομένως, σημαντικό να γνωρίζουν ότι έχουν στην τράπεζά τους την ομάδα εκείνη που θα τους κατευθύνει, και θα σταθεί δίπλα σας σε κάθε επιχειρηματική πρόκληση και ευκαιρία. Από στήριξη και παροχή λύσεων σε περιπτώσεις κάλυψης  νέων χρηματοδοτικών αναγκών , μέχρι την ανανέωση της πιστοληπτικής γραμμής ή τη βέλτιστη διαχείριση της ρευστότητας.

Ο Επαγγελματικός Σύμβουλος Business Banking διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία για την παροχή εξειδικευμένων λύσεων που απευθύνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες  επιχειρηματικών κλάδων, όπως της ναυτιλίας, της καπνοβιομηχανίας, των  τροφίμων και ποτών και άλλων πολλών και σας περιμένει να επιλέξετε μαζί τα καταλληλότερα προϊόντα, λύσεις και διευκολύνσεις για την επιχείρησή σας. 

Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top