Είσοδος για Ιδιώτες Είσοδος για Επιχειρήσεις

Εθνοταμιευτήριο

O κλασικός λογαριασμός ταμιευτηρίου σε ευρώ από την Εθνική Τράπεζα, για άμεση πρόσβαση στα χρήματά σας και καθημερινές τραπεζικές συναλλαγές, μπορεί να αποκτηθεί μέσω i-bank Internet / Mobile Banking ή μέσω των Καταστημάτων μας και σας παρέχει:
​Εξυπηρετηθείτε άμεσα στα ταμεία των Καταστημάτων, στο δίκτυο i-bank ΑΤΜ με τη χρεωστική σας κάρτα, καθώς και στα Κέντρα Αυτόματων Πληρωμών  για καταθέσεις μετρητών.
​Συνδέστε το λογαριασμό σας με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες i-bank Internet, Phone & Mobile Banking, για πληροφορίες και συναλλαγές με μηδενικές ή πολύ χαμηλές χρεώσεις, 24 ώρες το 24ωρο.


​Συνδέστε το λογαριασμό σας με τις χρεωστικές κάρτες Debit Mastercard και Debit Visa, για γρήγορες και ασφαλείς συναλλαγές σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα, καθώς και στα ΑΤΜ.
​Συμπληρώστε μια πάγια εντολή μέσω Καταστήματος ή i-bank Internet Banking για αυτόματη εξόφληση υποχρεώσεων (λογαριασμοί, ενοίκιο, δίδακτρα, δόσεις καρτών και δανείων κ.ά.) με άμεση χρέωση του λογαριασμού σας.


​Ενημερωθείτε για υπόλοιπα και κινήσεις του λογαριασμού σας στα Καταστήματα με το βιβλιάριο καταθέσεων, στα ΑΤΜ με τη χρεωστική σας κάρτα, καθώς και στα δίκτυα i-bank Internet / Phone / Mobile Banking.
​Επιλέξτε το πακέτο i-bank Alert που σας ταιριάζει, μέσω του i-bank Internet Banking, για να λαμβάνετε άμεση ενημέρωση για τις κινήσεις του λογαριασμού σας  με αποστολή e-mail ή/ και SMS.


​Συλλέξτε πόντους go4more με τη διατήρηση κεφαλαίων στο λογαριασμό σας, αλλά και τις αγορές με τη χρεωστική σας κάρτα καθώς και τις συναλλαγές σας στα δίκτυα i-bank.
​Αξιοποιήστε τις δυνατότητες που σας παρέχει το i-bank Pay για άμεσες μεταφορές χρημάτων και πληρωμές από το κινητό σας, με απευθείας χρέωση του λογαριασμού σας.
​Ο λογαριασμός μισθοδοσίας, για μισθωτούς ή συνταξιούχους, σας παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο τραπεζικών προϊόντων και υπηρεσιών με προνομιακούς όρους.
​Το προνομιακό πακέτο προϊόντων και υπηρεσιών, για μισθωτούς ή συνταξιούχους που σας προσφέρει αναβαθμισμένη τραπεζική εξυπηρέτηση.


​Γνωρίστε τον κόσμο προϊόντων και υπηρεσιών value και αναβαθμίστε την τραπεζική σας σχέση.
​Μία ολοκληρωμένη λύση για μαθητές, φοιτητές και σπουδαστές, με προνόμια και διευκολύνσεις σε τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες.

 

 

 • Χαρακτηριστικά Λογαριασμού
  • Λογαριασμός καταθέσεων σε ευρώ σε πρώτη ζήτηση, για Ιδιώτες (Φυσικά Πρόσωπα) και Ν.Π.Ι.Δ. κοινωφελούς ή μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα
  • Χωρίς ελάχιστο ποσό αρχικής κατάθεσης
  • Εκτοκισμός ανά εξάμηνο
  • Σύνδεση με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες i-bank, τις κάρτες, τα δάνεια και τα επενδυτικά προϊόντα της Εθνικής Τράπεζας
  • Δυνατότητα αυτόματης κατάθεσης μισθοδοσίας ή σύνταξης
  • Δυνατότητα ενεργοποίησης πάγιων εντολών για κάλυψη υποχρεώσεων (ενοίκιο, δίδακτρα κλπ.) χωρίς επιβάρυνση
  • Περισσότερες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά και τις παροχές του λογαριασμού παρέχονται στο Έντυπο Προσυμβατικής Ενημέρωσης
 • Σύμβαση και Τιμολόγιο
 • Υπόλοιπα & Κινήσεις
  Ενημέρωση για την αναλυτική κίνηση του λογαριασμού σας:
  o      μέσω i-bank Internet Banking (μηνιαίο ηλεκτρονικό αντίγραφο κίνησης/i-statement): δωρεάν.
  o      μέσω βιβλιαρίου καταθέσεων, κατόπιν αιτήματός σας
   
  Δυνατότητα δωρεάν ενημέρωσης 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο για:
  o    τις 7 τελευταίες κινήσεις του λογαριασμού σας, μέσω του δικτύου των i-Bank ΑΤΜs της Εθνικής Τράπεζας,
  o    την κίνηση του λογαριασμού μέσω Internet Banking.
 • Συναλλαγές
  Πραγματοποιήστε τις καθημερινές σας συναλλαγές με ασφάλεια και ευελιξία στα Καταστήματα της Τράπεζας και τα δίκτυα i-bank: 
   
  - Αναλήψεις: Στα ταμεία των Καταστημάτων και στο δίκτυο i-bank ΑΤΜ με τη χρεωστική σας κάρτα
   
  - Καταθέσεις: Στα ταμεία των Καταστημάτων και τα Κέντρα Αυτόματων Πληρωμών, καθώς και στo  δίκτυο i-bank ATM
   
  - Πληρωμές και μεταφορές χρημάτων: Εξοφλήστε τους λογαριασμούς σας και τακτοποιήστε τις οικονομικές υποχρεώσεις σας εύκολα και γρήγορα με απευθείας χρέωση του λογαριασμού σας, στα ταμεία των Καταστημάτων της Τράπεζας και μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών i-bank Internet / Phone / Mobile Banking και ΑΤΜ.
 • Μεταβολή στοιχείων
  Σε περίπτωση μεταβολής των στοιχείων σας (διεύθυνση κατοικίας, στοιχεία επικοινωνίας κ.λπ.) θα πρέπει να τη δηλώσετε άμεσα σε ένα Κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας. Ενημερωθείτε για τυχόν έγγραφα που χρειάζεται να προσκομίσετε, για να πιστοποιήσετε τα νέα σας στοιχεία, από τo ενημερωτικό έντυπο Συστηθήκατε; Αν όχι... κάντε το τώρα.
 • Πως θα τον αποκτήσετε
  Μπορείτε να αποκτήσετε τον λογαριασμό Εθνοταμιευτήριο:
  •          μέσω των Καταστημάτων μας ή
  •          μέσω i-bank Internet / Mobile Banking
   
  Ενημερωθείτε για τα έγγραφα που χρειάζεται να προσκομίσετε για να πιστοποιήσετε τα στοιχεία σας (διεύθυνση κατοικίας, στοιχεία επικοινωνίας κ.λπ.), από τo ενημερωτικό έντυπο Συστηθήκατε; Αν όχι... κάντε το τώρα.