Είσοδος για Ιδιώτες Είσοδος για Επιχειρήσεις

Απλός Τρεχούμενος

​​​​

Ο ευέλικτος τρεχούμενος λογαριασμός της Εθνικής Τράπεζας, προσαρμοσμένος στις σύγχρονες απαιτήσεις σας μπορεί να αποκτηθεί μέσω NBG Internet / Mobile Banking ή μέσω των Καταστημάτων μας και σας παρέχει: 

​Καλύψτε τις έκτακτες ανάγκες σας εύκολα και γρήγορα, με τα προνόμια που σας παρέχει το δικαίωμα υπερανάληψης.​Συνδέστε το λογαριασμό σας με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες NBG Internet, Phone & Mobile Banking, για πληροφορίες και συναλλαγές με μηδενικές ή πολύ χαμηλές χρεώσεις, 24 ώρες το 24ωρο.
​Εξυπηρετηθείτε άμεσα στα ταμεία των Καταστημάτων, στο δίκτυο i-bank ΑΤΜ με τη χρεωστική σας κάρτα, καθώς και στα Κέντρα Αυτόματων Πληρωμών για καταθέσεις μετρητών.​Συνδέστε το λογαριασμό σας με τις χρεωστικές κάρτες Debit Mastercard και Debit Visa, για γρήγορες και ασφαλείς συναλλαγές σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα, καθώς και στα ΑΤΜ.
​Επιλέξτε το πακέτο i-bank Alert που σας ταιριάζει, μέσω του NBG Internet Banking, για να λαμβάνετε άμεση ενημέρωση για τις κινήσεις του λογαριασμού σας με αποστολή e-mail ή/και SMS.​Αξιοποιήστε τις δυνατότητες που σας παρέχει το i-bank Pay για άμεσες μεταφορές χρημάτων και πληρωμές από το κινητό σας, με απευθείας χρέωση του λογαριασμού σας.
​Δείτε τα αντίγραφα κινήσεων του λογαριασμού σας ηλεκτρονικά, μέσω του i-bank Internet Banking.​Συλλέξτε πόντους go4more με τη διατήρηση κεφαλαίων στο λογαριασμό σας, αλλά και τις αγορές με τη χρεωστική σας κάρτα καθώς και τις συναλλαγές σας στα δίκτυα i-bank.

 

​Ο λογαριασμός μισθοδοσίας, για μισθωτούς ή συνταξιούχους, σας παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο τραπεζικών προϊόντων και υπηρεσιών με προνομιακούς όρους
​Το προνομιακό πακέτο προϊόντων και υπηρεσιών, για μισθωτούς ή συνταξιούχους που σας προσφέρει αναβαθμισμένη τραπεζική εξυπηρέτηση.
Συνδυάστε την ασφαλή τοποθέτηση των χρημάτων σας με την πιο ελκυστική απόδοση.
Η ετήσια ή εξαμηνιαία προθεσμιακή κατάθεση Μηνιαίο σας εξασφαλίζει συμπλήρωμα του εισοδήματός σας κάθε μήνα.

​Γνωρίστε τον κόσμο προϊόντων και υπηρεσιών value και αναβαθμίστε την τραπεζική σας σχέση.


 Αποκτήστε το τώρα :
 

 

 • Χαρακτηριστικά Λογαριασμού
  • Απευθύνεται σε Ιδιώτες (Φυσικά Πρόσωπα) που δεν χρησιμοποιούν το λογαριασμό τους για εμπορικούς σκοπούς.
  • Δυνατότητα χορήγησης μπλοκ επιταγών (εφόσον τηρούνται οι νόμιμες και πραγματικές προϋποθέσεις φερεγγυότητας) και Δικαιώματος Υπερανάληψης
  • Χωρίς ελάχιστο ποσό αρχικής κατάθεσης
  • Εκτοκισμός ανά εξάμηνο
  • Σύνδεση με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες i-bank, τις κάρτες, τα δάνεια και τα επενδυτικά προϊόντα της Εθνικής Τράπεζας
  • Δυνατότητα αυτόματης κατάθεσης μισθοδοσίας ή σύνταξης
  • Δυνατότητα ενεργοποίησης πάγιων εντολών για κάλυψη υποχρεώσεων (ενοίκιο, δίδακτρα κλπ.) χωρίς επιβάρυνση
  • Περισσότερες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά και τις παροχές του λογαριασμού παρέχονται στο Έντυπο Προσυμβατικής Ενημέρωσης
 • Σύμβαση και Τιμολόγιο
 • Υπόλοιπα και κινήσεις
  Ενημέρωση για την αναλυτική κίνηση του λογαριασμού μέσω NBG Internet Banking (μηνιαίο ηλεκτρονικό αντίγραφο κίνησης/i-statement): δωρεάν.
   
  Δυνατότητα ενημέρωσης, κατόπιν αιτήματός σας, μέσω:
  - τριμηνιαίου αντιγράφου κίνησης (statement) προς τη διεύθυνση επικοινωνίας σας: δωρεάν
  - μηνιαίου αντιγράφου κίνησης στο Κατάστημα (δωρεάν) ή στη διεύθυνση επικοινωνίας σας με χρέωση (σήμερα 0,90€/μήνα)
  - τακτικού ημερήσιου αντιγράφου κίνησης στο κατάστημα, με χρέωση (σήμερα, 15€/ μήνα).
   
  Δυνατότητα δωρεάν ενημέρωσης 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο για:
  - τις 7 τελευταίες κινήσεις του λογαριασμού σας, μέσω του δικτύου των i-bank ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας,
  - την κίνηση του λογαριασμού μέσω NBG Internet/ Mobile Banking.
 • Συναλλαγές

  Πραγματοποιήστε τις καθημερινές σας συναλλαγές με ασφάλεια και ευελιξία στα Καταστήματα της Τράπεζας και τα δίκτυα i-bank:
   
  - Αναλήψεις: Στα ταμεία των Καταστημάτων και στο δίκτυο i-bank ΑΤΜ με τη χρεωστική σας κάρτα
   
  - Καταθέσεις: Στα ταμεία των Καταστημάτων και τα Κέντρα Αυτόματων Πληρωμών, καθώς και στo δίκτυο i-bank ATM
   
  - Πληρωμές και μεταφορές χρημάτων: Εξοφλήστε τους λογαριασμούς σας και τακτοποιήστε τις οικονομικές υποχρεώσεις σας εύκολα και γρήγορα με απευθείας χρέωση του λογαριασμού σας, στα ταμεία των Καταστημάτων της Τράπεζας και μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών NBG Internet / Phone / Mobile Banking και ΑΤΜ.
   
  - Αίτηση χορήγησης μπλοκ επιταγών μπορείτε να υποβάλετε στο Κατάστημα τήρησης του λογαριασμού σας ή μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών NBG Internet / Phone Banking της Εθνικής Τράπεζας. Δυνατότητα χορήγησης μπλοκ επιταγών, εφόσον τηρούνται οι νόμιμες και πραγματικές προϋποθέσεις φερεγγυότητας
 • Μεταβολή Στοιχείων
  Σε περίπτωση μεταβολής των στοιχείων σας (διεύθυνση κατοικίας, στοιχεία επικοινωνίας κ.λπ.) θα πρέπει να τη δηλώσετε άμεσα σε ένα Κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας. Ενημερωθείτε για τυχόν έγγραφα που χρειάζεται να προσκομίσετε, για να πιστοποιήσετε τα νέα σας στοιχεία, από τo ενημερωτικό έντυπο "Συστηθήκατε; Αν όχι... κάντε το τώρα".
 • Πως θα τον αποκτήσετε
  Μπορείτε να αποκτήσετε τον λογαριασμό Εθνοταμιευτήριο:
  • μέσω των Καταστημάτων μας ή
  • μέσω NBG Internet / Mobile Banking
   
  Ενημερωθείτε για τα έγγραφα που χρειάζεται να προσκομίσετε για να πιστοποιήσετε τα στοιχεία σας (διεύθυνση κατοικίας, στοιχεία επικοινωνίας κ.λπ.), από τo ενημερωτικό έντυπο "Συστηθήκατε; Αν όχι... κάντε το τώρα".
 •  
   
 •