Με το Πρόγραμμα Μεταφοράς Υπολοίπου, μπορείτε να μεταφέρετε το χρεωστικό υπόλοιπο πιστωτικών καρτών άλλων τραπεζών στην πιστωτική σας κάρτα της Εθνικής Τράπεζας  και να το αποπληρώσετε με προνομιακούς όρους. 

Συγκεκριμένα μπορείτε να:

  • Επωφελείστε από επιτόκιο μεταφοράς σταθερό και ίσο με 9,90%,*  μέχρι την πλήρη αποπληρωμή του υπολοίπου που μεταφέρεται.
  • Διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας έξυπνα, συγκεντρώνοντας  τις οφειλές σας σε έναν λογαριασμό,  έχοντας μία ημερομηνία πληρωμής και χαμηλότερη μηνιαία δόση.
  • Πραγματοποιείτε τις μεταφορές χρεωστικού υπολοίπου πιστωτικών καρτών στην κάρτα της Εθνικής Τράπεζας**, εύκολα και γρήγορα μέσω Internet Banking και μέσω του Δικτύου Καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας.
  • Αξιοποιείτε επιπλέον οφέλη που έχουν οι πιστωτικές κάρτες νέας γενιάς της Εθνικής Τράπεζας.

 

* Παράδειγμα Συνολικού Ετήσιου Πραγματικού Ποσοστού Επιβάρυνσης (ΣΕΠΠΕ) 9,54% για ονομαστικό επιτόκιο 9,90%, πλέον 0,6% εισφ. Ν128/75, συνδρομή €12, υπολογισμένο για μεταφορά €3.000 και με αποπληρωμή σε 12 μηνιαίες δόσεις. Διευκρινίζεται ότι το ΣΕΠΠΕ που αναφέρεται παραπάνω, αναφέρεται αποκλειστικά χάριν παραδείγματος και προκύπτει μόνο με την προϋπόθεση ότι θα υπάρξουν τα προαναφερθέντα δεδομένα. Πλέον της εισφοράς του Ν. 128/75 (0,6% ετησίως),

** Ισχύει για τις πιστωτικές κάρτες Silver, Gold, Black, Dual (εφόσον έχει ενεργοποιηθεί η πιστωτική της λειτουργικότητα), Classic Mastercard, Classic Visa, Gold Mastercard, Platinum Mastercard, My club Visa Ιaso, Toyota Visa.

Με 2 λόγια:

  • Χαμηλή μηνιαία δόση 
  • Προνομιακό επιτόκιο
  • Μία ημερομηνία πληρωμής
 

Έχετε απορίες;

Ναι, είναι εφικτό να μεταφέρετε τα χρεωστικά υπόλοιπα από κάρτες τρίτων τραπεζών,  είτε σε υφιστάμενη πιστωτική κάρτα της Εθνικής Τράπεζας,  είτε σε όποια πιστωτική κάρτα επιλέξετε να αποκτήσετε μέχρι του ποσού του διαθέσιμου πιστωτικού σας ορίου.
Η δυνατότητα μεταφοράς υπολοίπου στις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, παρέχεται μέσω της υπηρεσίας Internet Banking και μέσω του Δικτύου Καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας.
Για την πραγματοποίηση της μεταφοράς υπολοίπου θα χρειαστεί να προσκομίσετε τους δύο τελευταίους μηνιαίους λογαριασμούς της κάρτας έκδοσης της τρίτης τράπεζας, της οποίας πρόκειται να μεταφερθεί το υπόλοιπο.
Δεν υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς χρεωστικού υπολοίπου μεταξύ καρτών της Εθνικής Τράπεζας (π.χ. από Mastercard Eθνικής σε Visa Eθνικής) ή επαγγελματικών καρτών άλλων τραπεζών.
Στο πρόγραμμα μεταφοράς υπολοίπου συμμετέχουν όλες οι πιστωτικές κάρτες έκδοσης της Εθνικής Τράπεζας.

Πρόγραμμα μεταφοράς υπολοίπου σε λίγα βήματα.

Πραγματοποιείτε είσοδο στο Internet Banking ("Είσοδος για Ιδιώτες"). Μεταβαίνετε στο μενού «ΚΑΡΤΕΣ».
Επιλέγετε «Μεταφορά Τώρα». Μέσω του banner που εμφανίζεται στα στοιχεία της κάρτας σας
Καταχωρείτε την αίτησή σας. Επιβεβαιώνετε τα βασικά στοιχεία της αίτησης, επισυνάπτετε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αποδέχεστε τους όρους και καταχωρείτε την αίτηση.
Η διαδικασία ολοκληρώνεται. Η αίτησή σας αξιολογείται άμεσα από την Τράπεζα και με την έγκρισή της, το αίτημα ολοκληρώνεται.

Περισσότερες digital δυνατότητες για εσάς

Κατεβάστε τώρα το Mobile app

Διαχειριστείτε με ασφάλεια τους λογαριασμούς και τις κάρτες σας, μέσα από μία εφαρμογή. Αποκτήστε καλύτερο έλεγχο των οικονομικών σας, ενημέρωση μέσω έξυπνων ειδοποιήσεων και πολλές online δυνατότητες, όπως απόκτηση λογαριασμών, καρτών, ασφαλιστικών προϊόντων ή δανείου Εξπρές.
Κατεβάστε τώρα το Mobile app

Η εθνική μας ομάδα εξυπηρέτησης είναι εδώ

Για ό,τι θέλετε να μάθετε, να ρωτήσετε και να αποκτήσετε, η εξειδικευμένη μας ομάδα είναι δίπλα σας, για να σας εξυπηρετήσει είτε από κοντά είτε τηλεφωνικά.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top