Με τη lifestyle υπηρεσία που σας προσφέρει η Mastercard με κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον προσωπικό σας Lifestyle Σύμβουλο ανά πάσα στιγμή, για τις  προσωπικές σας ανάγκες, έχοντας έτσι την ευκαιρία να ζήσετε μοναδικές στιγμές, γεμάτες απόλαυση και φτιαγμένες στα μέτρα σας. 

Αρκεί να έχετε την πιστωτική κάρτα Gold Mastercard ή Black Mastercard  ή τη χρεωστική κάρτα Premium Debit Mastercard ή  Private Debit Mastercard της Εθνικής Τράπεζας και να εγγραφείτε στην υπηρεσία, με τον απλό τρόπο που περιγράφεται παρακάτω.

Συγκεκριμένα μπορείτε να:

 • Επωφελείστε από τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού από εξειδικευμένους συμβούλους, που αναλαμβάνουν την εύρεση και την οργάνωση μοναδικών ταξιδιωτικών εμπειριών ειδικά για εσάς, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Αξιοποιείτε τον προσωπικό σας Lifestyle Σύμβουλο, λαμβάνοντας εναλλακτικές προτάσεις και προνομιακές παροχές για κρατήσεις σε ξενοδοχεία και άλλες υπηρεσίες, όπως αναβάθμιση δωματίου ή επίσκεψη σε SPA.
 • Απολαμβάνετε γαστρονομικές εμπειρίες σε δημοφιλή και βραβευμένα εστιατόρια σε όλο τον κόσμο.
 • Έχετε πρόσβαση σε δημοφιλείς οργανώσεις στον χώρο του θεάματος, της ψυχαγωγίας, της μόδας και του αθλητισμού, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.  
 

Με 2 λόγια:

 • Εξατομικευμένη εξυπηρέτηση 
 • Εύκολη & γρήγορη οργάνωση ξεχωριστών εμπειριών, προσαρμοσμένων στις προσωπικές σας ανάγκες 
 • Πρόσβαση σε αποκλειστικά και δημοφιλή events στον χώρο της ψυχαγωγίας και του αθλητισμού
 

MC Concierge σε λίγα βήματα

Επικοινωνείτε σχετικά με την υπηρεσία.
Μπορείτε να καλέσετε στην ειδική γραμμή 210 48 48 484  του τηλεφωνικού κέντρου αναζητώντας μέσω της φωνητικής πύλης την "Υπηρεσία Mastercard Concierge" ή να επικοινωνήσετε μέσω του e-mail [email protected].

Αν ανήκετε στο Premium Banking πελατολόγιο μπορείτε να συνδεθείτε με εκπρόσωπο της Mastercard Concierge, μέσω της Premium Line (210 4848480 και επιλογή 2).

Αν ανήκετε στο Private Banking πελατολόγιο μπορείτε να συνδεθείτε με εκπρόσωπο της Mastercard Concierge, μέσω της Private Line (210 3578200 και επιλογή 2).
Κάνετε εγγραφή.
Δίνετε το ονοματεπώνυμο, το e-mail και το BIN της κάρτας σας (6 ψηφία).
Καταχωρείτε την αίτησή σας.
Επιβεβαιώνετε τα βασικά στοιχεία της αίτησης, αποδέχεστε τους όρους της υπηρεσίας. 
Η διαδικασία ολοκληρώνεται.
Ο Lifestyle Manager θα επεξεργαστεί το αίτημά σας και θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας. Η διαδικασία ολοκληρώνεται.

Περισσότερες πληροφορίες

Εφόσον εγγραφείτε στην υπηρεσία, μπορείτε να απολαμβάνετε ξεχωριστά προνόμια που αφορούν:

 • Σην οργάνωση ταξιδιών (όπως κρατήσεις, προτάσεις για δραστηριότητες, ξεναγήσεις και private tours)
 • Στην οργάνωση κράτησης (με προνομιακές παροχές και εναλλακτικές προτάσεις διαμονής)
 • Κρατήσεις σε εστιατόρια και βραβευμένους γαστρονομικούς προορισμούς
 • Εισιτήρια για παραστάσεις, συναυλίες & τα πιο δημοφιλή events στην Ελλάδα και το εξωτερικό
 
Για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας Mastercard Concierge, μπορείτε να καλείτε στη γραμμή 210 48 48 484. Αφού ζητήσετε μέσω της φωνητικής πύλης την ‘υπηρεσία Mastercard Concierge’, η εξυπηρέτηση παρέχεται στα ελληνικά, Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 09:30 έως τις 18:00. Όλες τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες η εξυπηρέτηση παρέχεται στα Αγγλικά.
Go For More

Go For More: κερδίζετε πόντους, κερδίζετε ευρώ!

Συναλλαγές με την πιστωτική σας κάρτα, πληρωμή των λογαριασμών σας, ασφάλιση του οχήματός σας, συνεπής αποπληρωμή των δόσεων του δανείου σας, αγορές στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με τη χρεωστική ή την προπληρωμένη κάρτα σας και πολλά ακόμη. Όλα είναι τρόποι με τους οποίους κερδίζετε πόντους και τους εξαργυρώνετε σε περισσότερες από 7.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, πληρώνοντας έτσι λιγότερο ή και καθόλου!
Μαθαίνω περισσότερα

Περισσότερες digital δυνατότητες για εσάς

Κατεβάστε τώρα το Mobile app

Διαχειριστείτε με ασφάλεια τους λογαριασμούς και τις κάρτες σας, μέσα από μία εφαρμογή. Αποκτήστε καλύτερο έλεγχο των οικονομικών σας, ενημέρωση μέσω έξυπνων ειδοποιήσεων και πολλές online δυνατότητες, όπως απόκτηση λογαριασμών, καρτών, ασφαλιστικών προϊόντων ή δανείου Εξπρές.
Κατεβάστε τώρα το Mobile app

Η εθνική μας ομάδα εξυπηρέτησης είναι εδώ

Για ό,τι θέλετε να μάθετε, να ρωτήσετε και να αποκτήσετε, η εξειδικευμένη μας ομάδα είναι δίπλα σας, για να σας εξυπηρετήσει είτε από κοντά είτε τηλεφωνικά.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top