Με το προσωπικό δάνειο «ΕΞΠΡΕΣ», το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για εσάς, μπορείτε να αποκτήσετε έως και €2.000 μετρητά δίχως να απαιτούνται πρόσθετα δικαιολογητικά! Έτσι, μπορείτε να καλύψετε κάθε έκτακτη ανάγκη με μια εύκολη online διαδικασία από τον υπολογιστή ή το κινητό σας.

Ακόμη μπορείτε:

 • Να αποκτήσετε χρήματα στον λογαριασμό σας με προνομιακό επιτόκιο μειωμένο κατά 2 μονάδες σε σχέση με των γενικών πελατών
 • Να κάνετε την αίτησή σας και να γίνει η εκταμίευση σε λίγα απλά βήματα & μέσα σε λίγα λεπτά, χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα
 • Να επωφεληθείτε από χαμηλά έξοδα δανείου

Με 2 λόγια:

 • Προνομιακό επιτόκιο & χαμηλά έξοδα
 • Άμεση ρευστότητα
 • Κάλυψη έκτακτων αναγκών
 • Απόκτηση online
Αποκτήστε το σε λίγα βήματα

Δάνειο "ΕΞΠΡΕΣ" σε λίγα βήματα

Είσοδος χρήστη
Αν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, μπαίνετε στο Digital Banking και από την αρχική σελίδα μεταβαίνετε στην ενότητα "Δάνεια" και επιλέγετε "Απόκτηση τώρα".
Επιβεβαίωση στοιχείων

Έπειτα, επιβεβαιώνετε τα στοιχεία απασχόλησης, διεύθυνσης κατοικίας, ταυτότητας και φορολογίας. Εφόσον χρειαστεί, μπορείτε να ενημερώσετε ή να επικαιροποιήσετε τα στοιχεία σας μέσω eGov-KYC ή μέσω του “Προφίλ” σας στο Digital Banking.

Ενημέρωση για τα γενικά χαρακτηριστικά του δανείου
Ενημερώνεστε για τους όρους και τα χαρακτηριστικά του δανείου σας.
Επιλογή ποσού
Στη συνέχεια, επιλέγετε το ποσό του δανείου που επιθυμείτε, την περίοδο αποπληρωμής σε μήνες και τον λογαριασμό που θα συνδεθεί με το δάνειο για την αποπληρωμή του.
Ενημέρωση για τα αναλυτικά χαρακτηριστικά δανείου

Στο σημείο αυτό, ενημερώνεστε για τα αναλυτικά χαρακτηριστικά του δανείου σας (μέσω του εντύπου προσυμβατικής ενημέρωσης).

Αποδοχή συμβατικών όρων

Ύστερα, αποδέχεστε τους όρους της Σύμβασης, την οποία μπορείτε να αποθηκεύσετε ή να εκτυπώσετε.

Εισαγωγή OTP

Τώρα, επιβεβαιώνετε την ενημέρωση για τα γενικά και τα αναλυτικά χαρακτηριστικά του δανείου και την αποδοχή των όρων της σύμβασης, και εισάγετε το OTP που λάβατε στο δηλωμένο στην Τράπεζα κινητό σας τηλέφωνο, για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

Ολοκλήρωση διαδικασίας

Αφού ολοκληρωθεί η συναλλαγή, μπορείτε να εκτυπώσετε το αποδεικτικό.

Κατάθεση ποσού

Το ποσό του δανείου κατατίθεται άμεσα στον καταθετικό λογαριασμό που μας δηλώσατε.

Έχετε απορίες;

Πληρώνετε τοκοχρεολυτικές δόσεις κάθε μήνα, ξεκινώντας ένα μήνα μετά την ημερομηνία χορήγησης του δανείου. Δίνετε τη δόση σας κάθε μήνα την ίδια ημερομηνία, αυτόματα μέσα από τον λογαριασμό που έχετε ή θα ανοίξετε στην Εθνική Τράπεζα.

 • Δαπάνη εξέτασης αιτήματος: €0
 • Η διαχειριστική & λειτουργική δαπάνη για το δάνειό σας είναι €75 και εισπράττεται συμψηφιστικά κατά την εκταμίευση του δανείου 

Μέσω της υπηρεσίας i-bank statements λαμβάνετε ηλεκτρονικά το ειδοποιητήριό σας κάθε μήνα, με προηγούμενη ενημέρωσή σας για την έκδοση του ειδοποιητηρίου στο δηλωμένο στην τράπεζα e-mail σας. 

Το επιτόκιο είναι κυμαινόμενο με βάση το Euribor (με ελάχιστο το Παρεμβατικό Επιτόκιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας*), με περιθώριο επιτοκίου 7,65%.

Έχετε στο μυαλό σας ότι το κυμαινόμενο επιτόκιο μεταβάλλεται ανάλογα με την αύξηση ή τη μείωση του επιτοκίου βάσης κι έτσι ενδέχεται να επηρεάσει θετικά ή αρνητικά και τη δόση σας. Επίσης, στο επιτόκιο του δανείου προστίθεται και η εισφορά του Ν. 128/75, που σήμερα είναι 0,60%.

*Παρεμβατικό επιτόκιο Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, 4,25% από 12/06/2024

ΣΕΠΠΕ σημαίνει συνολικό ετήσιο πραγματικό ποσοστό επιβάρυνσης και σας βοηθά να συγκρίνετε τους όρους χρηματοδότησης μεταξύ διαφορετικών τραπεζών. Ακολουθεί ενδεικτικό παράδειγμα Σ.Ε.Π.Π.Ε.

Ενδεικτικό ποσοστό ΣΕΠΠΕ 15,59%, αναφέρεται αποκλειστικά χάριν παραδείγματος και προκύπτει μόνο εφόσον συντρέξουν οι πιο κάτω προϋποθέσεις:

 • ποσό χορήγησης €2.000 που αποπληρώνεται σε 48 αδιάκοπες μηνιαίες τοκοχρεολυτικές δόσεις
 • εφάπαξ δαπάνη €75,00 και
 • ισχύον κυμαινόμενο επιτόκιο 11,90% (παρεμβατικό επιτόκιο ΕΚΤ 4,25% + περιθώριο επιτοκίου 7,65%), πλέον εισφοράς 0,60% του Ν. 128/75.

Το ΣΕΠΠΕ μεταβάλλεται κάθε φορά που μεταβάλλονται οι επιβαρύνσεις και το επιτόκιο.

Ναι, μπορείτε να εξοφλήσετε ολόκληρο το δάνειό σας ή μέρος του πρόωρα, χωρίς καμία επιβάρυνση.

Περισσότερο από απλά δάνεια

Για εσάς που θέλετε κάτι περισσότερο από το δάνειό σας

go4more

go4more

Για να κερδίζετε ακόμη περισσότερα, μπορείτε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα go4more που σας επιβραβεύει για τη συνολική σας σχέση με την τράπεζα, όπως για τη συνεπή πληρωμή των δόσεών σας.  

Μαθαίνω περισσότερα
Υπηρεσία i-bank statements

i-bank statements

Μπορείτε να εγγραφείτε στην
υπηρεσία i-bank statements,
για να λαμβάνετε ενημέρωση για
την έκδοση ειδοποιητηρίων
στο email σας.

Μαθαίνω περισσότερα

Περισσότερες digital δυνατότητες για εσάς

Κατεβάστε τώρα το Mobile app

Διαχειριστείτε με ασφάλεια τους λογαριασμούς και τις κάρτες σας, μέσα από μία εφαρμογή. Αποκτήστε καλύτερο έλεγχο των οικονομικών σας, ενημέρωση μέσω έξυπνων ειδοποιήσεων και πολλές online δυνατότητες, όπως απόκτηση λογαριασμών, καρτών, ασφαλιστικών προϊόντων ή δανείου Εξπρές.
Κατεβάστε τώρα το Mobile app

Η εθνική μας ομάδα εξυπηρέτησης είναι εδώ

Για ό,τι θέλετε να μάθετε, να ρωτήσετε και να αποκτήσετε, η εξειδικευμένη μας ομάδα είναι δίπλα σας, για να σας εξυπηρετήσει είτε από κοντά είτε τηλεφωνικά.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top