Δελτίο Τύπου 06/02/2023: Εκτιμώμενη Ημερομηνία Έναρξης Εξυπηρέτησης δικαιούχων λογαριασμών καταθέσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας «Όλυμπος Συν. Π.Ε.» από την Εθνική Τράπεζα

Εκτιμώμενη Ημερομηνία Έναρξης Εξυπηρέτησης των καταθετικών πελατών της Olympus Bank η Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023.

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της Εθνικής Τράπεζας με Δελτίο Τύπου το Σάββατο 04.02.23 και με στόχο την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των δικαιούχων λογαριασμών καταθέσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας «Όλυμπος Συν Π.Ε.» με διακριτικό τίτλο «Olympus Bank» επιθυμούμε να ενημερώσουμε εκ νέου ότι:

Η εκτιμώμενη Ημερομηνία Έναρξης Εξυπηρέτησης των Δικαιούχων από το δίκτυο καταστημάτων και το ψηφιακό δίκτυο της Εθνικής Τράπεζας είναι η Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023. Πληροφορίες περιλαμβάνονται αναλυτικά στο από 04.02.23 Δελτίο Τύπου της ΕΤΕ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συγκεκριμένων Δικαιούχων, θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι έχουμε προβεί στις ακόλουθες ενέργειες:

  • Ειδική Γραμμή Τηλεφωνικής Επικοινωνίας τίθεται σε λειτουργία από τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου στις 9.00 π.μ. Από την ώρα αυτή και για όσο διάστημα χρειαστεί, οι Δικαιούχοι μπορούν να καλούν στον αριθμό 210-4848300 για να εξυπηρετηθούν από στελέχη της Εθνικής Τράπεζας.
  • Παράλληλα, επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας στις πόλεις της Δράμας, Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας για την εξυπηρέτηση των συγκεκριμένων πελατών και μόνο, μέχρι τις 5 μ.μ. καθημερινά, ούτως ώστε να μπορούν να προσέλθουν σε αυτά εκτός κανονικού ωραρίου λειτουργίας και με λιγότερο φόρτο εργασίας.

Θέλουμε να βεβαιώσουμε όλους ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την απρόσκοπτη, ταχύτερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των δικαιούχων.

 
Ενημερωθείτε για τα νέα μας κατεβάζοντας ένα δελτίο τύπου

Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top