Η Εθνική βραβεύτηκε σε ειδική εκδήλωση του Economist για τα επιτεύγματά της στη ψηφιακή τραπεζική

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Μάρτιος 2022

Βραβείο για το ψηφιακό άλμα που πραγματοποίησε η Εθνική Τράπεζα κατά τα τελευταία δύο χρόνια, προσφέροντας πρωτοποριακές υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής στους πελάτες της,  απονεμήθηκε στη Διοίκηση της τράπεζας κατά την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από τον Economist στην Αθήνα, με θέμα την Τεχνολογία και την Καινοτομία.
Το βραβείο παρέλαβε, από τον countries editor του Economist Alasdair Ross, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας Παύλος Μυλωνάς, ο οποίος τόνισε ότι το βραβείο αυτό αποτελεί αναγνώριση της μεγάλης επένδυσης που έχει πραγματοποιήσει και συνεχίζει συστηματικά να πραγματοποιεί η Εθνική στην τεχνολογία. Χαρακτηριστικά υπογράμμισε ότι η Εθνική έχει σήμερα περισσότερους από 2 εκατομμύρια ενεργούς ψηφιακούς πελάτες, με μερίδιο αγοράς 32%.   
Στην εκδήλωση του Economist με τον τίτλο ECONOMIST – TECHNOLOGY AND INNOVATION 2022, οι διακεκριμένοι ομιλητές ήταν ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης και ο ερευνητής και Διευθυντής Πληροφορικής του ΜΙΤ Media Lab Μιχάλης Μπλέτσας, οι οποίοι μίλησαν για τις επερχόμενες καθοριστικές τεχνολογικές εξελίξεις, τις αλλαγές που θα επιφέρουν, τη δυναμική της ψηφιακής μεταρρύθμισης στην Ελλάδα και την πρόοδο της τεχνητής νοημοσύνης.
Η Εθνική Τράπεζα ξεχώρισε και βραβεύτηκε για τα τεχνολογικά της επιτεύγματα, μαζί με άλλες 6 από τις μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις σε άλλους κλάδους (ενέργεια, τηλεπικοινωνίες, ναυτιλία, κατασκευές) που διακρίθηκαν σε αυτό το επίπεδο και ειδικότερα εν μέσω της πανδημίας, όπου η τεχνολογία απέκτησε ακόμη σημαντικότερη χρήση και αξία για τους πελάτες των επιχειρήσεων, τους εργαζόμενους και την οικονομία. 
Όπως αναφέρθηκε ειδικότερα στην εκδήλωση, αυτό το βραβείο απονέμεται στην Εθνική Τράπεζα η οποία μέσω της τεχνολογίας έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να εισάγει μια νέα τραπεζική εμπειρία ψηφιακής εξυπηρέτησης για τους πελάτες της και τις εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται.

Ενημερωθείτε για τα νέα μας κατεβάζοντας ένα δελτίο τύπου

Το κατεβάζω
Κλείσιμο

Επικοινωνία

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας να απαντήσουμε τις ερωτήσεις σας και να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.
  1. Τα στοιχεία σας
  2. Το αίτημά σας

Περισσότερες πληροφορίες

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία ώστε να σας δώσουμε τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Σε περίπτωση απάτης παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο τηλέφωνο 210 484 8484.
Αποδέχομαι τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη διαχείριση των προσωπικών μου δεδομένων

back-to-top