Ερνέστος Παναγιώτου

Ερνέστος Παναγιώτου

Γενικός Διευθυντής Μετασχηματισμού, Στρατηγικής & Διεθνών Δραστηριοτήτων Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής

Βιογραφικό σημείωμα

Ο κ. Ερνέστος Παναγιώτου ορίστηκε Γενικός Διευθυντής Μετασχηματισμού και Επιχειρησιακής Στρατηγικής το Μάιο 2019, έχοντας υπηρετήσει τον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας και ως σύμβουλος στρατηγικής κατά την περίοδο 2006 - 2011. Το Σεπτέμβριο 2020 ανέλαβε την ευθύνη και για τις διεθνείς δραστηριότητες του Ομίλου.

Πριν την επανένταξή του στο δυναμικό της Εθνικής Τράπεζας, κατείχε τη θέση του Εταίρου (Partner) στη συμβουλευτική εταιρεία McKinsey & Company, όπου εργάστηκε για 12 έτη συνολικά (κατά τα έτη 2001-2005 και 2012- 2019). Στη McKinsey συνεργάστηκε κυρίως με χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στην Ελλάδα, την Κύπρο, τις ΗΠΑ και τη Μέση Ανατολή σε θέματα στρατηγικής, μετασχηματισμού και διαχείρισης κινδύνων.

Είναι κάτοχος πτυχίου Φιλοσοφίας, Πολιτικών & Οικονομικών Επιστημών (First Class Honours) από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης καθώς και μεταπτυχιακού σε Δημόσια Διοίκηση & Διεθνή Ανάπτυξη από το Kennedy School of Government του Πανεπιστημίου του Harvard.
Κλείσιμο

Επικοινωνία

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας να απαντήσουμε τις ερωτήσεις σας και να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.
  1. Τα στοιχεία σας
  2. Το αίτημά σας

Περισσότερες πληροφορίες

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία ώστε να σας δώσουμε τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Σε περίπτωση απάτης παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο τηλέφωνο 210 484 8484.
Αποδέχομαι τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη διαχείριση των προσωπικών μου δεδομένων

back-to-top