Βασίλειος Καραμούζης

Βασίλειος Καραμούζης

Γενικός Διευθυντής Εταιρικής και Επενδυτικής Τραπεζικής Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής

Βιογραφικό σημείωμα

Ο Βασίλης Καραμούζης ορίστηκε Γενικός Διευθυντής Εταιρικής και Επενδυτικής Τραπεζικής στην Εθνική Τράπεζα τον Ιανουάριο του 2020.
Πρωτού ενταχθεί στο δυναμικό της Εθνικής Τράπεζας, εργαζόταν για 8 χρόνια (2009-2017) στην HSBC σε διάφορες διοικητικές θέσεις: ξεκίνησε ως επικεφαλής Global Market Sales and Debt Capital Markets για την Ελλάδα και την Κύπρο στην HSBC Ελλάδος και αργότερα μεταπήδησε στην HSBC Λονδίνου ως επικεφαλής Structured Finance Origination για τη Νότια Ευρώπη and Capital Financing για την Ελλάδα και την Κύπρο και πιο πρόσφατα ως Managing Director, Member of EMEA Financing Management and Head of Investment Banking Greece and Cyprus.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2001 στη Deutsche Bank στο Λονδίνο, όπου παρέμεινε έως και τα μέσα του 2009. Αρχικά εργάστηκε στο τμήμα πωλήσεων σε hedge funds, ενώ την περίοδο 2006-2009 διατέλεσε επικεφαλής Πωλήσεων Συναλλάγματος και Εμπορευμάτων για την Ελλάδα και τη Μέση Ανατολή.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MSc in Finance από το Birkbeck College, University of London και πτυχίου Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο Πειραιά.
Κλείσιμο

Επικοινωνία

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας να απαντήσουμε τις ερωτήσεις σας και να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.
  1. Τα στοιχεία σας
  2. Το αίτημά σας

Περισσότερες πληροφορίες

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία ώστε να σας δώσουμε τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Σε περίπτωση απάτης παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο τηλέφωνο 210 484 8484.
Αποδέχομαι τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη διαχείριση των προσωπικών μου δεδομένων

back-to-top