Βασίλειος Καραμούζης

Βασίλειος Καραμούζης

Γενικός Διευθυντής Εταιρικής και Επενδυτικής Τραπεζικής Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής

Βιογραφικό σημείωμα

Ο Βασίλης Καραμούζης ορίστηκε Γενικός Διευθυντής Εταιρικής και Επενδυτικής Τραπεζικής στην Εθνική Τράπεζα τον Ιανουάριο του 2020.
Πρωτού ενταχθεί στο δυναμικό της Εθνικής Τράπεζας, εργαζόταν για 8 χρόνια (2009-2017) στην HSBC σε διάφορες διοικητικές θέσεις: ξεκίνησε ως επικεφαλής Global Market Sales and Debt Capital Markets για την Ελλάδα και την Κύπρο στην HSBC Ελλάδος και αργότερα μεταπήδησε στην HSBC Λονδίνου ως επικεφαλής Structured Finance Origination για τη Νότια Ευρώπη and Capital Financing για την Ελλάδα και την Κύπρο και πιο πρόσφατα ως Managing Director, Member of EMEA Financing Management and Head of Investment Banking Greece and Cyprus.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2001 στη Deutsche Bank στο Λονδίνο, όπου παρέμεινε έως και τα μέσα του 2009. Αρχικά εργάστηκε στο τμήμα πωλήσεων σε hedge funds, ενώ την περίοδο 2006-2009 διατέλεσε επικεφαλής Πωλήσεων Συναλλάγματος και Εμπορευμάτων για την Ελλάδα και τη Μέση Ανατολή.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MSc in Finance από το Birkbeck College, University of London και πτυχίου Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο Πειραιά.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top