Έλλη Κακούλλου

Έλλη Κακούλλου

​Βοηθός Γενική Διευθύντρια Ακίνητης Περιουσίας της Τράπεζας και του Ομίλου

Η κα Έλλη Κακούλλου ορίστηκε Βοηθός Γενική Διευθύντρια του Group Real Estate τον Μάρτιο του 2019.

Ξεκίνησε την καριέρα της στον τραπεζικό τομέα το 1990 στην Εποπτεία Τραπεζών στην Ομοσπονδιακή  Τράπεζα της Νέας Υόρκης (Federal Reserve Bank of New York). Με την επιστροφή της στην Ελλάδα, εργάστηκε ως Senior Consultant στην KPMG και στη συνέχεια  στην National Westminster Bank, όπου ήταν υπεύθυνη για χρηματοδοτήσεις στο δημόσιο τομέα και ΔΕΚΟ.  Από το 1999 έως το 2018 εργάστηκε στην Alpha Bank, ως ανώτερο στέλεχος στο Corporate Banking και μετέπειτα στο Project Finance και Real Estate Finance, αναλαμβάνοντας Επικεφαλής Σύνθετων Χρηματοδοτήσεων από το 2014. Το 2018 διορίστηκε Εντεταλμένη Σύμβουλος και εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου, θυγατρικής της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών & Περιουσίας Α.Ε.

Η κα Κακούλλου είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος σε International Finance and Banking από το Columbia University (SIPA) και κάτοχος Πτυχίου BA στα Μαθηματικά και Στατιστική από το Columbia College.
Κλείσιμο

Επικοινωνία

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας να απαντήσουμε τις ερωτήσεις σας και να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.
  1. Τα στοιχεία σας
  2. Το αίτημά σας

Περισσότερες πληροφορίες

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία ώστε να σας δώσουμε τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Σε περίπτωση απάτης παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο τηλέφωνο 210 484 8484.
Αποδέχομαι τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη διαχείριση των προσωπικών μου δεδομένων

back-to-top