Μπλε, φως, ζεστά «καλώς ήλθατε», αξέχαστες εμπειρίες. Αυτά προσφέρει η χώρα μας απλόχερα μέσα από κάθε ταξίδι σε έναν ελληνικό προορισμό. 

Πίσω όμως από όλα όσα κάνουν τον τόπο μας να ξεχωρίζει, βρίσκονται οι άνθρωποι που υποστηρίζουν τις επιχειρήσεις του τουρισμού, αλλά και τα μεγάλα έργα που μας επιτρέπουν να προσφέρουμε και να βιώνουμε την ελληνική φιλοξενία. 

Στην Εθνική Τράπεζα αναγνωρίζουμε την αξία της Φιλοξενίας και υποστηρίζουμε έμπρακτα τον Τουρισμό με χρηματοδοτήσεις 4 δις. ευρώ σε έργα, υποδομές και τουριστικές επιχειρήσεις. Μεγάλες τουριστικές επενδύσεις, όπως το Costa Navarino, το Four Seasons Mykonos, το Amanzoe, το Ilisian (Hilton), αλλά και η κατασκευή πολλών ακόμα ξενοδοχειακών μονάδων μεσαίας και μικρότερης κλίμακας σε όλη την Ελλάδα, έχουν γίνει πράξη με την υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας. Δεν σταματάμε όμως εκεί, είμαστε δίπλα σε όλες τις επιχειρήσεις (αεροπορικές, ακτοπλοϊκές, χερσαίες μεταφορές, εστίασης κ.α.) που απαρτίζουν τον κλάδο και προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες σε όλους τους επισκέπτες.

Επιπλέον, στηρίζουμε την κατασκευή έργων υποδομών τα οποία αναβαθμίζουν την εμπειρία κάθε ταξιδιώτη, όπως η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, τα Περιφερειακά Αεροδρόμια, η Ολυμπία και η Πυλία Οδός. 

 

Περισσότερα για το Corporate & Investment Banking 

Το Corporate & Investment Banking (CIB) της Εθνικής Τράπεζας εξυπηρετεί μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, με ετήσιο κύκλο εργασιών άνω των 5 εκατ. ευρώ και εστιάζει σε αυτές με θετικό κοινωνικό και περιβαλλοντικό πρόσημο, υποστηρίζοντας την ενεργειακή μετάβαση, την ψηφιακή αναβάθμιση, τη γυναικεία και τη νεανική επιχειρηματικότητα.

Μέσα από το  Corporate & Investment Banking (CIB) , η Τράπεζά μας υποστηρίζει τον κλάδο του Τουρισμού, καθώς επενδύει σε:

  • μεσαίες τουριστικές επιχειρήσεις και μεγάλους ξενοδοχειακούς ομίλους
  • έργα υποδομών, όπως γέφυρες, αυτοκινητοδρόμους, αεροδρόμια, λιμάνια
  • επιχειρήσεις του κλάδου των αεροπορικών, ακτοπλοϊκών και χερσαίων μεταφορών
  • επιχειρήσεις εστίασης, λιανεμπορίου κλπ., που ολοκληρώνουν την ταξιδιωτική εμπειρία κάθε επισκέπτη.

 

Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top