Είμαι Συνταξιούχος

Είστε συνταξιούχος. Οι κόποι μιας ολόκληρης ζωής ανταμείβονται. Μακριά από την πίεση της εργασιακής πραγματικότητας, έχετε πλέον τον χρόνο να δημιουργήσετε μια πιο ξεκούραστη και πιο ευχάριστη καθημερινότητα, γεμάτη με τα ενδιαφέροντά σας.

Στηρίζω το μέλλον το δικό μου και της οικογένειάς μου

Μια από τις μεγαλύτερες χαρές είναι η δυνατότητα να μπορείτε να συνεισφέρετε στην οικογένειά σας. Να στηρίξετε εσάς αλλά και τα παιδιά ή τα εγγόνια σας. Να τα βοηθήσετε να πιάσουν τους στόχους τους αλλά και να εξελιχθούν ως άνθρωποι. Μιας και οι τρόποι για να τα καταφέρετε σε αυτό ποικίλλουν, θα φροντίσουμε να είστε όσο το δυνατόν πιο ενημερωμένοι έτσι ώστε να μπορείτε να επιλέξετε εκείνον που ανταποκρίνεται καλύτερα στις δυνατότητές σας. Στα θέλω σας, όπως:

  • Θέλω να επενδύσω στο μέλλον των εγγονιών μου
  •  Θέλω να ταξιδέψω
  • Θέλω να περάσω ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά μου, χωρίς έγνοιες για την υγεία μου.
  • Θέλω να μάθω τις δανειακές λύσεις που θα μπορούσαν να στηρίξουν την επιχείρηση των παιδιών μου

Μπαίνω στην ψηφιακή εποχή

Η πανδημία έφερε στο προσκήνιο την ανάγκη να έχουμε όλοι πρόσβαση στην ψηφιακή εποχή. Αποτέλεσμα αυτής της συνθήκης είναι να δημιουργούνται απορίες και ερωτήματα. Οι απαντήσεις σε αυτά θα σας χαρίσουν, με ασφάλεια, το εισιτήριό σας για τις ευκολίες του Internet. 

  • Θέλω να μάθω πώς λειτουργεί το Internet και το Mobile banking.
  • Θέλω να ενημερώνομαι online για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Τράπεζας.
  • Θέλω να μάθω βήμα βήμα πώς μπορώ να κάνω τις πληρωμές μου χωρίς να επισκέπτομαι το τραπεζικό κατάστημα.

“Αξιοποιήστε ποιοτικά το χρόνο σας”

Οι πολλές ώρες δουλειάς και τα άγχη αποτελούν πλέον παρελθόν για εσάς. Είστε πια  ελεύθεροι να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε μια πιο ποιοτική καθημερινότητα. Ταξιδέψτε, διασκεδάστε και αλλάξτε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Οι τρόποι για να συμβεί αυτό είναι πολλοί και μπορούμε μαζί να τους ανακαλύψουμε.

Η εθνική μας ομάδα εξυπηρέτησης είναι εδώ

Για ό,τι θέλετε να μάθετε, να ρωτήσετε και να αποκτήσετε, η εξειδικευμένη μας ομάδα είναι δίπλα σας, για να σας εξυπηρετήσει είτε από κοντά είτε τηλεφωνικά.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top