Πιο εύκολες και άνετες διακοπές, με το Mobile Banking.

Αρκεί μόνο το κινητό σας για να αποφύγετε πολλά απρόοπτα στις διακοπές σας
Οι διακοπές είναι στιγμές ξεγνοιασιάς, στιγμές χαράς και ευτυχίας. Χρόνος με την οικογένεια, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και με τον εαυτό σας. Ανεμελιά και απόσταση από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Καλό φαγητό, ύπνος χωρίς ξυπνητήρια, ανάσες μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις, σε όποιο μέρος σας αρέσει. 

Τι μπορεί λοιπόν να πάει στραβά; Σχεδόν τίποτα αν έχετε mobile banking!

Χάθηκε η κάρτα

…αλλά δεν χάθηκε ο κόσμος. Ακόμα κι αν δεν βρίσκετε την κάρτα σας, δεν χρειάζεται πανικός. Ό,τι ώρα και να ναι, αρκεί το κινητό σας για να την «παγώσετε» προσωρινά. Αν πρόκειται για κλοπή ή απώλεια, το δηλώνετε και την επανεκδίδετε, χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες. Αν τελικά απλώς είχε παραπέσει κάπου και την βρήκατε, την «ξεπαγώνετε» και συνεχίζετε τις διακοπές σας.

Ξεμείνατε από μετρητά

Σε περίπτωση απώλειας της κάρτας σας, μπορείτε να πληρώσετε με το κινητό σας, το οποίο με το mobile banking, στην ουσία μπορεί να αντικαταστήσει την κάρτα σας. Ανέπαφα, σε μηχανήματα POS ή με μεταφορές χρημάτων σε άλλα μέλη της παρέας!

Mobile Banking - Πως διευκολύνει τις Διακοπές σας;

Οι υποχρεώσεις τρέχουν

Μπορεί εσείς να είστε διακοπές, αλλά οι δεσμεύσεις δεν αλλάζουν και οι λογαριασμοί πρέπει να πληρωθούν. Η τεχνολογία σάς επιτρέπει να παραμένετε συνεπείς, ακόμα και όταν χαλαρώνετε, διαβάζετε το βιβλίο σας ή είστε στην παραλία. Απλά, χρησιμοποιώντας το κινητό σας.  

Το mobile banking είναι μια πλατφόρμα που διαρκώς ανανεώνει τις λειτουργίες της (π.χ. πάγιες εντολές, έκδοση μπλοκ επιταγών, απόκτηση προϊόντων κ.ά.), έτσι ώστε να μην χρειάζεται να επισκεφθείτε κάποιο τραπεζικό κατάστημα για ζητήματα που προκύπτουν στην καθημερινότητά σας.

Και τα παιδιά λείπουν διακοπές

Οι πρώτες τους διακοπές χωρίς εσάς και τα χρήματα τελείωσαν. Ευτυχώς υπάρχει το mobile banking. Το μόνο που χρειάζεται είναι ο αριθμός του κινητού και τα χρήματα μεταφέρονται. Όποτε κι αν χρειαστεί, όπου κι αν βρίσκονται τα παιδιά σας. 

Ο μεγαλύτερος εχθρός μιας ευχάριστης παύσης είναι το άγχος για την περίπτωση που κάτι δεν πάει σύμφωνα με τον προγραμματισμό. Σήμερα, η τεχνολογία και η ψηφιακή τραπεζική έχουν βρει τις απαντήσεις ώστε διακοπές να σημαίνει όντως ξεκούραση. Με το mobile banking της Εθνικής Τράπεζας, έχετε τον έλεγχο και ανταποκρίνεστε άμεσα σε κάθε σας ανάγκη ή υποχρέωση, όπου κι αν βρίσκεστε.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Μαζέψτε ακόμη περισσότερες πληροφορίες μέσα από χρήσιμα άρθρα.

Η εθνική μας ομάδα εξυπηρέτησης είναι εδώ

Για ό,τι θέλετε να μάθετε, να ρωτήσετε και να αποκτήσετε, η εξειδικευμένη μας ομάδα είναι δίπλα σας, για να σας εξυπηρετήσει είτε από κοντά είτε τηλεφωνικά.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top