Γιατί να ασφαλίσετε την κάρτα σας και άλλα αντικείμενά σας;

Ανακαλύψτε τα οφέλη της ασφάλισης των προσωπικών σας αντικειμένων
Υπάρχουν κάποια αντικείμενα που σας ακολουθούν καθημερινά, σε κάθε σας δραστηριότητα, όπως κάρτες, κινητό, κλειδιά και άλλα. Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής τους, η αίσθηση είναι πραγματικά δυσάρεστη.  

Με άλλα λόγια, τα αντικείμενα που σας συνοδεύουν καθημερινά σας δίνουν πρόσβαση στα χρήματά σας, στην επικοινωνία, στην πληροφόρηση. Γι’ αυτό ακριβώς η απώλεια ή η κλοπή τους είναι ικανή να προκαλέσει σημαντική αναστάτωση.  

Κι όμως, υπάρχουν σήμερα προγράμματα που μπορούν να κάνουν ένα τέτοιο γεγονός να μην πάρει μεγάλες ή δυσάρεστες διαστάσεις. Όπως η δυνατότητα να ασφαλίσετε τις κάρτες και πολλά άλλα αντικείμενα που έχετε στην τσάντα σας. 

Γιατί να το κάνετε; 

Για να αισθάνεστε ασφαλείς

Ό,τι και να συμβεί, όποτε και να συμβεί, τα χρήματά σας είναι εξασφαλισμένα. Η τράπεζα στην οποία έχετε ασφαλίσει την κάρτα σας θα φροντίσει να αποκαταστήσει τα χαμένα αντικείμενα – αν συνεργάζεστε με την Εθνική Τράπεζα!

Γιατί να ασφαλίσετε την κάρτα σας και άλλα αντικείμενά σας;

Γιατί η διαδικασία αποζημίωσης είναι απλή

Δεν χάνεται κάποιος στη γραφειοκρατία, ούτε ταλαιπωρείται σε χρονοβόρες πρακτικές.

Γιατί το κόστος είναι μικρό

Μόλις 28 ευρώ το χρόνο.

Γιατί η κάλυψη προσφέρεται σε παγκόσμιο επίπεδο

Η προστασία ισχύει ακόμα κι όταν ταξιδεύετε εκτός Ελλάδας.

Γιατί σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας κάποιων ασφαλισμένων αντικειμένων, με ένα τηλεφώνημα μπορείτε να ξεκινήσετε η διαδικασία αποζημίωσης.

Η «Ασφάλιση Καρτών» από την Εθνική Τράπεζα είναι ένα πρόγραμμα, το οποίο παρέχει ασφαλιστική κάλυψη σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας της πιστωτικής, της χρεωστικής ή της προπληρωμένης κάρτας σας, καθώς και συγκεκριμένων αντικειμένων ή χρημάτων που μπορεί να κλαπούν ή να χαθούν ταυτόχρονα.

Επίσης καλύπτονται: Αναλήψεις και χρεώσεις έως και 48 ώρες μετά την απώλεια των καρτών σας. Το κόστος αντικατάστασης προσωπικών εγγράφων (Αστυνομικό δελτίο ταυτότητας, Διαβατήριο, Άδεια Οδήγησης, Άδεια Κυκλοφορίας Αυτοκινήτου, Άδεια Παραμονής, Άδεια Εργασίας, Άδεια Ταχύπλοου σκάφους, Βιβλιάριο υγείας).

Είναι πολύ σημαντικό ότι ακόμα και σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής ταυτόχρονα με την κάρτα καλύπτονται: Το κόστος του πορτοφολιού σας, της τσάντας, του κινητού ή του tablet, όλων των κλειδιών σας κτλ.

Ενημερωθείτε για τα διαθέσιμα προγράμματα, για τις επιλογές σας και αναλυτικά για όλες τις ασφαλιστικές καλύψεις. Γιατί πολλές φορές, μια φαινομενικά απλή επιλογή σας σήμερα, μπορεί να αποδειχθεί σημαντικά προνοητική στο μέλλον.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Μαζέψτε ακόμη περισσότερες πληροφορίες μέσα από χρήσιμα άρθρα.

Η εθνική μας ομάδα εξυπηρέτησης είναι εδώ

Για ό,τι θέλετε να μάθετε, να ρωτήσετε και να αποκτήσετε, η εξειδικευμένη μας ομάδα είναι δίπλα σας, για να σας εξυπηρετήσει είτε από κοντά είτε τηλεφωνικά.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top