Ακόμα περισσότερες διακρίσεις για το Digital Banking της Εθνικής Τράπεζας από το World Finance

Σημαντικές διακρίσεις ξανά για το Digital Banking της Εθνικής μας Τράπεζας από το World Finance

Στο πλαίσιο του καθιερωμένου ετήσιου θεσμού βραβείων του World Finance η Εθνική μας Τράπεζα απέσπασε για το έτος 2021 στην Ελλάδα στην κατηγορία Digital Banking Awards τα βραβεία ‘Best Consumer Digital Bank’ & ΄Best Mobile Banking App’, για δεύτερη συνεχή χρονιά, ενώ παράλληλα διακρίθηκε και με ένα ακόμα βραβείο ως η ‘Best Digital SME Bank΄. 
Οι διακρίσεις αυτές είναι ιδιαίτερα σημαντικές για εμάς, καθώς θέτουν σε εφαρμογή το ευρύ πλάνο ανανέωσης του ιστορικού μας ρόλου και παράλληλα ενισχύουν τη θέση μας στην αγορά.  Κλειδί σε αυτή τη μετάβαση αποτελεί η αλλαγή της στρατηγικής προσέγγισης του Ομίλου μας, από τα παραδοσιακά τραπεζικά προϊόντα σε νέες προηγμένες ψηφιακές υπηρεσίες που τοποθετούν τον πελάτη στο επίκεντρο και αποτελούν τη μετάβαση στη νέα εποχή.

Συγκεκριμένα για τα βραβεία, μερικές από τις βέλτιστες πρακτικές και καινοτομίες με τις οποίες η Εθνική μας Τράπεζα εντυπωσίασε την επιτροπή ήταν:

 • NBG Digital Onboarding – είμαστε η πρώτη Τράπεζα στην Ελλάδα που έδωσε τη δυνατότητα σε φυσικά πρόσωπα να γίνουν πελάτες από το κινητό τους, ακόμα και χωρίς την ανάρτηση εγγράφων
 • Είμαστε η μόνη τράπεζα που προσφέρει ένα ολοκληρωμένο offering μέσω του mobile banking, ακολουθώντας μία mobile-first στρατηγική, όπου ο πελάτης μπορεί να εκτελέσει ένα ευρύ φάσμα συναλλαγών από το κινητό, χωρίς υπολογιστή και φυσικά χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα
 • Οι χρήστες των υπηρεσιών του mobile καθιστούν το Mobile Banking μας τη δημοφιλέστερη εφαρμογή μεταξύ των Ελληνικών Τραπεζών, κατακτώντας υψηλό μερίδιο αγοράς.

Επιπλέον, προκειμένου να ενθαρρύνουμε τους επιχειρηματικούς μας πελάτες να χρησιμοποιούν περαιτέρω τις ηλεκτρονικές πληρωμές και τις νέες αποτελεσματικές λειτουργικότητες, ώστε να μην χρειάζεται να επισκέπτονται Καταστήματα και να απολαμβάνουν μια πλήρως ψηφιακή εμπειρία τραπεζικής, αναβαθμίσαμε το Corporate Internet Banking και παρουσιάσαμε ένα νέο ολοκληρωμένο πακέτο ψηφιακών λύσεων. Πλέον οι επιχειρήσεις μπορούν να γίνουν πελάτες της Τράπεζας OnLine, να αποκτήσουν λογαριασμούς, κάρτες, δάνεια, POS και να απολαύσουν OnLine πολλές ακόμα ψηφιακές υπηρεσίες.

Κριτήρια βράβευσης 2021 - Βραβεία World Finance Digital Banking:

Τα βραβεία World Finance Digital Banking  αποτελούν κατά τον χρηματοοικονομικό τύπο την κορυφαία αναγνώριση για τον τραπεζικό τομέα. 
Μέσα από ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών που συγκεντρώθηκαν από την  ερευνητική ομάδα, την κριτική επιτροπή και καταξιωμένους δημοσιογράφους του χώρου, αναδείχθηκαν και βραβεύτηκαν οι επικρατέστεροι Τραπεζικοί οργανισμοί του 2021. Μερικοί από τους πιο σημαντικούς παράγοντες αξιολόγησης είναι οι ακόλουθοι:

 • Ξεκάθαρη ψηφιακή στρατηγική
 • Ποικιλία και σαφήνεια προϊόντων και υπηρεσιών
 • Σύγχρονα και καινοτόμα συστήματα και λύσεις
 • Αύξηση σε ετήσια βάση της υιοθέτησης ψηφιακών λύσεων στην υπάρχουσα πελατειακή βάση
 • Ανάπτυξη μιας τραπεζικής εμπειρίας χωρίς τη χρήση χαρτιού, συμπεριλαμβανομένης της ψηφιακής διαδικασίας εγγραφής 
 • Συνεχής βελτίωση του σχεδιασμού των ψηφιακών μας δικτύων και της εμπειρίας πελάτη στη χρήση του Digital Banking
 • Καινοτομία και υποδομές αιχμής / ψηφιακός μετασχηματισμός
 • Χρήση των κοινωνικών μέσων και πρωτότυπη προσέγγιση στην προσφορά υπηρεσιών 
 • Ισχυρή και σαφής τήρηση πρακτικών ασφάλειας και κρυπτογράφησης διεθνούς κύρους

  Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;

Παραμένουμε κοντά σας για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.

Θέλω να επικοινωνήσω
Κλείσιμο

Επικοινωνία

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας να απαντήσουμε τις ερωτήσεις σας και να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.
 1. Τα στοιχεία σας
 2. Το αίτημά σας

Περισσότερες πληροφορίες

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία ώστε να σας δώσουμε τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Σε περίπτωση απάτης παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο τηλέφωνο 210 484 8484.
Αποδέχομαι τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη διαχείριση των προσωπικών μου δεδομένων

back-to-top