Είσοδος για Ιδιώτες Είσοδος για Επιχειρήσεις

Νέα υπηρεσία i-bank e-Commerce

​Τώρα μπορείτε να αναβαθμίσετε τις δυνατότητες πληρωμών του ηλεκτρονικού σας καταστήματος με τη νέα πλατφόρμα διαχείρισης συναλλαγών της Εθνικής Τράπεζας.

Ανταποκρινόμενοι στις ταχύτατες εξελίξεις στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου και τις απαιτήσεις των καταναλωτών για ευκολία, ασφάλεια και ευελιξία, πρόκειται να προχωρήσουμε σε αναβάθμιση της υπηρεσίας διαχείρισης ηλεκτρονικών συναλλαγών i-bank e-Commerce που ήδη χρησιμοποιείτε.

Η νέα, αναβαθμισμένη υπηρεσία e-Commerce είναι μία καινοτόμα για τα διεθνή δεδομένα λύση και έχει ενισχυθεί με πλήθος πρωτοποριακών χαρακτηριστικών & δυνατοτήτων που θα είναι σύντομα στη διάθεσή σας: 

 ​Μοναδική εμπειρία
για τους πελάτες σας και νέες πηγές εσόδων για την επιχείρησή σας με την αξιοποίηση πολλαπλών καναλιών πωλήσεων ( internet, mobile app, τηλέφωνο, mail ).Ταχεία ενεργοποίηση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, μέσω  γρήγορης και εύκολης εγκατάστασης.


Ευκολία στη διασύνδεση
με επιλογή ανάμεσα σε παγκόσμιους παρόχους shopping carts, όπως Prestashop, WooCommerce, OpenCart και Magento.

Αμεσότητα πληροφόρησης με σύγχρονο, responsive user interface για διαχείριση συναλλαγών 24 ώρες την ημέρα / 7 ημέρες την εβδομάδα από desktop ή mobile, ενιαίο reporting για όλα τα κανάλια πωλήσεων και χρήση πολλαπλών «εργαλείων» αναζήτησης συναλλαγών.

Βελτίωση της εμπειρίας για τους πελάτες σας με ταχύτερη ολοκλήρωση της συναλλαγής  (checkout), ατόκων δόσεων και επαναλαμβανόμενων πωλήσεων, αγορές με ένα κλικ, έκδοση παραστατικών σε πραγματικό χρόνο και διαμόρφωση του περιβάλλοντος πληρωμής στα δικά σας πρότυπα.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την Υπηρεσία Υποστήριξης & Συνδρομής Επιχειρήσεων, στο τηλέφωνο 210 9503600 / επιλογή 2 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση MERCHANTS@nbg.gr