Δώσε το πιο δυνατό σου χειροκρότημα!

Οι Mastercard®️ πιστωτικές της Εθνικής, σε στέλνουν στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου!
Μαθαίνω περισσότερα

Νέα γενιά πιστωτικών καρτών

Ζήσε όλες τις στιγμές σου με τις νέες πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας!

Δες πρώτος τις παραστάσεις που θα ταξιδέψουν στον κόσμο!

με τις κάρτες Mastercard® της Εθνικής Τράπεζας.
Μαθαίνω περισσότερα

Πιστωτική κάρτα για κάθε σας ανάγκη

Ανακαλύψτε τις νέες μας πιστωτικές κάρτες και αναζητήστε την κατάλληλη για εσάς!

Kαλώς ήρθατε στις «Κάρτες των Στιγμών»!

Γιώργος Καπουτζίδης

Πώς γίνεται να επιλέγεις μία κάρτα και να ζεις στη στιγμή αξέχαστες εμπειρίες;

 

Ανακαλύψτε την απάντηση μέσα από έναν κύκλο ανατρεπτικών ιστοριών, με οικοδεσπότη τον Γιώργο Καπουτζίδη & αγαπημένους καλεσμένους. 

 

Ανακαλύπτω τις ιστορίες!

 

Ακόμα περισσότερες δυνατότητες στις συναλλαγές μέσω ΑΤΜ!

Για μεγαλύτερη ευκολία στις συναλλαγές σας , τα ΑΤΜ του Δικτύου μας που διαθέτουν οθόνη αφής εξυπηρετούν τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας και ανέπαφα.

Για μεγαλύτερη ευκολία στις συναλλαγές σας , τα ΑΤΜ του Δικτύου μας που διαθέτουν οθόνη αφής εξυπηρετούν τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας και ανέπαφα.

Επιπλέον, μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις πληρωμές σας με ευκολία και ασφάλεια, με ανάγνωση των στοιχείων πληρωμής μέσω barcode/QR-code.

Μαθαίνω περισσότερα

Βρίσκω ΑΤΜ 

 

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τις συναλλαγές σας με κάρτα στο εξωτερικό

Ενημερωθείτε για τις δυνατότητες που έχετε στη διάθεσή σας όταν πραγματοποιείτε συναλλαγές σας στο εξωτερικό, με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα της Εθνικής Τράπεζας.

Μπορεί να ταιριάζουν στις ανάγκες σας

Τέσσερις ξεχωριστές επιλογές σχεδιασμένες για εσάς

Χρεωστική κάρτα Dual

Κάρτα Dual

Μπορείτε τώρα να επιλέγετε κάθε φορά τη χρήση της χρεωστικής ή πιστωτικής λειτουργικότητάς της, χαρίζοντάς σας ελευθερία και ευελιξία στην πραγματοποίηση συναλλαγών.
Μαθαίνω περισσότερα
 Άυλη Πιστωτική Κάρτα Flexy

Κάρτα Flexy

Μπορείτε τώρα να πραγματοποιείτε τις αγορές σας με έναν νέο τρόπο πληρωμών, και να τις εξοφλείτε σε 4 ισόποσες δόσεις, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. 
Μαθαίνω περισσότερα
My Club Card Visa

My Club Card VISA

Μπορείτε τώρα να φροντίσετε ακόμα περισσότερο για την υγεία, τη δική σας και των αγαπημένων σας. Αποκτήστε μια κάρτα σχεδιασμένη για εσάς που θέλετε ευκολία στις συναλλαγές σας, αλλά και σημαντικές διευκολύνσεις και προνόμια σε υπηρεσίες υγείας και αισθητικής ιατρικής στον Όμιλο Ιασώ.
Μαθαίνω περισσότερα
Toyota Visa

Toyota VISA

Μπορείτε τώρα να έχετε κέρδος σε υπηρεσίες after sales του αυτοκινήτου σας. Αποκτήστε μια κάρτα ειδικά για εσάς που θέλετε να πραγματοποιείτε με άνεση τις καθημερινές σας συναλλαγές και να κερδίζετε με κάθε after sales συναλλαγή στο δίκτυο Toyota.
Μαθαίνω περισσότερα

Πώς μπορώ να πληρώσω τα τέλη κυκλοφορίας, έξυπνα;

Τέλη κυκλοφορίας

Μπορείτε να εξοφλήσετε τα τέλη κυκλοφορίας του οχήματός σας μέσω του Digital Banking, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, από την άνεση του σπιτιού σας!
Επιπλέον, αν είστε κάτοχος πιστωτικής κάρτας της Εθνικής Τράπεζας, έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε ένα μέρος ή όλο το ποσό των τελών, σε έως 12 άτοκες δόσεις, μέσα από το Digital Banking, κερδίζοντας παράλληλα go4more πόντους!

Πληρώνω τα τέλη μου

Αποκτώ πιστωτική κάρτα, online

Γνωρίστε τους νικητές των διαγωνισμών μας!

Έχετε αποκτήσει την πιστωτική σας κάρτα πριν τον Αύγουστο 2022;

Έχετε πάντα πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες για την κάρτα σας, η οποία θα διατηρήσει τα χαρακτηριστικά και τα προνόμιά της.

Next by NBG

Next, το νέο stress-free banking app για νέους

Το Next κάνει εύκολη τη διαχείριση των χρημάτων σου, με συμβουλές, κληρώσεις, προσφορές, δώρα και έξυπνα tools για να πετύχεις τους οικονομικούς σου στόχους… όποιοι κι αν είναι αυτοί! Στα οικονομικά, δεν είσαι πια μόνος σου. Next. Money management made chill.
Μαθαίνω το Next

Περισσότερες digital δυνατότητες για εσάς

Κατεβάστε τώρα το Mobile app

Διαχειριστείτε με ασφάλεια τους λογαριασμούς και τις κάρτες σας, μέσα από μία εφαρμογή. Αποκτήστε καλύτερο έλεγχο των οικονομικών σας, ενημέρωση μέσω έξυπνων ειδοποιήσεων και πολλές online δυνατότητες, όπως απόκτηση λογαριασμών, καρτών, ασφαλιστικών προϊόντων ή δανείου Εξπρές.
Κατεβάστε τώρα το Mobile app

Η εθνική μας ομάδα εξυπηρέτησης είναι εδώ

Για ό,τι θέλετε να μάθετε, να ρωτήσετε και να αποκτήσετε, η εξειδικευμένη μας ομάδα είναι δίπλα σας, για να σας εξυπηρετήσει είτε από κοντά είτε τηλεφωνικά.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top