Είσοδος για Ιδιώτες Είσοδος για Επιχειρήσεις

Συμμετέχουσες Επιχειρήσεις

​​​​​​​​​
 • SourceLair

  Η SourceLair  είναι μία εταιρεία λογισμικού στην Αθήνα, αφοσιωμένη στη δημιουργία καλύτερης εμπειρίας ανάπτυξης λογισμικού αφαιρώντας κάθε τριβή από τη διαδικασία προγραμματισμού.

  Το κύριο προϊόν της εταιρείας είναι το SourceLair, μία λύση Software as a Service (SaaS) που παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να προγραμματίζουν projects απρόσκοπτα,  μέσω web browser. Είναι εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζονται  για επαγγελματικό προγραμματισμό, ενώ συνεργάζεται άψογα με υπηρεσίες όπως το GitHub, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα αξιοποίησης κάποιων από τα πιο αγαπημένα εργαλεία των προγραμματιστών.

  Το SourceLair ξεκίνησε ως project  to 2011, ενώ η εταιρεία ιδρύθηκε το 2013. Οι χρήστες του μπορούν να δουλέψουν σε ένα  προγραμματιστικό project δωρεάν, ενώ υπάρχουν επί πληρωμή πλάνα, για όσους θέλουν να δουλέψουν σε περισσότερα projects.

  Το SourceLair είναι μία εφαρμογή παγκοσμίου εύρους, αφού τόσο οι δωρεάν χρήστες, όσο και οι επί πληρωμή πελάτες του προέρχονται από όλον τον κόσμο. Στους επόμενους μήνες η εταιρεία σκοπεύει να διαθέσει νέες δυνατότητες, που θα εστιάζουν στη συμπερίληψη νέων προγραμματιστικών εργαλείων και υπηρεσιών στο SourceLair, καθώς και δυνατοτήτων για διαχείριση προγραμματιστικών ομάδων.

 • InSyBio
   
  Η InSyBio δραστηριοποιείται στον κλάδο της βιοπληροφορικής και πιο συγκεκριμένα στον τομέα της προσωποιημένης Ιατρικής. Επικεντρώνεται στον εντοπισμό κομβικών και προγνωστικών βιοδεικτών σε πρώιμο στάδιο εξέλιξης ασθενειών με την χρήση προχωρημένων εργαλείων μετά-ανάλυσης βιολογικών και ιατρικών δεδομένων μεγάλης κλίμακας.

  Κάθε εντοπισμός τέτοιων βιοδεικτών επιταχύνει τόσο την πρόγνωση όσο και την έρευνα για ανακάλυψη νέων φαρμάκων στην Ιατρική. Σήμερα, η αγορά των εργαλείων και των υπηρεσιών δεδομένων βιοπληροφορικής μεγάλου όγκου είναι μια από τις πιο ταχύτατα αναπτυσσόμενες παγκοσμίως με μέσο ετήσιο ρυθμό αύξησης άνω του 15%.

  Το βασικό προϊόν της InSyBio είναι το InSyBio Suite το οποίο είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα με εργαλεία για τη διαχείριση, ασφαλή αποθήκευση και ανάλυση βιολογικών δεδομένων (-omics data) με σκοπό τη διευκόλυνση των ερευνητών στον εντοπισμό και την ερμηνεία βιοδεικτών. Τα προϊόντα της InSyBio είναι χρήσιμα σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της εξατομικευμένης πρόγνωσης και διάγνωσης, σε φαρμακευτικές εταιρείες, σε ερευνητικά εργαστήρια Πανεπιστημίων και ερευνητικών ινστιτούτων αλλά και σε εταιρείες από το χώρο της αγροβιοτεχνολογίας.

  Η ομάδα της InSyBio αποτελείται από πέντε επιστήμονες με ισχυρό υπόβαθρο στη βιοπληροφορική, τις τεχνολογίες πληροφορικής και τη διοίκηση επιχειρήσεων καθώς και μία επιστημονική επιτροπή που αποτελείται από δύο μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου Πατρών.
 • giaola.gr

  Το giaola.gr είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα που φέρνει σε επαφή επαγγελματίες που προσφέρουν καθημερινές υπηρεσίες στο σπίτι με χρήστες που χρειάζονται τις υπηρεσίες τους.

  Στην παρούσα φάση, οι υπηρεσίες αυτές είναι τεχνικές (ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί), ομορφιάς (κομμωτές, μανικιουρίστ, αισθητικοί), υγείας & ευεξίας (προσωπικοί γυμναστές, διατροφολόγοι) και άλλες όπως τεχνικών Η/Υ, φωτογράφων, σεφ, λογιστών, μοδιστρών κ.α.

   Χρήστες και επαγγελματίες κλείνουν ραντεβού ηλεκτρονικά, μέσω διαπραγμάτευσης σε πραγματικό χρόνο για την αμοιβαία αποδεκτή ημέρα και ώρα, χωρίς τηλεφωνήματα και ατέρμονες συνεννοήσεις. Τέλος, οι χρήστες αξιολογούν τους επαγγελματίες και τις υπηρεσίες τους, οπότε οι επαγγελματίες γίνονται ολοένα και καλύτεροι και οι χρήστες έχουν τη δύναμη της φωνής τους.

  Το giaola.gr ξεκίνησε το 2014 στην Αθήνα και αναπτύσσεται με ταχύτατο ρυθμό κάθε μήνα. Άμεσος στόχος του είναι η επέκταση σε ολόκληρη την Ελλάδα καθώς και σε νέες κατηγορίες υπηρεσιών, όπως οικιακών βοηθών, κηπουρών κ.α. Με τον τρόπο αυτό, επιδιώκει να εξελιχθεί, όπως άλλωστε υπονοεί και το όνομά του ‘για όλα’, στο ένα και μοναδικό εργαλείο αναζήτησης και εύρεσης επαγγελματιών (one-stop-shop) για όλα όσα χρειάζεται ο χρήστης σε επίπεδο καθημερινών υπηρεσιών στο σπίτι.
 • It Booms
  Η ITBOOMS Ι.Κ.Ε είναι μια εταιρεία λογισμικού που δραστηριοποιείται στον τομέα του mobile marketing. Ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2014 με έδρα τη Θεσσαλονίκη και το προϊόν που αναπτύσσει είναι το “bubbllz”.
   
  Το “bubbllz” είναι μία mobile εφαρμογή-πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα σε καταστήματα, επιχειρήσεις και εμπορικά ονόματα να προβάλλουν προϊόντα και υπηρεσίες μέσω User Generated Content. Οι χρήστες απλά βγάζουν μια φωτογραφία ή αυτογραφία ( selfie) με το προϊόν που αγοράζουν, δημιουργείται ένας κωδικός ανταμοιβής, η φωτογραφία ανεβαίνει στα  μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο χρήστης ανταμείβεται εκείνη τη στιγμή  με εκπτώσεις, πόντους επιβράβευσης και  συμμετοχή σε διαγωνισμούς. 

  Το “bubbllz” καλύπτει την αγοραστική εμπειρία μέσω του smartphone κατά  την αναζήτηση προϊόντος, την  επίσκεψη στο κατάστημα,  την αγορά προϊόντος  και   την επιβράβευση του  χρήστη για κάτι που κάνει ήδη καθημερινά :  τις αναρτήσεις του  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης .

   

  Οι επιχειρήσεις  ενισχύουν τις πωλήσεις τους, προβάλλονται και διαφημίζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  μέσω των αναρτήσεων  των χρηστών. Επιπλέον, αποκτούν μια πλατφόρμα  προβολής τους, στοχευμένης επικοινωνίας, στατιστικών αναφορών και προσφορών / επιβραβεύσεων  των πελατών τους . 

  Το “bubbllz” απευθύνεται στην  Αγορά της ένδυσης,  της  εστίασης,  της διασκέδασης, του  τουρισμού, των  αθλητικών  δραστηριοτήτων,  καθώς  και  σε νέες λειτουργίες και εφαρμογές  που προστίθενται συνεχώς. 

 • Covve
  Η Covve είναι μία καινοτόμα ψηφιακή εφαρμογή που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που είναι οργανωμένο το επαγγελματικό αρχείο επαφών του χρήστη, δίνοντας τη δυνατότητα σε επαγγελματίες και εταιρείες να αξιοποιήσουν το δίκτυο των επαφών τους.  Συνδυάζει λειτουργίες διαχείρισης επαγγελματικών επαφών, αξιοποίησης προσωπικών επαφών και διεύρυνσης του επαγγελματικού κύκλου.

  Η Covve αποτελείται από μία ταλαντούχα ομάδα ατόμων με υψηλά προσόντα, που έχουν ευρεία εμπειρία από διάφορες χώρες και τομείς, συμπεριλαμβανομένων συμβουλευτικών υπηρεσιών για στρατηγική και τεχνολογία, τεχνολογικού σχεδιασμού και παραγωγής, διοίκησης και επιχειρηματικότητας.

  Το προϊόν που έχει αναπτύξει έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες που εκτιμούν και αξιοποιούν ενεργά το δίκτυο των επαφών τους. Χρησιμοποιείται από χιλιάδες επαγγελματίες, κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Αγγλία, καθώς επίσης και σε επιχειρηματικά κέντρα της Σιγκαπούρης και του Ντουμπάι. Περιλαμβάνει μια γρήγορα αναπτυσσόμενη βάση εκατομμυρίων επαφών, με το 40% αυτών να είναι επιπέδου executive ή director, σε 1 εκατομμύριο εταιρείες που εδρεύουν σε 120 χώρες. Έχει συμπεριληφθεί στα 50 πιο δημοφιλή επαγγελματικά apps στο App Store του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς και σε πολυάριθμα άρθρα τεχνολογίας στις ΗΠΑ.
 • Mist.io
  H Mist.io είναι μία πλατφόρμα που δίνει την δυνατότητα σε ομάδες πληροφορικής μεσαίων και μεγαλύτερων επιχειρήσεων να διαχειριστούν ολόκληρη την υποδομή των συστημάτων τους μέσα από μία μόνο οθόνη. Η Mist.io υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα πληροφοριακών και τεχνολογικών υποδομών, το οποίο περιλαμβάνει δημόσια και ιδιωτικά clouds, containers, hypervisors και bare metal servers.

  Οι πελάτες της Mist.io απολαμβάνουν ταχύτερο χρόνο διάθεσης των υπηρεσιών τους στην αγορά (ΤΤΜ) με νέες εκδόσεις λογισμικού, βελτίωση της ασφάλειας, και μείωση του κόστους διαχείρισης.

  Η Mist.io επικεντρώνεται σε μια παγκόσμια αγορά που αναπτύσσεται δυναμικά με ταχύτατους ρυθμούς, αυτής των υβριδικών πληροφορικών συστημάτων (hybrid IT management).

  Η Mist.io στοχεύει σε μία αγορά $6 δισ. αναπτύσσοντας ποσοστά παρόμοια με αυτά των υπηρεσιών δημόσιου και ιδιωτικού cloud με σύνθετο ετήσιο ποσοστό αύξησης (CAGR) περίπου στο 25% μέχρι το 2019.

  Σήμερα η εταιρεία απασχολεί 13 υπαλλήλους στην Ελλάδα και 2 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι πελάτες της περιλαμβάνουν εταιρείες τεχνολογίας και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών κυρίως από τις ΗΠΑ, το Ισραήλ και την Ευρώπη.

 • Fieldscale
  Η Fieldscale είναι εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού, η οποία δημιουργεί νέας γενιάς εργαλεία προσομοίωσης (simulation software) για το σχεδιασμό νέων τεχνολογικών προϊόντων. Προσφέροντας αυτοματοποίηση στη διαδικασία σχεδιασμού και βελτιστοποίησης,  η Fieldscale δίνει τη δυνατότητα στις εταιρείες των κλάδων αιχμής να αξιοποιήσουν στο μέγιστο επίπεδο το ανθρώπινο δυναμικό και τους  διαθέσιμους πόρους, μειώνοντας ταυτόχρονα το χρόνο και το κόστος παραγωγής.

  Τα εργαλεία της Fieldscale λέγονται Simulation Apps, είναι δηλαδή λογισμικά εξειδικευμένα για τις συγκεκριμένες ανάγκες της εκάστοτε βιομηχανίας.

  To βασικό της προϊόν είναι το λογισμικό προσομοίωσης SENSE, σχεδιασμένο ειδικά για τη βιομηχανία κατασκευής οθονών αφής. Βασίζεται σε εξισώσεις φυσικής και βελτιστοποιημένους αλγόριθμους που τρέχουν στο παρασκήνιο, επιτρέποντας ταυτόχρονα στο χρήστη να δουλεύει σε ένα απλό και εύχρηστο περιβάλλον. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει εκατοντάδες λειτουργικές δοκιμές πριν φτάσει στην παραγωγή το προϊόν, με αποτέλεσμα τη δημιουργία πιο αποτελεσματικών προϊόντων. 

  Η Fieldscale ιδρύθηκε το 2015 με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Σήμερα αποτελείται από μία δυνατή ομάδα περισσότερων από 20 νέων μηχανικών και προγραμματιστών, με μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους, οι οποίοι προσφέρουν υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες σε εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Το όραμα της Fieldscale είναι να κάνει την προσομοίωση ένα φιλικό και χρήσιμο εργαλείο στα χέρια κάθε μηχανικού.
 • PD Neurotechnology
  Η PD Neurotechnology Limited είναι μία εταιρεία υψηλής τεχνολογίας που αναπτύσσει, παράγει και πωλεί συστήματα  που συνδυάζουν αισθητήρες και ευφυείς αλγορίθμους για την υποστήριξη ασθενών με κινητικές διαταραχές. 

  Με το πρώτο της προϊόν  που ονομάζεται PDMonitor και αφορά στην παρακολούθηση ασθενών με τη νόσο του Πάρκινσον , επιτυγχάνεται καλύτερη παρακολούθηση των ασθενών, μείωση των συμπτωμάτων και κατά συνέπεια βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

  Το προϊόν είναι σε διαδικασία κλινικών δοκιμών σε Γερμανία, Ιταλία και Ελλάδα και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρωπαϊκή αγορά τον Ιούνιο του 2018, όταν και θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία MEDICAL CE Marking.

  Η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 9001:2015, ISO 27001 και ISO 13485, ενώ η διαδικασία συλλογής, αποθήκευσης και ανάλυσης των δεδομένων ακολουθεί τις αρχές του GDPR.
 •  

 

 • Kalamata Papadimitriou

  Η εταιρεία ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Χ.Κ. ΑΒΕΤ ιδρύθηκε το 1939 και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες τροφίμων στη Νότια Ελλάδα. Με μια σειρά ποιοτικών και καινοτόμων μεσογειακών προϊόντων, έχει καταφέρει να διακριθεί στην Ελλάδα, καταλαμβάνοντας την 1η θέση στις προτιμήσεις των καταναλωτών στο βαλσαμικό ξίδι (σ.σ. στοιχεία IRI)​, καθώς και διεθνώς, εξάγοντας επιτυχώς τα προϊόντα της σε 32 χώρες.

   Παράλληλα «ταξιδεύει» με τα αεροπλάνα της Aegean Air και της Saudi Airlines μέσω της συνεργασίας που ξεκίνησε το 2013. Σήμερα, δίνει έμφαση στο 100% φυσικό βαλσαμικό ξίδι, σε διάφορες παραλλαγές, που παράγεται αποκλειστικά από Κορινθιακή σταφίδα. Το βαλσαμικό είναι ένα φυσικό και πολύ υγιεινό προϊόν πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και φτωχό σε θερμίδες.

   Επιπλέον, το βαλσαμικό «Παπαδημητρίου» δεν έχει συντηρητικά σε αντίθεση με τη συντριπτική πλειοψηφία των εισαγόμενων βαλσαμικών ξιδιών. Έχει, επίσης, δημιουργήσει μια νέα γενιά καινοτόμων μεσογειακών προϊόντων με βάση το ξίδι, όπως κρέμα βαλσαμικού και μεσογειακή μουστάρδα.

  Με ρυθμό ανάπτυξης 30% στην Ελληνική αγορά και σημαντική διεθνή επέκταση, η εταιρεία φιλοδοξεί να αποκτήσει ηγετικά μερίδια αγοράς στην κατηγορία κρέμας βαλσαμικού ξιδιού, επικεντρώνοντας τις προσπάθειες της στις αγορές Τσεχίας, Σλοβακίας, Αυστραλίας και Φινλανδίας. Αναμένεται, επίσης, η εταιρεία να λανσάρει άμεσα νέες γεύσεις κρέμας βαλσαμικού ξιδιού και νέες κατηγορίες προϊόντων.

 • HotelBrain

  H  εταιρεία HotelBrain ιδρύθηκε το 2000 και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες hotel management όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου. Παρέχοντας ένα ολιστικό μοντέλο διαχείρισης για μικρές πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες, έχει καταφέρει να αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με σημαντικότερη την βράβευσή της το Σεπτέμβριο του 2015 με World Travel Award στην κατηγορία «Europe’s Leading Hotel Management Company».

   Σήμερα η   HotelBrain διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό της περισσότερα από 120 υπό τη διαχείρισή της ξενοδοχεία σε 35 προορισμούς στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα εξάγει την τεχνογνωσία της σε Λίβανο, Τουρκία, Κύπρο, Σερβία και Μαυροβούνιο με Συμφωνητικά Διαχείρισης σε αντίστοιχα ξενοδοχεία στις χώρες αυτές. Μέλος της Endeavor Global, για το καινοτόμο μοντέλο επιχειρηματικότητάς της, με 60 άτομα μόνιμο προσωπικό (και 3500 υπαλλήλους στα διαχειριζόμενά της ξενοδοχεία) η HoteBrain διαγράφει τα τελευταία χρόνια ταχύτατους ρυθμούς ανάπτυξης, ενώ στα άμεσα σχέδιά της είναι η επέκταση των δραστηριοτήτων της σε Ιταλία και Ισπανία. 

 • ΡΑΔΙΚΙ
  H  εταιρεία ΡΑΔΙΚΙ ιδρύθηκε το 2011 και δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία  υψηλής ποιότητας λαχανικών και φρούτων για εστιατόρια και ιδιώτες. Είναι μία από τις λίγες εταιρείες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη που εξειδικεύεται στη συλλογή άγριας τροφής. Έχει πάνω από 120 πελάτες στην Ελλάδα (Cookoovaya , Costa Navarino  κτλ), ενώ έχει σημαντική παρουσία στο Λονδίνο και στο Παρίσι προσφέροντας  τις υπηρεσίες της σε μερικά από τα σημαντικότερα εστιατόρια στον κόσμο (Le Chateaubriand , Septime κτλ).


  Η ΡΑΔΙΚΙ διαχειρίζεται 30 στρέμματα με εξιδεικευμένες καλλιέργειες κηπευτικών και συνεργάζεται σταθερά με 20 εξειδικευμένους συλλέκτες σε όλη την Ελλάδα. Η εταιρεία έχει χαρακτηριστεί από την Endeavor σαν μια από τις επιχειρήσεις που θα έχουν επίδραση στην ελληνική οικονομία τα επόμενα 10 χρόνια και έλαβε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό «REINSPIRE GREECE».

  Το όραμα της ΡΑΔΙΚΙ  είναι να κάνει τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα συνώνυμα της υψηλής ποιότητας στις παγκόσμιες αγορές. Για να πετύχει αυτόν τον σκοπό, η εταιρεία έχει ήδη αρχίσει να βάζει κάτω από την ομπρέλα της έναν μεγάλο αριθμό βιοκαλλιεργητών φρούτων με σκοπό από τις αρχές του 2016 να ξεκινήσει να διεισδύει περισσότερο στην ευρωπαϊκή αγορά. 

 • Think Digital Group

  To Think Digital Group (TDG) αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες Ψηφιακής Διαφήμισης και Marketing στην Κεντρική, Ν.Α. Ευρώπη και στη Μέση Ανατολή με γραφεία στην Ελλάδα, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και την Ουγγαρία. Μέσω των τριών εταιρειών του, ThinkDigital, ForestView και TailWind, το TDG υποστηρίζει διαφημιζομένους, διαφημιστικές εταιρείες και εκδότες να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που παρουσιάζει η ψηφιακή διαφήμιση μέσα από αυτοματοποιημένες, data driven τεχνολογικές και δημιουργικές λύσεις.

  Το TDG ιδρύθηκε το 2006, και συνεργάζεται με κορυφαίες διεθνείς εταιρείες, όπως η Microsoft (MSN, Outlook), το Facebook, η Appnexus, το Skype, η Samsung, το Shazam και η Sizmek καθώς και με δεκάδες τοπικούς «πρωταθλητές».

  Toν Δεκέμβριο του 2014, η εταιρεία δημιούργησε το πρωτοποριακό Project Agora, έναν αυτοματοποιημένο χώρο αγοράς και πώλησης διαφημιστικού χώρου σε premium sites, που προσφέρει στους διαφημιζόμενους μία απόλυτα στοχευμένη λύση για αποτελεσματική επικοινωνία με τα κοινά που τους ενδιαφέρουν, προάγοντας παράλληλα το ποιοτικό διαφημιστικό περιβάλλον των εγχώριων εκδοτών, απαγκιστρώνοντας τους από τα διεθνή μονοπώλια. To TDG απασχολεί περισσότερους από 110 επαγγελματίες στον χώρο του Digital Marketing στα κατά τόπους γραφεία του.

 • Apifon
  Η Apifon είναι μια εταιρία υψηλής τεχνολογίας η οποία παρέχει σε επιχειρήσεις και οργανισμούς καινοτόμες και στοχευμένες λύσεις digital messaging.
  Χάρη στην επιτυχημένη επαγγελματική δραστηριότητα της, η Apifon από μια μικρή startup αναδείχθηκε πολύ γρήγορα σε έναν από τους ηγέτες της αγοράς στο digital messaging.

  Στη διάρκεια της πορείας της, η Apifon  εξελίχθηκε από πάροχο μαζικής αποστολής SMS και e-mail, σε μια εταιρία που αντιμετωπίζει τις απαιτήσεις των πελατών της με σύγχρονα και εξελιγμένα κανάλια επικοινωνίας όπως τα Chat Apps.

  Με τη χρήση σύγχρονων μέσων επικοινωνίας η Apifon στοχεύει και είναι από τους πρωτοπόρους στη δημιουργία αμφίδρομης επικοινωνίας (2way messaging) παρέχοντας ταυτόχρονα έξυπνες τεχνολογίες παρακολούθησης και ανάλυσης.
 • Wifins
  Η εταιρεία Wifins ιδρύθηκε στις αρχές του 2014 στην Αθήνα από στελέχη με πολυετή εμπειρία στην αγορά του Mobile Marketing & Advertising.

  Η εταιρεία έχει αναπτύξει την πλατφόρμα Wifins©, η οποία εγγυάται τη διακριτική και απόλυτα στοχευμένη αλληλεπίδραση επιχειρήσεων με τους καταναλωτές μέσω Wi-Fi δικτύων. Η πλατφόρμα είναι το πρωτοποριακό μέσο που εξασφαλίζει ταυτόχρονα τη δυνατότητα (α) δωρεάν και λειτουργικής πρόσβασης Internet για τους καταναλωτές, και παράλληλα (β) εκτέλεσης εταιρικών ενεργειών επικοινωνίας και διαφήμισης στις κινητές συσκευές τους, με έναν επώνυμο, ασφαλή και μετρήσιμο τρόπο. Σημεία πρόσβασης είναι ήδη διαθέσιμα στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Βουλγαρία.

  Συγκεκριμένα, το κοινό μπορεί να συνδεθεί στο Internet μέσω του κοντινότερου τοπικού ασύρματου δικτύου Wifins©), αφού πρώτα αποδεχθεί στις κινητές συσκευές του διαδραστικό περιεχόμενο σχετικό με το χώρο στον οποίο βρίσκεται ή σχετιζόμενα προϊόντα και υπηρεσίες.​

 • ΝΗΣΟΣ

  Η ΝΗΣΟΣ είναι μία Ελληνική, Κυκλαδίτικη μπύρα και παράγεται εξ ολοκλήρου  στις εγκαταστάσεις της Μικροζυθοποιίας Κυκλάδων στη Βαγιά της Τήνου.

  Γεννήθηκε πριν από 4 χρόνια με όραμα να δημιουργήσει μια αλυσίδα αξίας στις Κυκλάδες, να γίνει μια μπύρα «διεθνούς επιπέδου με κυκλαδίτικη ψυχή», ένας περήφανος πρεσβευτής του γαστρονομικού πολιτισμού της πατρίδας μας.

  Με γευστικές και επιχειρηματικές διεθνείς βραβεύσεις, συμμετοχές σε σημαντικές εκθέσεις, καινοτόμες συνεργασίες και συνεχή ανάπτυξη, η ΝΗΣΟΣ εκφράζει την Ελλάδα που παράγει και δημιουργεί!

  Η “Μικροζυθοποιία Κυκλάδων στην Τήνο”, που ανακηρύχθηκε «Εθνικός Πρωταθλητής» στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Βραβείων Επιχειρηματικότητας 2014/2015 (The European Business Awards), δικαίως υπερηφανεύεται για την ΝΗΣΟΣ Pilsner που έχει διακριθεί με το ασημένιο βραβείο European Beer Star.

 • incrediblue
   Η incrediblue είναι μία βραβευμένη διαδικτυακή πλατφόρμα
   για διακοπές με σκάφος που προσφέρει περισσότερα από
   3.000 σκάφη στη Μεσόγειο αλλά και άλλους δημοφιλείς προορισμούς ανά τον κόσμο.

  Οι διακοπές με σκάφος μέσω της incrediblue συνδυάζουν μεταφορά, διαμονή και δραστηριότητες, βοηθώντας όλους τους ταξιδιώτες, ακόμα και αυτούς χωρίς δίπλωμα ιστιοπλοΐας, να επισκεφθούν τις πιο όμορφες παραλίες, να διασκεδάσουν με ιδιωτικότητα και να προσαρμόσουν τις διακοπές τους στο τρόπο ζωής τους, με ευκολία και ασφάλεια, σε προσιτές τιμές.
   Στο πλαίσιο του προγράμματος NBG Business Seeds, η Εθνική Τράπεζα έκανε γνωστές  τις υπηρεσίες της  incrediblue σε  μερίδα πελατών της.                 
  • isMOOD
    Η isMOOD είναι μια εταιρεία ανάλυσης δεδομένων και  
    εξόρυξης γνώσης που ειδικεύεται στην σε βάθος ανάλυση
    δεδομένων από κοινωνικά δίκτυα σε πραγματικό χρόνο.


   Στόχος της isMOOD είναι η δημιουργία γεφυρών μεταξύ των καταναλωτών και των επιχειρήσεων, οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να «ακούνε» σε πραγματικό χρόνο τη «φωνή» των καταναλωτών και να ενεργούν αποτελεσματικά.

   Η πλατφόρμα της isMOOD έχει σχεδιαστεί για αυτόν το σκοπό, χρησιμοποιώντας αλγορίθμους μεγάλης ακρίβειας και αναλύοντας μεγάλο όγκο δεδομένων τη στιγμή που αυτό αναρτάται στα διαδικτυακά μέσα και δίκτυα.​ Στο πλαίσιο του προγράμματος NBG Business Seeds αποφασίστηκε πιλοτική χρήση της υπηρεσίας της isMood από την Εθνική Τράπεζα.

  • Nannuka
   Το Nannuka.com είναι η πρώτη ελληνική online υπηρεσία που βοηθάει τους γονείς να επιλέξουν σε λίγα μόλις κλικ αξιολογημένους παιδαγωγούς για τη φύλαξη, τη δημιουργική απασχόληση και τη ψυχαγωγία των παιδιών τους.

   Μια υπηρεσία που δημιουργήθηκε από 3 μητέρες για να βοηθήσουν άλλους γονείς να βρουν με ασφάλεια τη βοήθεια που χρειάζονται στην καθημερινότητα τους.


   Μέσω του προγράμματος NBG Business Seeds, η εταιρεία Νannuka έχει πρόσβαση στα i-bank stores Αθήνας και Θεσσαλονίκης όπου διοργανώνει εκδηλώσεις καθώς επίσης και στις υπηρεσίες υποστήριξης, δωρεάν υποδομών και υπηρεσιών του προγράμματος.

  • Inverse

   Η Inverse είναι ένα μικρό, ανεξάρτητο studio ανάπτυξης λογισμικού με έδρα τον Αχινό  Φθιώτιδας.
   Ιδρύθηκε το 2004 από τον Αναστάσιο Βούλγαρη.

   Το studio ειδικεύεται στην δημιουργία εξελιγμένων εμπειριών σε κινητές συσκευές και συσκευές εικονικής πραγματικότητας, στους τομείς της εκπαίδευσης και των παιχνιδιών.

   Η Inverse αναγνωρίστηκε διεθνώς με την κυκλοφορία της επιτυχημένης εφαρμογής για iOS, την “Greece: History & Culture”, που παρουσιάζει την ελληνική ιστορία στο σύνολό της.

   Η εφαρμογή βραβεύτηκε στον 3ο Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας. Αυτή τη στιγμή, η ομάδα της Inverse εμπλουτίζεται με μερικούς ταλαντούχους προγραμματιστές και καλλιτέχνες με σκοπό την κυκλοφορία μιας σειράς από τρισδιάστατα παιχνίδια.

  •  


    
  •   

  • Kinems
   H Kinems αναπτύσσει Kinect διαδραστικά εκπαιδευτικά παιχνίδια για  παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες εύκολα προσαρμόσιμα στις ανάγκες τους. Τα  παιδιά αλληλεπιδρούν με το παιγνιώδες εκπαιδευτικό περιβάλλον με φυσικό τρόπο αξιοποιώντας τα χέρια και το σώμα τους. Μέσα από προσωποποιημένες ελκυστικές δραστηριότητες που σχεδιάζει δυναμικά ο ειδικός παιδαγωγός και εργοθεραπευτής, τα παιδιά μπορούν να καλλιεργούν επιτελικές δεξιότητες π.χ. οπτικο-κινητικό συντονισμό, μνήμη, προσοχή, συμπερασματική σκέψης καθώς και να βελτιώνουν τις επιδόσεις τους στα μαθηματικά και τη γλώσσα. 

    
   Τα παιχνίδια Kinems συνοδεύονται από μία διαδικτυακή πλατφόρμα μέσα από την οποία ο εκπαιδευτικός ή ο θεραπευτής μπορεί να παρακολουθήσει την πορεία των παιδιών και να λάβει εκθέσεις με στοιχεία σχετικά με την επίδοση με μαθησιακές και κινησιολογικές μετρικές (learning & kinesthetic analytics)

    
   Τα παιχνίδια αξιοποιούνται από πολλά διαγνωστικά και θεραπευτικά κέντρα, ιδιωτικά και δημόσια δημοτικά σχολεία καθώς και ανεξάρτητους θεραπευτές και ειδικούς παιδαγωγούς που παρέχουν κατ’ οίκον στήριξη-θεραπεία των παιδιών. Δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ, στις Σκανδιναβικές χώρες, στην Κύπρο και στην Ελλάδα.
   Τα ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα της χρήσης της προσέγγισης Kinems έχουν δημοσιευτεί σε διεθνή περιοδικά και συνέδρια.  Έχει κερδίσει διάφορα βραβεία, με πιο πρόσφατο το βραβείο της Microsoft New England on Civic Engagement and Leadership on 2014.
  • Viral Loops
   H Viral Loops είναι μια εταιρεία αυτοματοποιημένης δημιουργίας προγραμμάτων ιογενούς μάρκετινγκ (viral και referral marketing), η οποία προσφέρει μια πλατφόρμα υλοποίησης για pre-launch καμπάνιες, διαγωνισμούς και referral προγράμματα. Με αυτό τον τρόπο οι πελάτες/χρήστες αποκτούν κίνητρο ώστε να προτείνουν/συστήσουν τους φίλους τους και να διαδώσουν το προϊόν ή την υπηρεσία.
   Η πλατφόρμα είναι συμβατή με websites και εφαρμογές κινητών μέσω ενός code snippet ή API.

   Παρέχει επίσης πρόσβαση σε ένα Analytics Dashboard, μέσα από το οποίο μια εταιρεία μπορεί να καταγράφει αποτελέσματα και να βελτιστοποιεί τις καμπάνιες της καθώς και να διαχειρίζεται τους πελάτες που συμμετέχουν. Τέλος, προσφέρει πρωτοποριακό management και δυνατότητα σύνδεσης με άλλες εφαρμογές, όπως το Mailchimp, το Google Analytics και το Slack.
  • Doctor anytime
              
    

   Το Doctoranytime.gr είναι η μεγαλύτερη διαδικτυακή υπηρεσία για ιατρικά ραντεβού στην Ελλάδα. Η βάση του αριθμεί πάνω από 3.000 γιατρούς και 60 διαγνωστικά κέντρα, ενώ οι 100.000 συνδρομητές του πραγματοποιούν πάνω από 8.000 ραντεβού τη μήνα. Από τον Ιανουάριο, το Doctoranytime δραστηριοποιείται και στο Βέλγιο, όπου έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 1.000 γιατρούς στην πελατειακή του βάση.

   Το Doctoranytime θέλει να γίνει ταυτόχρονα η «μητέρα», η «καλύτερη φίλη» και ο γιατρός για τους ασθενείς που το χρησιμοποιούν καθημερινά, ψάχνοντας, εκτός του να κλείσουν το ιατρικό τους ραντεβού, να βρουν απαντήσεις και λύσεις στα ζητήματα υγείας και ομορφιάς που τους απασχολούν.​Awapai

  • Awapai
    Η εταιρεία Awapai αναπτύσσει καινοτόμες υπηρεσίες
    λογισμικού που βασίζονται σε τεχνολογίες cloud και mobile.
    H πλατφόρμα Eventora www.eventora.com είναι η κύρια
    υπηρεσία λογισμικού που έχει αναπτύξει.

   Πρόκειται για ένα online λογισμικό για εκδηλώσεις, διαγωνισμούς και εκθέσεις. Έχει διακριθεί σε σημαντικούς διαγωνισμούς καινοτομίας και επιχειρηματικότητας και αξιοποιείται ήδη σε 30 χώρες, για εκδηλώσεις και διαγωνισμούς κάθε είδους: δημόσιες ή ιδιωτικές,  εταιρικές εκδηλώσεις, ημερίδες, συνέδρια, σεμινάρια, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, εκθέσεις, κ.ά.

   Μέσα σε λίγα λεπτά παρέχει με απλό τρόπο ένα σύνολο από υπηρεσίες: Εγγραφές, πληρωμές με κάρτες, e-tickets, αποστολή και διαχείριση προσκλήσεων, ταξιθεσίας, προβολή χορηγών, καταγραφής προσέλευσης, κ.ά.

   Για τους διαγωνισμούς και τα επιστημονικά συνέδρια παρέχει λειτουργίες υποβολής συμμετοχών και online αξιολόγησης. Παρέχει επίσης υπηρεσίες σε Εκθέσεις, για εκθέτες και χορηγούς.

   Κάθε στιγμή είναι διαθέσιμες αναλυτικές και συνοπτικές αναφορές με διαγράμματα και γραφικές παραστάσεις.​

  • blueground
   H blueground ιδρύθηκε το 2013 με αντικείμενο την προώθηση, διαχείριση και διαμόρφωση οικιστικών ακινήτων με την υποστήριξη της τεχνολογίας.


   Η blueground μετατρέπει διαμερίσματα και κατοικίες σε πλήρως εξυπηρετούμενα καταλύματα υψηλών προδιαγραφών. Η εταιρεία  εξυπηρετεί δύο κατηγορίες πελατών:

   - τους ιδιοκτήτες ακινήτων και

   - τους φιλοξενούμενους στα καταλύματα.

   Οι ιδιοκτήτες αυξάνουν τα καθαρά έσοδα τους από 30 έως 50% και εξοικονομούν χρόνο καθώς η blueground αναλαμβάνει όλες τις εργασίες για την προώθηση και διαχείριση του ακινήτου τους. Η δεύτερη κατηγορία πελατών είναι οι φιλοξενούμενοι που απολαμβάνουν καταλύματα υψηλού επιπέδου και εγγυημένης ποιότητας.

   Οι φιλοξενούμενοι που διαμένουν στα καταλύματα είτε για αναψυχή είτε στα πλαίσια επαγγελματικού ταξιδιού απολαμβάνουν αντίστοιχες υπηρεσίες σε σχέση με ένα ξενοδοχείο αλλά επιπλέον έχουν περισσότερο χώρο στη διάθεση τους, ιδιωτικότητα, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και όλα αυτά με χαμηλότερο κόστος. Ο τεχνολογικός προσανατολισμός της blueground της επιτρέπει την γρήγορη και αποδοτική επέκταση των εργασιών της, την αυτοματοποιημένη ενημέρωση των ιδιοκτητών αλλά και την πιο αποτελεσματική επικοινωνία και πληροφόρηση των φιλοξενουμένων.

   Η blueground έχει ήδη αποκτήσει σημαντική παρουσία στην Ελλάδα και είναι στη διαδικασία επέκτασης στην γειτονική Τουρκία.

  • Crowdpolicy
   H Crowdpolicy ιδρύθηκε το 2012 με στόχο την ανάπτυξη μεθοδολογιών και πληροφοριακών συστημάτων για την αξιοποίηση του πλήθους (crowd) στη διαμόρφωση διαδικασιών, προϊόντων και υπηρεσιών. Το όνομα (Crowdpolicy), κατά κυριολεξία, δηλώνει ότι η εταιρία βοηθάει στη διαμόρφωση πολιτικής με την ευρεία έννοια, με τη συμμετοχή του πλήθους.

   Βασικός στόχος της είναι να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των Οργανισμών και του πλήθους, προκειμένου να συνδημιουργήσουν το μέλλον.

   Τα προϊόντα της Crowdpolicy απευθύνονται τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα. Απευθύνονται σε κάθε οργανισμό που θέλει με βιώσιμο τρόπο να συνεργάζεται με πελάτες, εργαζόμενους, δίκτυο πωλήσεων και προμηθευτές.​

  • Plazz
   Η Plazz είναι η πρώτη βραβευμένη ελληνική πλατφόρμα online κράτησης ξαπλώστρας και διαχείρισης παραλίας. Ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2015 και είναι δημιούργημα ανθρώπων από τον χώρο του digital marketing και της τεχνολογίας.

   Μέσω της υπηρεσίας δίνεται η δυνατότητα σε χρήστες μέσω desktop ή smarthphone να προχωρήσουν σε κράτηση συγκεκριμένης ξαπλώστρας σε δημοφιλείς οργανωμένες παραλίες στην Ελλάδα, προ-πληρώντας με την πιστωτική τους κάρτα.

   Σε επιχειρήσεις παραλιών και ξενοδοχείων δίνεται η δυνατότητα να διαχειριστούν εύκολα τις κρατήσεις τους καθώς και να δημιουργήσουν ειδικά πακέτα «product bundles» για τις reserved ξαπλώστρες. Με αυτόν τον τρόπο, οι επιχειρήσεις για πρώτη φορά έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν ελκυστικά προωθητικά πακέτα για την προσέλκυση πιο premium πελατών.

   Η Plazz έχει ήδη αναπτύξει ένα δίκτυο 2,000 ξαπλωστρών στην Ελλάδα και είναι στη διαδικασία επέκτασης στην Κύπρο και σε άλλες χώρες του εξωτερικού. Σαν στόχο έχει να ενισχύσει το τουριστικό προϊόν "Sun & Beach" και να ενδυναμώσει την εμπειρία των επισκεπτών, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις του κοινού.

  • PLIN-
   Η PLiN Nanotechnology Α.Ε. είναι ένας τεχνοβλαστός (spin-off) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Η εταιρεία εξειδικεύεται στην παραγωγή νανοσωματιδίων αργύρου είτε υπό την μορφή πρώτων υλών προς ενσωμάτωση σε τελικά προϊόντα συνεργαζόμενων εταιριών είτε ως δραστική ουσία καταναλωτικών προϊόντων που διανέμει η ίδια με την εμπορική ονομασία "NanoSanitasTM".

   Παράλληλα με τις δραστηριότητες αυτές, αναπτύσσει διάφορα άλλα νανοϋλικά (μονοσθενές και δισθενές οξείδιο του χαλκού, υδροξύλιο του χαλκού, οξείδιο του ψευδαργύρου κ.ά.), καθώς και μια σειρά υβριδικών και ειδικά επικαλυμμένων νανοσωματιδίων (νανοσωματίδια χαλκού με επίστρωση αργύρου καθώς και διάφορα μεταλλικά νανοσωματίδια ή οξείδια αυτών με οργανικές επικαλύψεις).

  •  

  • Mermix
   Το mermix.gr είναι μια υπηρεσία που οργανώνει τα αγροτικά μηχανήματα κάθε περιοχής, συνδέοντας τους παραγωγούς που ψάχνουν αγροτικό μηχάνημα με τους παραγωγούς που διαθέτουν ήδη αγροτικό μηχάνημα και θέλουν να το αξιοποιήσουν με κέρδος. Κάθε αγρότης μπορεί να αναζητήσει υπηρεσίες και μηχανήματα που άλλοι παραγωγοί ή ακόμη και εταιρίες έχουν καταχωρήσει στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της υπηρεσίας. Επίσης, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, οι αγρότες μπορούν να βελτιώσουν την αγροτική παραγωγή τους και να την κάνουν πιο βιώσιμη  αυξάνοντας παράλληλα την ποιότητά της και μειώνοντας τα κόστη παραγωγής της.

   Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, ο κάθε παραγωγός έχει τη δυνατότητα να ενοικιάσει καινοτόμα και τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα ή/και να λάβει υπηρεσίες για το χωράφι του, που είναι καταχωρημένα στην πλατφόρμα από παραγωγούς της περιοχής του. 

   Παράλληλα, οι εταιρίες του αγροδιατροφικού κλάδου, μπορούν να ελέγξουν τη συμβολαιακή τoυς γεωργία και να οργανώσουν με ευέλικτο τρόπο τις παρεχόμενες υπηρεσίες και εφόδια προς τους συμβεβλημένους παραγωγούς τους αλλά και να λάβουν προϊόν εγγυημένης ποιότητας και χαρακτηριστικών.

   Το mermix ιδρύθηκε το 2015 με έδρα στην Λαμία
  • GIVMED
   Το GIVMED | Share medicine Share life, είναι το πρώτο δίκτυο αξιοποίησης περισσευούμενων φαρμάκων προς όφελος κοινωνικά ευπαθών ομάδων. Οι δράσεις της οργάνωσης επικεντρώνονται στους ακόλουθους σκοπούς:
   • Ενημέρωση και ενεργοποίηση για το πρόβλημα των περισσευούμενων φαρμάκων, την στιγμή που υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τις φαρμακευτικές τους ανάγκες. Για την επίτευξη του σκοπού αυτού, η οργάνωση διοργανώνει ενημερωτικές καμπάνιες και συμμετέχει σε εκδηλώσεις κοινωνικού και τεχνολογικού χαρακτήρα
   • Aκριβής και αποτελεσματική σύνδεση περισσεύματος και ελλείψεων φαρμάκων μεταξύ γενικού πληθυσμού και κοινωφελών φορέων, όπως κοινωνικών φαρμακείων, γηροκομείων, οικοτροφείων. Αυτό γίνεται, μέσω της εφαρμογής GIVMED που έχει αναπτύξει η ομάδα, μέσω της οποίας ο καθένας καταχωρεί και δωρίζει τα περισσευούμενα φάρμακά του ακριβώς στους κοινωφελείς φορείς που τα έχουν ανάγκη. Επίσης, μπορεί να δει τις φαρμακευτικές ελλείψεις κάθε κοινωφελή φορέα και να δημιουργήσει το online προσωπικό φαρμακείο του.

   Το GIVMED είναι μη κερδοσκοπική, μη κυβερνητική οργάνωση που ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2016 και αποτελείται από νέα άτομα με όραμα την άμεση πρόσβαση όλων των ανθρώπων στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Στους πρώτους 8 μήνες λειτουργείας του, δικτύωσε 4.483 κουτιά φαρμάκων, αρχικής χρηματικής αξίας 34.438 ευρώ και βραβεύτηκε σε Ελλάδα και εξωτερικό.

  • Agrifarm
   Η εταιρεία AGRIFARM IKE ιδρύθηκε το 2013  στη Λαμία και αποτελεί μια καινοτόμο συνεργατική μορφή παραγωγής και διακίνησης αγροτικών προϊόντων. Με στρατηγική επιλογή την εξωστρέφεια, εδώ και μια τριετία ξεκίνησε μια προσπάθεια να αναδείξει το ελληνικό όσπριο σε κάθε επίπεδο (συσκευασία, branding, προώθηση).

   Η εταιρεία διαχειρίζεται σήμερα πάνω από 2.000 στρέμματα μέσα από ένα δίκτυο συνεργαζόμενων παραγωγών και έχει εμπορική παρουσία στην Ελλάδα, την Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και τον Καναδά. Mέσω του project «Refarming Greece» προσπαθεί να φέρει στο προσκήνιο ελληνικές ποικιλίες και ξεχασμένες καλλιεργητικές μεθόδους με βάση το μικροκλίμα της κάθε περιοχής και να στηρίζει τη βιώσιμη επιστροφή των νέων στην ελληνική ύπαιθρο.

   Σε συνεργασία με Πανεπιστημιακούς Φορείς και Ιδρύματα η εταιρεία έχει αναπτύξει και υλοποιεί ένα πρόγραμμα ανάπτυξης νέων, καινοτόμων προϊόντων, που να καλύπτουν τις διατροφικές ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών.

   Το 2013 η AGRIFARM IKE  κέρδισε  το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό «Reinspire» ως μια από τις πλέον ανερχόμενες start ups στον αγροδιατροφικό τομέα στην Ελλάδα. Σε διεθνές επίπεδο, η εταιρεία έχει διακριθεί με πολύ σημαντικά βραβεία για την ποιότητα των προϊόντων της.
  • nestcargo
   Η nestcargo (www.nestcargo.com) είναι μια ηλεκτρονική αγορά διεθνών μεταφορών που φέρνει σε επαφή εισαγωγικές και εξαγωγικές επιχειρήσεις με μεταφορικές και διαμεταφορικές εταιρείες. Βοηθά επιχειρήσεις να βρουν άμεσα και αποτελεσματικά τον κατάλληλο μεταφορικό συνεργάτη για αποστολή φορτίων μέσω ξηράς, θαλάσσης και αέρος στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

   Μέσω της ηλεκτρονικής διαδικασίας συλλογής προσφορών, οι επιχειρήσεις εξοικονομούν πολύτιμο χρόνο και βρίσκουν ανταγωνιστικές τιμές μέσα από ένα μεγάλο εύρος αξιολογημένων μεταφορικών επιχειρήσεων.

   Οι μεταφορικές επιχειρήσεις αυξάνουν την πληρότητα των μεταφορικών τους μέσων, αυξάνοντας ταυτόχρονα τον κύκλο εργασιών και το πελατολόγιό τους.
  • Delivery.gr
   Η Delivery.gr IKE είναι μια εταιρεία διαδικτυακών υπηρεσιών με έδρα την Πάτρα, ξεκίνησε την πορεία της το 2006 και επεκτάθηκε με δύο υποκαταστήματα τα οποία διατηρεί έως σήμερα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και τα οποία στελεχώνει με μια ισχυρή ομάδα 20 ατόμων.

   Κύριο προϊόν της εταιρείας αποτελεί η web και mobile πλατφόρμα παραγγελίας έτοιμου φαγητού “Delivery.gr”, η οποία φιλοξενεί περισσότερα από 2000 συνεργαζόμενα εστιατόρια, σε 30 πόλεις της Ελλάδας.Το Delivery.gr αποτελεί τον συνδετικό κρίκο του καταστήματος εστίασης με τον τελικό καταναλωτή.

   Προσφέρει στο εστιατόριο έναν σύγχρονο, εύκολο και γρήγορο τρόπο λήψης παραγγελιών, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την εικόνα του εστιατορίου με μια επαγγελματική παρουσίαση των προϊόντων του.

   Οι χρήστες του delivery.gr από την πλευρά τους, απολαμβάνουν πληθώρα επιλογών από επίλεκτα εστιατόρια. Με τη χρήση των ειδικών φίλτρων και κριτηρίων, οι χρήστες του delivery.gr μπορούν να περιορίσουν τις επιλογές τους και κατ’ αυτόν τον τρόπο η παραγγελία του αγαπημένου τους φαγητού γίνεται παιχνίδι.
  • Plexscape
   Το Plex.Earth είναι ένα υβριδικό desktop/cloud λογισμικό, που αναπτύχθηκε από την Plexscape, το οποίο επιταχύνει σημαντικά τη διαδικασία σχεδιασμού των αρχιτεκτονικών και κατασκευαστικών έργων.

   Η εφαρμογή, η οποία χρησιμοποιείται από μερικές από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις παγκοσμίως, όπως οι F1, AECOM και Garver, επιτρέπει στους μηχανικούς να έχουν την πλήρη 3D γεωγραφική απεικόνιση των έργων τους μέσα σε λίγα λεπτά, όπως είναι στην πραγματικότητα, μέσω του Google Earth και άλλων παρόχων δορυφορικών δεδομένων.

   Βασιζόμενη στην εμπειρία  και τεχνογνωσία που αποκτήθηκε από το Plex.Earth, η Plexscape αναπτύσσει μια πλατφόρμα ψηφιακής διανομής και αδειοδότησης λογισμικού, η οποία επιτρέπει σε τρίτους software vendors να υιοθετήσουν ευέλικτα επιχειρηματικά μοντέλα που βασίζονται σε cloud υπηρεσίες, προκειμένου να ανταποκριθούν με επιτυχία στις σημερινές και μελλοντικές ανάγκες της αγοράς.

  • Linked Business
   H Linked Business ΙΚΕ ιδρύθηκε το 2018 από διεθνώς αναγνωρισμένους ερευνητές στην ανάλυση big data του Ερευνητικού Κέντρου “Δημόκριτος” και στεγάζεται στο Τεχνολογικό του Πάρκο.

   Η πλατφόρμα LinkedBusiness παρέχει στοχευμένη πληροφόρηση για την επιχειρηματικότητα και το δημόσιο χρήμα με βάση επίσημες πηγές ανοιχτών δεδομένων. Συνεισφέρει στην προσέλκυση πελατών μέσα από τη δημιουργία εύστοχων πωλησιακών ευκαιριών.

   Τα καινοτόμα εργαλεία της πλατφόρμας επιτρέπουν την μελέτη σε βάθος της αγοράς, τη δημιουργία νέων πωλήσεων και την προστασία της επιχείρησης μέσω της πολυδιάστατης αξιολόγησης των συναλλασσόμενών της.

  • Think Silicon
   H εταιρεία Think Silicon A.E. παρέχει προϊόντα πνευματικής ιδιοκτησίας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ολοκληρωμένα συστήματα (ICs). Ιδρύθηκε το 2007 στην Πάτρα και έχει παραρτήματα στην Αθήνα, στο Τορόντο, στο Σαν Χοσέ, στην Κολωνία, στο Ταϊπέι και στο Τόκυο.

   Η εταιρεία εξειδικεύεται στην σχεδίαση υψηλής απόδοσης Μονάδων Επεξεργασίας Γραφικών (Graphics Processors Units ή GPUs) για την αναδυόμενη αγορά του Internet of Things (IoT), των φορετών συσκευών (wearables) και Inference Accelerators Τεχνητής Νοημοσύνης για εφαρμογές Υπολογιστικής Όρασης στη συσκευή (Machine Learning Vision Applications for IoT/Edge end nodes).

   Οι GPUs της εταιρείας παρέχουν στον χρήστη των έξυπνων συσκευών της αγοράς του IoT, εμπειρία αντίστοιχη με εκείνη των κινητών τηλεφώνων, επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας από ημέρες σε εβδομάδες, διατηρώντας το κόστος χαμηλό και μειώνοντας το χρόνο που χρειάζεται για τη διάθεσή τους στην αγορά. Τα παραπάνω οφείλονται στην τεχνολογία της εταιρείας, NEMA®, η οποία προσφέρει πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και έχει εξαιρετικά χαμηλές απαιτήσεις μνήμης.
  • Nomada Honey Soda
   Η ΝΟΜΑΔΑ Honey Soda είναι ένα καινοτόμο ανθρακούχο μη-αλκοολούχο ποτό με πηγή έμπνευσης της συνταγής το αυθεντικό, σπιτικό, υγιεινό και γνώριμο σε όλους «γιατροσόφι» δηλαδή νερό με μέλι και λεμόνι. Η συνταγή έχει βαθιές ρίζες στην Ελληνική παράδοση, «ταξιδεύοντας» από την αρχαία Ελλάδα έως τους Έλληνες της Μικράς Ασίας, άλλοτε ως κομμάτι της Πυθαγορείου διατροφής, και άλλοτε ως φυσικό τονωτικό που συνιστάται σε νομαδικές φυλές ανά τον κόσμο για τις ιδιότητες του και τα οφέλη που προσφέρει στην υγεία. Η ομάδα εμπνεύστηκε από το συγκεκριμένο τρόπο ζωής, αλλά και από τη «Νομάδα» το πιο διαδεδομένο είδος μέλισσας από την οικογένεια των Απιδών.


   Έχει μόνο 16 θερμίδες, αναβιώνει μία αρχαία συνταγή και την προσφέρει σε ανθρώπους που επιθυμούν να υιοθετήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

   Παράγεται και εμφιαλώνεται στην Ελλάδα με θυμαρίσιο μέλι Κρήτης και φυσικό χυμό από λεμόνι Σικελίας και είναι η πρώτη «Honey Soda» με αυθεντικό μέλι στον κόσμο. 

   Η ομάδα της ΝΟΜΑΔΑ Honey Soda, ήταν ανάμεσα στους 5 νικητές του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας 2017 (Envolve Award Greece), ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε περισσότερους από 1250 συμμετέχοντες.

  •  
  •  

  •  

  •  
  •