Ενημερωθείτε για το Εθνική 2.0 και υλοποιήστε τα επενδυτικά σας σχέδια

Γνωρίζουμε σε βάθος τις δυνατότητες και τις απαιτήσεις του «Ελλάδα 2.0: Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας», και είμαστε δίπλα σας για την ενίσχυση των επιχειρηματικών σας σχεδίων με το Εθνική 2.0, ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο στήριξης και καθοδήγησης σχεδιασμένο για εσάς.

Γνωρίστε το Εθνική 2.0

Έξυπνες λύσεις

Σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις χρηματοδότησης με εύκολη και άμεση πρόσβαση σε προνομιακά δάνεια.

Ειδικοί σύμβουλοι

Λαμβάνετε τη στήριξη και την καθοδήγηση των εξειδικευμένων στελεχών μας που σας καθοδηγούν και είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα ανάπτυξης.

Ελλάδα 2.0

Γνωρίζουμε σε βάθος τις δυνατότητες του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε.

Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας

Με το Εθνική 2.0, μπορείτε να αξιοποιήσετε τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΤΑΑ) με την καθοδήγηση των ειδικών συμβούλων μας, και να λάβετε  χρηματοδότηση με σημαντικά μειωμένο κόστος για την υλοποίηση των επενδυτικών σας σχεδίων. Στηρίζουμε ενεργά το Ελλάδα 2.0 και συνεργαζόμαστε με το Ταμείο για τη διάθεση Δανείων ΤΑΑ σε επιλέξιμα επενδυτικά σχέδια.

Απαντάμε στα πιο συχνά σας ερωτήματα για το Ταμείο Ανάκαμψης και το Εθνική 2.0.

Έχετε απορίες;

Πρόκειται για ένα πλαίσιο στήριξης και καθοδήγησης που σχεδιάσαμε για εσάς, με στόχο την κάλυψη των αναγκών κάθε επιχείρησης που επιδιώκει να επωφεληθεί από το Ταμείο Ανάκαμψης είτε άμεσα, χρηματοδοτώντας τα επενδυτικά της σχέδια, είτε έμμεσα ως ανάδοχος, υπεργολάβος ή προμηθευτής δημοσίων και ιδιωτικών έργων. Με εύκολη και άμεση πρόσβαση σε προνομιακά δάνεια και έξυπνη χρηματοδότηση σε όλες τις επιχειρήσεις.

Για κάθε πελάτη δημιουργούμε ξεχωριστές ομάδες ειδικών συμβούλων που κατανοούν τις ανάγκες του και μπορούν να προτείνουν ολοκληρωμένες λύσεις, συνδυάζοντας πρόσβαση σε επιδοτήσεις, προνομιακή χρηματοδότηση και άλλες εξατομικευμένες λύσεις στήριξης.

Για κάθε ξεχωριστό πελάτη δημιουργήσαμε ομάδες ειδικών συμβούλων που κατανοούν τις ανάγκες των επιχειρήσεων και μπορούν να προτείνουν ολοκληρωμένες και προσαρμοσμένες σε εσάς λύσεις. Οι ειδικοί σύμβουλοι μας μπορούν να καθοδηγήσουν την ένταξή σας στο κατάλληλο πρόγραμμα δράσης και να βρίσκονται πάντα δίπλα σας, σε κάθε βήμα ανάπτυξης.

Γνωρίζοντας σε βάθος τις δυνατότητες και τις απαιτήσεις του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0, το Εθνική 2.0 διαθέτει όλα τα εργαλεία και την τεχνογνωσία που χρειάζεται μία επιχείρηση, κάθε μεγέθους, για να αποκομίσει στο μέγιστο τα οφέλη του Ταμείου, συνδυάζοντας πρόσβαση σε επιδοτήσεις, προνομιακή χρηματοδότηση και άλλες έξυπνες λύσεις στήριξης.

Ευκαιρίες χρηματοδότησης στην εγχώρια οικονομία