Εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια

Διαχειριστείτε όλες τις συναλλαγές διεθνούς εμπορίου της επιχείρησής σας, μέσα από την πλατφόρμα i-bank Trade Finance. Μία πλατφόρμα βραβευμένη για τις καλύτερες υπηρεσίες trade finance από το Euromoney και το Global Finance, δύο έγκυρες και ενημερωμένες διεθνείς οικονομικές εκδόσεις.

Μαζικές Πληρωμές Εισαγωγών με αρχείο

Αποκτάτε τη δυνατότητα αποστολής των πληρωμών προμηθευτών σας εξωτερικού με αρχείο. Οι συναλλαγές σας πραγματοποιούνται εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια ενώ ταυτόχρονα διατηρούνται όλα τα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας.

Ηλεκτρονικός φάκελος κινήσεων

Έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύετε όλα σας τα έγγραφα ψηφιακά και να λαμβάνετε άμεσα παραστατικά και μηνύματα SWIFT. Ακόμη αποκτάτε τη δυνατότητα εύρεσης και παρακολούθησης των συναλλαγών σας σε πραγματικό χρόνο.

Στατιστικά στοιχεία και αναφορές

Αποκτήστε την επιλογή δημιουργίας αναφορών και άντλησης στατιστικών στοιχείων για όλες σας τις συναλλαγές με ιστορικότητα 12μηνου. Παράλληλα θα μπορείτε να παρακολουθείτε εύκολα τις συναλλαγές σας, χωρίς συνδρομή, πρόσθετο εξοπλισμό ή ενεργοποίηση ειδικών εφαρμογών.

Ασφάλεια στις συναλλαγές

Αποκτήστε ασφάλεια στη διαχείριση των πληρωμών και των εισπράξεών σας από και προς το εξωτερικό, με εγκριτικά επίπεδα ανά χρήστη ανά ποσό και ανά τύπο συναλλαγής.

Παρακολούθηση συναλλαγών

Θα είστε σε θέση να παρακολουθείτε την κατάσταση των εισαγωγών και εξαγωγών σας από τα κανάλια της τράπεζας, τα εμβάσματα προς τους προμηθευτές σας και στατιστικές αναφορές του χαρτοφυλακίου σας.

Ψηφιακές Υπογραφές

Για τις συναλλαγές Διεθνούς Εμπορίου όπου απαιτούνται έγγραφα με φυσική υπογραφή (λ.χ. Εγγυητικές Επιστολές), η υπογραφή αυτή μπορεί να αντικατασταθεί με ψηφιακή.

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Σύμβουλο Εταιρικής Συναλλακτικής Τραπεζικής τηλεφωνικά ή στέλνοντας e-mail.

Στέλνω e-mail

Χρήσιμα έγγραφα

Με ενδιαφέρει το Trade Finance

Μπορείτε απλά να συμπληρώσετε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος με τα στοιχεία σας. Έπειτα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τα επόμενα βήματα.

Βασίλης Καραμούζης

O ψηφιακός μετασχηματισμός των επιχειρήσεων δεν είναι πολυτέλεια, είναι ανάγκη, δεν αφορά κάποιες επιχειρήσεις ή κλάδους αλλά όλες τις επιχειρήσεις και όλους τους κλάδους. Η ολοκληρωμένη Ψηφιακή Πρόταση της Εθνικής για τους Εταιρικούς πελάτες, έρχεται να δώσει εύχρηστες λύσεις και εργαλεία, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της ελληνικής επιχείρησης.
Βασίλης Καραμούζης
Γενικός Διευθυντής Εταιρικής και Επενδυτικής Τραπεζικής
Στράτος Μολυβιάτης

Έχουμε δημιουργήσει μια πλήρη ψηφιακή πλατφόρμα για ιδιώτες και business, που αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείται από περίπου 2,3 εκατομμύρια πελάτες, και υποστηρίζει πάνω από 8 χιλιάδες χρήστες, 60 χιλιάδες κλήσεις και 3.000 εγχρήματες συναλλαγές ανά λεπτό, τις ημέρες με μεγάλο φόρτο, ο οποίος είναι και ο μεγαλύτερος εξυπηρετούμενος όγκος στην ελληνική τραπεζική αγορά.
Στράτος Μολυβιάτης
Γενικός Διευθυντής Λειτουργικής Στήριξης της Τράπεζας και του Ομίλου

Έχετε απορίες;

Καλό θα ήταν από την αρχή να χρησιμοποιείτε κάποιον από τους παρακάτω πιστοποιημένους Browser: 

  • Internet Explorer 7, 8, 9 
  • Internet Explorer 10, 11 (with compatibility mode on) 
  • Firefox version 8 to 34 
  • Chrome version 11 and up 
  • Safari 5.1.7 for Mac 
Θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι η πλατφόρμα τηρεί ιστορικότητα 1 χρόνου. Στην πλατφόρμα υπάρχουν μόνο συναλλαγές που συνδέονται με εισαγωγές /εξαγωγές ανεξάρτητα εάν έχουν πραγματοποιηθεί από κατάστημα. Σημειώστε ότι στην παρούσα φάση δεν υπάρχουν συναλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί από την υπηρεσία Εμβασμάτων/Πληρωμών του Internet Banking.
Θα χρειαστεί να διερευνήσετε πότε απεστάλη η συναλλαγή σε εμάς. Σύμφωνα με τους «Όρους διενέργειας πληρωμών στο πλαίσιο της Υπηρεσίας i-bank trade finance» οι συναλλαγές οι οποίες παραλαμβάνονται μετά τις 14:00 (ώρα Ελλάδας) θεωρούνται ισοδύναμες με την υποβολή τους την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Εάν κατά τη διάρκεια μίας συναλλαγής χαθεί το σήμα, μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση της συναλλαγής σας ανατρέχοντας στην Λίστα Συναλλαγών > στήλη «Κατάσταση».

Εάν δεν βλέπετε την καταχώριση της συναλλαγής σας, σημαίνει ότι αυτή δεν ολοκληρώθηκε και συνεπώς θα πρέπει να την επαναλάβετε.

 

Φυσικά. Μπορείτε να συνδεθείτε στις υπηρεσίες I-Bank Trade Finance απ’ όπου κι αν βρίσκεστε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Ανακαλύψτε ακόμη περισσότερα προϊόντα και υπηρεσίες για την επιχείρησή σας.

Delos Business Mutual Funds

Αμοιβαία Κεφάλαια

Έχετε τη δυνατότητα να επενδύσετε για την επιχείρησή σας σε ένα ευρύ φάσμα Αμοιβαίων Κεφαλαίων της NBG Asset Management.
Μαθαίνω περισσότερα
Υπηρεσία SEPA instant payments

Υπηρεσία SEPA instant payments

Μπορείτε να μεταφέρετε και να λαμβάνετε χρήματα μεταξύ των χωρών του Ευρωπαϊκού Χώρου Πληρωμών, άμεσα και με ασφάλεια.
Μαθαίνω περισσότερα
Commodity swap

Commodity swap

Αποκτήστε τη δυνατότητα να κλειδώσετε την τελική τιμή αγοράς ή πώλησης του εμπορεύματός σας.
Μαθαίνω περισσότερα
FX Flexible Forward

FX Flexible Forward

Αποκτήστε τη δυνατότητα μετατροπής των χρηματοροών ενός νομίσματος σε ένα άλλο της επιλογής σας.
Μαθαίνω περισσότερα
Ομόλογα

Ομόλογα

Αποκτήστε τη δυνατότητα υψηλότερων αποδόσεων σε σχέση με μια απλή προθεσμιακή κατάθεση.
Μαθαίνω περισσότερα
Ενέγγυες πιστώσεις

Ενέγγυες πιστώσεις

Αποκτήστε τη δυνατότητα να ρευστοποιήσετε τις απαιτήσεις σας και να εξοφλήσετε τους προμηθευτές σας.
Μαθαίνω περισσότερα
Πρόγραμμα Εξωστρέφεια

Πρόγραμμα Εξωστρέφεια

Αποκτήστε χρηματοδότηση για την εξαγωγική σας επιχείρηση, έναντι ασφαλισμένων τιμολογίων από τον Ο.Α.Ε.Π.
Μαθαίνω περισσότερα
Εταιρική κάρτα Mastercard

Εταιρική κάρτα Mastercard

Κάλυψη αναγκών στην Ελλάδα και το εξωτερικό με μια σύγχρονη κάρτα διευκόλυνσης συναλλαγών.
Μαθαίνω περισσότερα
Λογαριασμός Διαχειριστικός όψεως

Λογαριασμός Διαχειριστικός όψεως

Αποκτάτε τη δυνατότητα εξυπηρέτησης όλων των συναλλαγών της επιχείρησής σας.
Μαθαίνω περισσότερα
Μισθοδοσία

Μισθοδοσία

Έχετε τη δυνατότητα βελτιστοποίησης της διαδικασίας καταβολής μισθοδοσίας.
Μαθαίνω περισσότερα

Οι επιχειρηματικοί μας σύμβουλοι είναι εδώ για εσάς

Μπορείτε να έχετε τον δικό σας Eπιχειρηματικό Σύμβουλο ή Σύμβουλο Εταιρικής Συναλλακτικής Τραπεζικής, για να λαμβάνετε χρήσιμες συμβουλές, καθοδήγηση σε προγράμματα και προϊόντα που θα βοηθήσουν στους εμπορικούς σας στόχους καθώς και άμεση και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top