Εξαγορές & Συγχωνεύσεις (M&A)

Ενεργούμε ως Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος για ένα ευρύ φάσμα οργανισμών, εταιρειών και δημοσίων φορέων, διαφόρων μεγεθών και σε όλο το εύρος της οικονομίας.
Εξαγορές και συγχωνεύσεις

Στο πλαίσιο των εξαγορών και συγχωνεύσεων παρέχουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες: 

 • Ιδιωτικοποιήσεις: παρέχουμε υπηρεσίες Χρηματοοικονομικού Συμβούλου σε Δημόσιους Φορείς, κρατικές οντότητες καθώς και υποψηφίους επενδυτές σχετικά με την δόμηση και επιτυχή εκτέλεση διαδικασιών ιδιωτικοποίησης.
 • Buy-side M&A: υποστηρίζουμε τους πελάτες μας στην προετοιμασία και βέλτιστη υλοποίηση συναλλαγών από την πλευρά των αγοραστών, οι οποίες σχεδιάζονται λεπτομερώς ώστε να καλύπτουν τους χρηματοοικονομικούς και στρατηγικούς τους στόχους.
 • Sell-side M&A: εξειδικευόμαστε στη δόμηση και εκτέλεση συναλλαγών από την πλευρά των πωλητών, συνδυασμένη με εξαιρετική πρόσβαση στην επενδυτική κοινότητα και εμπειρία στην ενδελεχή διεξαγωγή market sounding.

Αγορές Κεφαλαίου (Capital Markets)

Ενεργούμε ως σύμβουλος ή/και ανάδοχος για συναλλαγές στις αγορές κεφαλαίου στην Ελλάδα. Οι πελάτες μας απολαμβάνουν την απρόσκοπτη εκτέλεση πολύπλοκων συναλλαγών καθώς και την ευρεία πρόσβαση που διαθέτουμε στην επενδυτική κοινότητα. 

Αγορές κεφαλαίου

 • Μετοχικές Εκδόσεις: Πρωτογενής δημόσια προσφορά μετοχών (IPO) και εισαγωγή των μετοχών στο Χ.Α., αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, δευτερογενείς εκδόσεις μετοχών μέσω δημόσιας προσφοράς ή ιδιωτικής τοποθέτησης (ενδεικτικά μέσω διαδικασίας επιταχυνόμενης κατάρτισης βιβλίου προσφορών), καθώς και έμμεσες εισαγωγές εταιριών στο Χ.Α.
 • Ομολογιακές Εκδόσεις: Αποδεδειγμένη εμπειρία στην επιτυχημένη δόμηση και εκτέλεση Ομολογιακών Εκδόσεων με ομολογίες εισηγμένες στο ΧΑ καθώς και προϊόντων που συνδέονται με μετοχές

Συμβουλευτική (Corporate Finance Advisory Services)

Προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα ευρύ φάσμα συμβουλευτικών λύσεων προσαρμοσμένων στο στρατηγικό προφίλ, τα χαρακτηριστικά του κλάδου και τις χρηματοοικονομικές επιδόσεις τους. 
 
Λοιπές συμβουλευτικές υπηρεσίες

 • Αποτιμήσεις: εξειδικευόμαστε σε αποτιμήσεις ανεξαρτήτως κλάδου, βοηθώντας τους πελάτες μας να προσδιορίσουν την ακριβή εσωτερική και αγοραία αξία της επιχείρησης τους ή της εταιρίας-στόχου.
 • Επιχειρηματικά Σχέδια: υποστηρίζουμε τους πελάτες μας στην λεπτομερή εκπόνηση και επισκόπηση των επιχειρηματικών τους σχεδίων, παρέχοντας σε βάθος κλαδική εμπειρία και ρηξικέλευθες λύσεις.
 • Ανάλυση Κεφαλαιακής Διάρθρωσης: βοηθάμε τους πελάτες μας στον προσδιορισμό της βέλτιστης κεφαλαιακής διάρθρωσης με τη χρήση εξειδικευμένων χρηματοοικονομικών εργαλείων και εκτενούς εμπειρίας της αγοράς.


NBG

 • Αναδιαρθρώσεις χρέους: βοηθάμε τους πελάτες μας να προηγηθούν εν μέσω οικονομικών δυσκολιών με την υλοποίηση ενός οδικού χάρτη για την μεγιστοποίηση της μετοχικής αξίας. 
 • Δημόσιες Προτάσεις: προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την επιτυχή σχεδίαση και εκτέλεση Δημοσίων Προτάσεων από την πλευρά του προτείνοντος.
 • Fairness Opinions: βοηθάμε τους πελάτες μας να λάβουν τις βέλτιστες αποφάσεις, παρέχοντας ανεξάρτητη χρηματοοικονομική ανάλυση μιας συναλλαγής.

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 5181181 ή στέλνοντας e-mail στο [email protected].

Στέλνω e-mail
Στράτος Μολυβιάτης

Έχουμε δημιουργήσει μια πλήρη ψηφιακή πλατφόρμα για ιδιώτες και business, που αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείται από περίπου 2,3 εκατομμύρια πελάτες, και υποστηρίζει πάνω από 8 χιλιάδες χρήστες, 60 χιλιάδες κλήσεις και 3.000 εγχρήματες συναλλαγές ανά λεπτό, τις ημέρες με μεγάλο φόρτο, ο οποίος είναι και ο μεγαλύτερος εξυπηρετούμενος όγκος στην ελληνική τραπεζική αγορά.
Στράτος Μολυβιάτης
Γενικός Διευθυντής Λειτουργικής Στήριξης της Τράπεζας και του Ομίλου
Βασίλης Καραμούζης

O ψηφιακός μετασχηματισμός των επιχειρήσεων δεν είναι πολυτέλεια, είναι ανάγκη, δεν αφορά κάποιες επιχειρήσεις ή κλάδους αλλά όλες τις επιχειρήσεις και όλους τους κλάδους. Η ολοκληρωμένη Ψηφιακή Πρόταση της Εθνικής για τους Εταιρικούς πελάτες, έρχεται να δώσει εύχρηστες λύσεις και εργαλεία, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της ελληνικής επιχείρησης.
Βασίλης Καραμούζης
Γενικός Διευθυντής Εταιρικής και Επενδυτικής Τραπεζικής

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Ανακαλύψτε ακόμη περισσότερα προϊόντα και υπηρεσίες για την επιχείρησή σας.

Delos Business Mutual Funds

Αμοιβαία Κεφάλαια

Έχετε τη δυνατότητα να επενδύσετε για την επιχείρησή σας σε ένα ευρύ φάσμα Αμοιβαίων Κεφαλαίων της NBG Asset Management.
Μαθαίνω περισσότερα
Υπηρεσία SEPA instant payments

Υπηρεσία SEPA instant payments

Μπορείτε να μεταφέρετε και να λαμβάνετε χρήματα μεταξύ των χωρών του Ευρωπαϊκού Χώρου Πληρωμών, άμεσα και με ασφάλεια.
Μαθαίνω περισσότερα
Commodity swap

Commodity swap

Αποκτήστε τη δυνατότητα να κλειδώσετε την τελική τιμή αγοράς ή πώλησης του εμπορεύματός σας.
Μαθαίνω περισσότερα
FX Flexible Forward

FX Flexible Forward

Αποκτήστε τη δυνατότητα μετατροπής των χρηματοροών ενός νομίσματος σε ένα άλλο της επιλογής σας.
Μαθαίνω περισσότερα
Ομόλογα

Ομόλογα

Αποκτήστε τη δυνατότητα υψηλότερων αποδόσεων σε σχέση με μια απλή προθεσμιακή κατάθεση.
Μαθαίνω περισσότερα
Ενέγγυες πιστώσεις

Ενέγγυες πιστώσεις

Αποκτήστε τη δυνατότητα να ρευστοποιήσετε τις απαιτήσεις σας και να εξοφλήσετε τους προμηθευτές σας.
Μαθαίνω περισσότερα
Πρόγραμμα Εξωστρέφεια

Πρόγραμμα Εξωστρέφεια

Αποκτήστε χρηματοδότηση για την εξαγωγική σας επιχείρηση, έναντι ασφαλισμένων τιμολογίων από τον Ο.Α.Ε.Π.
Μαθαίνω περισσότερα
Εταιρική κάρτα Mastercard

Εταιρική κάρτα Mastercard

Κάλυψη αναγκών στην Ελλάδα και το εξωτερικό με μια σύγχρονη κάρτα διευκόλυνσης συναλλαγών.
Μαθαίνω περισσότερα
Λογαριασμός Διαχειριστικός όψεως

Λογαριασμός Διαχειριστικός όψεως

Αποκτάτε τη δυνατότητα εξυπηρέτησης όλων των συναλλαγών της επιχείρησής σας.
Μαθαίνω περισσότερα
Μισθοδοσία

Μισθοδοσία

Έχετε τη δυνατότητα βελτιστοποίησης της διαδικασίας καταβολής μισθοδοσίας.
Μαθαίνω περισσότερα

Οι επιχειρηματικοί μας σύμβουλοι είναι εδώ για εσάς

Μπορείτε να έχετε τον δικό σας Eπιχειρηματικό Σύμβουλο ή Σύμβουλο Εταιρικής Συναλλακτικής Τραπεζικής, για να λαμβάνετε χρήσιμες συμβουλές, καθοδήγηση σε προγράμματα και προϊόντα που θα βοηθήσουν στους εμπορικούς σας στόχους καθώς και άμεση και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top