Εισπράξεις

Εισπράξεις

Αποκτήστε πρόσβαση σε σύγχρονες και αναβαθμισμένες λύσεις στον τομέα των ψηφιακών εισπράξεων, με την ασφάλεια, ευκολία και ευελιξία που παρέχουν οι υπηρεσίες Enterprise και Simplify στην επιχείρηση σας μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας e-commerce, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα καναλιών και επιλογών για τους πελάτες σας.

Μαθαίνω περισσότερα

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Δείτε ακόμη περισσότερα προϊόντα για να καλύψετε τις ανάγκες σας.
Εισαγωγές, παραλαβές και προεμβάσματα

Συναλλαγές

Αποκτήστε μια αξιόπιστη υπηρεσία επεξεργασίας συναλλαγών, για τις εισαγωγές και τις παραλαβές σας με άμεση πληρωμή, είτε με ανοιχτό λογαριασμό είτε με προκαταβολή.
Μαθαίνω περισσότερα
Ενέγγυες πιστώσεις

Ενέγγυες πιστώσεις

Αποκτήστε πρόσβαση σε χρηματοδότηση όταν τη χρειάζεστε και προσφέρετε μια άμεση λύση στους προμηθευτές σας σε θέματα ρευστότητας.
Μαθαίνω περισσότερα
i-bank Trade Finance

i-bank Trade Finance

Αποκτήστε τη δυνατότητα online διαχείρισης των συναλλαγών εισαγωγών και εξαγωγών της επιχείρησής σας για συναλλαγές Διεθνούς Εμπορίου. 
Μαθαίνω περισσότερα

Οι επιχειρηματικοί μας σύμβουλοι είναι εδώ για εσάς

Μπορείτε να έχετε τον δικό σας Eπιχειρηματικό Σύμβουλο ή Σύμβουλο Εταιρικής Συναλλακτικής Τραπεζικής, για να λαμβάνετε χρήσιμες συμβουλές, καθοδήγηση σε προγράμματα και προϊόντα που θα βοηθήσουν στους εμπορικούς σας στόχους καθώς και άμεση και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top