Αμεσότητα και ευελιξία πληρωμών

Αξιοποιώντας την ψηφιακή καινοτομία που σας παρέχουμε, αποκτάτε τη δυνατότητα να πληρώνετε τους λογαριασμούς σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, μέσω των ψηφιακών δικτύων εξυπηρέτησης.

Πολλαπλές ψηφιακές επιλογές

Direct Integration

Ψηφιακές Λύσεις Απευθείας Διασύνδεσης

Οι Ψηφιακές Λύσεις Απευθείας Διασύνδεσης περιλαμβάνουν πολλαπλές επιλογές για την αυτοματοποίηση των συναλλαγών σας απευθείας στο ERP της επιχείρησής σας. Αξιοποιήστε,  ανάλογα με το ERP που διαθέτετε, την υπηρεσία NBG Connector συμβατή προς εγκατάσταση στο λογισμικό σας SAP και Microsoft Navision, τις υπηρεσίες απυθείας στο ERP σας όπως Epsilon Pay της Epsilon Net και Fintech της Softone και την Ψηφιακή Λύση Μεταφοράς Αρχείων (File API), και εξασφαλίστε εξοικονόμηση χρόνου, ασφάλεια και λογιστική συμφωνία των συναλλαγών σας. Μαθαίνω Περισσότερα

 

Internet Banking

Internet Banking

Αξιοποιήστε την ειδική συναλλαγή "Πληρωμή λογαριασμών και οφειλών" από την ενότητα "Μεταφορές & Πληρωμές", επιλέγοντας τον Οργανισμό που επιθυμείτε να πληρώσετε ή εναλλακτικά κάνοντας χρήση της ενιαίας συναλλαγής "RF Payment", εισάγοντας τον κωδικό πληρωμής. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας, έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε πρότυπα συναλλαγών για άμεση πρόσβαση και επανεκτέλεσή τους.

Mobile Banking

Business Mobile Banking

Κατεβάστε σήμερα την  εφαρμογή από App Store, Google Play και AppGallery και εξοφλήστε οφειλές σας με χρήση κωδικού πληρωμής, επιλέγοντας "Νέα Πληρωμή" από την ενότητα "Συναλλαγές". Εγκρίνετε άμεσα τις συναλλαγές σας, ενημερωθείτε μέσω push notification για την εκτέλεσή τους και αξιοποιήστε αποθηκευμένες συναλλαγές. Μαθαίνω Περισσότερα

Ευελιξία επιλογών

Έχετε στη διάθεσή σας πολλά ψηφιακά κανάλια για την εξόφληση των λογαριασμών σας, με δυνατότητα μαζικής πληρωμής μέσω του ERP της επιχείρησής σας.

Συνεχής υποστήριξη

Μπορείτε να λαμβάνετε συνεχή υποστήριξη από εξειδικευμένα στελέχη μας καθώς και συμβουλές για τις καθημερινές συναλλακτικές ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης.

Μείωση κόστους

Αυτοματοποιώντας και απλοποιώντας τις διαδικασίες πληρωμών, μειώνετε τα κόστη της επιχείρησής σας και εξοικονομείτε χρόνο.

Έχετε απορίες;

Μπορείτε να διαθέσετε την ειδική συναλλαγή πληρωμής λογαριασμών, μέσω S user ή μέσω του Καταστήματος συνεργασίας σας στα στελέχη της επιχείρησής σας που επιθυμείτε, να εφαρμόσετε όρια ανά συναλλαγή, ανά Οργανισμό και να υλοποιήσετε την εγκριτική διαδικασία της επιχείρησής σας.
Μέσω των Ψηφιακών Λύσεων Απευθείας Διασύνδεσης, μπορείτε να εκτελείτε μαζικές πληρωμές λογαριασμών, είτε μέσω μαζικής επιλογής είτε με χρήση αρχείου.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απόκτηση των ψηφιακών λύσεων, μπορείτε να απευθυνθείτε στο εξειδικευμένο στέλεχος του Corporate Transaction Banking που σας εξυπηρετεί. 
Παράλληλα μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον πάροχο του λογισμικού σας, για να σας ενημερώσει εάν έχει υλοποιήσει τις έτοιμες λύσεις πληρωμής λογαριασμού.
Τέλος, για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις ψηφιακές λύσεις File API και CLI μπορείτε να επισκεφθείτε τον σύνδεσμο developer.nbg.gr
 
Μπορείτε να ενημερωθείτε για το κόστος ανά συναλλαγή πληρωμής λογαριασμού ανά Οργανισμό μέσω του γενικού τιμολογίου της Τράπεζας, πατώντας εδώ ενώ για το κόστος των υπηρεσιών Ψηφιακές Λύσεις Απευθείας Διασύνδεσης μπορείτε να ενημερωθείτε επικοινωνώντας με το αρμόδιο στέλεχος του Corporate Transaction Banking που σας εξυπηρετεί.
 

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον επιχειρηματικό σας σύμβουλο, το εξειδικευμένο στέλεχος εταιρικής συναλλακτικής τραπεζικής, να επισκεφθείτε ένα κατάστημα ή να καλέσετε στο 210 5195000.

Θέλω να με καλέσετε

Ανακαλύψτε και άλλες υπηρεσίες Corporate & Investment Banking

Αποκτήστε πρόσβαση και σε άλλες λύσεις πληρωμών, όπως τη δυνατότητα γρήγορης και ασφαλούς εξόφλησης των προμηθευτών σας.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Ανακαλύψτε ακόμη περισσότερα προϊόντα και υπηρεσίες για την επιχείρησή σας.

Delos Business Mutual Funds

Αμοιβαία Κεφάλαια

Έχετε τη δυνατότητα να επενδύσετε για την επιχείρησή σας σε ένα ευρύ φάσμα Αμοιβαίων Κεφαλαίων της NBG Asset Management.
Μαθαίνω περισσότερα
Υπηρεσία SEPA instant payments

Υπηρεσία SEPA instant payments

Μπορείτε να μεταφέρετε και να λαμβάνετε χρήματα μεταξύ των χωρών του Ευρωπαϊκού Χώρου Πληρωμών, άμεσα και με ασφάλεια.
Μαθαίνω περισσότερα
Commodity swap

Commodity swap

Αποκτήστε τη δυνατότητα να κλειδώσετε την τελική τιμή αγοράς ή πώλησης του εμπορεύματός σας.
Μαθαίνω περισσότερα
FX Flexible Forward

FX Flexible Forward

Αποκτήστε τη δυνατότητα μετατροπής των χρηματοροών ενός νομίσματος σε ένα άλλο της επιλογής σας.
Μαθαίνω περισσότερα
Ομόλογα

Ομόλογα

Αποκτήστε τη δυνατότητα υψηλότερων αποδόσεων σε σχέση με μια απλή προθεσμιακή κατάθεση.
Μαθαίνω περισσότερα
Ενέγγυες πιστώσεις

Ενέγγυες πιστώσεις

Αποκτήστε τη δυνατότητα να ρευστοποιήσετε τις απαιτήσεις σας και να εξοφλήσετε τους προμηθευτές σας.
Μαθαίνω περισσότερα
Πρόγραμμα Εξωστρέφεια

Πρόγραμμα Εξωστρέφεια

Αποκτήστε χρηματοδότηση για την εξαγωγική σας επιχείρηση, έναντι ασφαλισμένων τιμολογίων από τον Ο.Α.Ε.Π.
Μαθαίνω περισσότερα
Εταιρική κάρτα Mastercard

Εταιρική κάρτα Mastercard

Κάλυψη αναγκών στην Ελλάδα και το εξωτερικό με μια σύγχρονη κάρτα διευκόλυνσης συναλλαγών.
Μαθαίνω περισσότερα
Λογαριασμός Διαχειριστικός όψεως

Λογαριασμός Διαχειριστικός όψεως

Αποκτάτε τη δυνατότητα εξυπηρέτησης όλων των συναλλαγών της επιχείρησής σας.
Μαθαίνω περισσότερα
Μισθοδοσία

Μισθοδοσία

Έχετε τη δυνατότητα βελτιστοποίησης της διαδικασίας καταβολής μισθοδοσίας.
Μαθαίνω περισσότερα

Οι επιχειρηματικοί μας σύμβουλοι είναι εδώ για εσάς

Μπορείτε να έχετε τον δικό σας Eπιχειρηματικό Σύμβουλο ή Σύμβουλο Εταιρικής Συναλλακτικής Τραπεζικής, για να λαμβάνετε χρήσιμες συμβουλές, καθοδήγηση σε προγράμματα και προϊόντα που θα βοηθήσουν στους εμπορικούς σας στόχους καθώς και άμεση και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top