Χρήση τεχνολογίας APIs με πλεονεκτήματα

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία των APIs, βρίσκετε λύσεις για την εξυπηρέτηση των αναγκών της επιχείρησής σας και προσφέρετε καινοτομία στους πελάτες σας.
Συνολική Πληροφόρηση Λογαριασμών

Ψηφιακές λύσεις απευθείας διασύνδεσης

Αποκτήστε σε πραγματικό χρόνο εικόνα όλων των κινήσεων των λογαριασμών της επιχείρησής σας στην Εθνική και σε τρίτες τράπεζες, αυτοματοποιώντας τη  λογιστική συμφωνία στο σύστημα της επιχείρησής σας.

Μαθαίνω περισσότερα
Ψηφιακή Υπηρεσία Customer Insights

Ψηφιακή Υπηρεσία Customer Insights

Δώστε στους πελάτες της επιχείρησής σας τη δυνατότητα με απλό, άμεσο και ασφαλή τρόπο να σας διαβιβάσουν στοιχεία μέσω της ψηφιακής λύσης της Εθνικής Τράπεζας, αξιοποιώντας την ψηφιακή υπηρεσία Customer Insights.

Μαθαίνω περισσότερα
Αυτοματοποίηση Εισπράξεων Απαιτήσεων – Ψηφιακή Υπηρεσία B2B PayNow

Ψηφιακή υπηρεσια NBG QuickPay

Έχετε τη δυνατότητα αυτοματοποίησης των εισπράξεων της επιχείρησής σας απευθείας από το ERP της εταιρείας, παρέχοντας κωδικούς πληρωμής RF στους πελάτες σας και αξιοποιώντας άμεσα την υπηρεσία για να δέχεστε online πληροφόρηση για τις πληρωμές τους.

Μαθαίνω περισσότερα

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Δείτε ακόμη περισσότερα προϊόντα για να καλύψετε τις ανάγκες σας.

Οι επιχειρηματικοί μας σύμβουλοι είναι εδώ για εσάς

Μπορείτε να έχετε τον δικό σας Eπιχειρηματικό Σύμβουλο ή Σύμβουλο Εταιρικής Συναλλακτικής Τραπεζικής, για να λαμβάνετε χρήσιμες συμβουλές, καθοδήγηση σε προγράμματα και προϊόντα που θα βοηθήσουν στους εμπορικούς σας στόχους καθώς και άμεση και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top