Λογαριασμοί για Επιχειρήσεις

Έχετε στη διάθεσή σας προθεσμιακούς αλλά και λογαριασμούς όψεως για την εξυπηρέτηση όλων των επιχειρηματικών αναγκών σας.
Λογαριασμός Διαχειριστικός όψεως

Λογαριασμός διαχειριστικός όψεως

Ανοίγοντας έναν διαχειριστικό λογαριασμό όψεως, αποκτάτε τη δυνατότητα εξυπηρέτησης όλων των επιχειρηματικών συναλλαγών σας.

Μαθαίνω περισσότερα
Καταθέσεις όψεως

Καταθέσεις όψεως

Ανοίγοντας έναν λογαριασμό καταθέσεων όψεως, μπορείτε με ευκολία να εξυπηρετήσετε όλες τις επιχειρηματικές συναλλαγές σας.

Μαθαίνω περισσότερα
Προθεσμιακοί λογαριασμοί

Προθεσμιακοί λογαριασμοί

Αποκτώντας έναν επενδυτικό λογαριασμό, μπορείτε να συνδυάσετε την ασφάλεια των χρημάτων της επιχείρησής σας με εγγυημένες αποδόσεις.

Μαθαίνω περισσότερα
Λογαριασμοί Μισθοδοσίας

Λογαριασμοί μισθοδοσίας

Έχετε τη δυνατότητα βελτιστοποίησης της διαδικασίας καταβολής της μισθοδοσίας του προσωπικού σας μέσω των επιλογών που σας προσφέρουμε.

Μαθαίνω περισσότερα

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Ενημερωθείτε για ακόμη περισσότερα προϊόντα και υπηρεσίες που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας.
i-bank Trade Finance

i-bank Trade Finance

Αποκτήστε τη δυνατότητα online διαχείρισης συναλλαγών εισαγωγών και εξαγωγών της επιχείρησής σας για όλο το φάσμα συναλλαγών Διεθνούς Εμπορίου.
Μαθαίνω περισσότερα
Προεξοφλητική Χρηματοδότηση - Forfaiting

Forfaiting

Με την προεξοφλητική χρηματοδότηση μπορείτε να έχετε εγγυημένους όρους αγοράς για τις επιχειρηματικές απαιτήσεις σας από αγορές του εξωτερικού.
Μαθαίνω περισσότερα
Instant cash

Instant cash

Έχετε τη δυνατότητα κατάθεσης μετρητών, με άμεση πίστωση στον λογαριασμό σας, σε smart safe στις εγκαταστάσεις σας. Κερδίζετε χρόνο και ασφάλεια.
Μαθαίνω περισσότερα

Οι επιχειρηματικοί μας σύμβουλοι είναι εδώ για εσάς

Μπορείτε να έχετε τον δικό σας Eπιχειρηματικό Σύμβουλο ή Σύμβουλο Εταιρικής Συναλλακτικής Τραπεζικής, για να λαμβάνετε χρήσιμες συμβουλές, καθοδήγηση σε προγράμματα και προϊόντα που θα βοηθήσουν στους εμπορικούς σας στόχους καθώς και άμεση και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση.
Κλείσιμο

Επικοινωνία

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας να απαντήσουμε τις ερωτήσεις σας και να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.
  1. Τα στοιχεία σας
  2. Το αίτημά σας

Περισσότερες πληροφορίες

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία ώστε να σας δώσουμε τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Σε περίπτωση απάτης παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο τηλέφωνο 210 484 8484.
Αποδέχομαι τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη διαχείριση των προσωπικών μου δεδομένων

back-to-top