Είσοδος για Ιδιώτες Είσοδος για Επιχειρήσεις

PREMIUM εξυπηρέτηση

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Με την υπηρεσία PREMIUM Banking, απολαμβάνετε μια υψηλού επιπέδου εξατομικευμένη εξυπ​ηρέτηση από εξειδικευμένα Στελέχη, με σημαντικά προνόμια, όπως:  

  • Άμεση και αξιόπιστη ενημέρωση για οποιοδήποτε τραπεζικό προϊόν ή υπηρεσία σας ενδιαφέρει. 
  • ​Διεκπεραίωση κάθε τραπεζικής διαδικασίας, με την ελάχιστη δική σας εμπλοκή, εξοικονομώντας
          πολύτιμο για εσάς χρόνο. 
  • Συνδυασμό προϊόντων και υπηρεσιών που ανταποκρίνονται ακριβώς στους χρηματοοικονομικούς σας
          στόχους και ανάγκες. 


Προσωπική εξυπηρέτηση σε κάθε Κατάστημα

Σε κάθε ένα από τα Καταστήματα ​του Δικτύου μας​, ένα από τα  640 και πλέον εξειδικευμένα Στελέχη του PREMIUM Banking, σας παρέχει  προσωπική εξυπηρέτηση έχοντας την ευθύνη της συνολικής σας σχέσης με την Τράπεζα. Με αυτό τον τρόπο, απολαμβάνετε εξειδικευμένη και αξιόπιστη ενημέρωση, παράλληλα με λύσεις προσαρμοσμένες στις δικές σας χρηματοοικονομικές ανάγκες.

Δίκτυο PREMIUM Καταστημάτων 

Ξεχωριστά Καταστήματα υψηλής αισθητικής και προηγμένης τεχνολογικής υποδομής, για να αισθάνεστε μοναδικοί. Εδώ, εξειδικευμένα Στελέχη PREMIUM Banking, σας υποδέχονται σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, ξεχωριστής τραπεζικής εμπειρίας:

  • Golden Hall, Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, Αθήνα
  • ​Πλ. Αριστοτέλους 6, Θεσσαλονίκη

και σύντομα στο Κολωνάκι και τη Γλυφάδα.


PREMIUM ​Corners 

Σύντομα κοντά σας ειδικά διαμορφωμένοι χώροι σε μια σειρά επιλεγμένων Καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας που προσφέρουν αναβαθμισμένη τραπεζική εξυπηρέτηση PREMIUM Banking και σας επιτρέπουν να πραγματοποιείτε με άνεση, ευκολία και διακριτικότητα τις καθημερινές σας συναλλαγές.  


Σύγχρονες εφαρμογές χρηματοοικονομικού σχεδιασμού 

Ειδικές εφαρμογές χρηματοοικονομικού σχεδιασμού με στόχο τη βέλτιστη δυνατή διαχείριση  της περιουσίας σας και την κάλυψη των ευρύτερων τραπεζικών και ασφαλιστικών σας αναγκών.