Προστατεύστε την περιουσία σας με την Εθνική Ασφαλιστική

Μπορείτε να προστατεύσετε την περιουσία σας, το σπίτι, το αυτοκίνητο και τις κάρτες σας, με τα προγράμματα που δημιούργησε η Εθνική Ασφαλιστική και διανέμονται από εμάς.

Ασφάλιση κάρτας

Μπορείτε να ασφαλίσετε την κάρτα και προσωπικά αντικείμενα που έχετε μαζί σας από κλοπή ή απώλεια. Ακόμη, προστατεύεστε από παράνομες αναλήψεις και χρεώσεις, από απώλεια εγγράφων και ταυτόχρονα έχετε και προστασία αγορών.
Μαθαίνω περισσότερα

Ασφάλιση κατοικίας

Μπορείτε να ασφαλίσετε την κύρια ή εξοχική κατοικία σας αλλά και το περιεχόμενό της από τους συνήθεις κινδύνους. Μπορείτε να επιλέξετε βασικές και συμπληρωματικές καλύψεις, ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες.
Μαθαίνω περισσότερα

Ασφάλιση οχήματος

Για να αισθάνεστε πιο ασφαλής κάθε φορά που οδηγείτε, επιλέξτε ένα από τα τρία προγράμματα ασφάλισης που σας προσφέρουμε και ανταποκρίνεται περισσότερο στις ανάγκες σας.
Μαθαίνω περισσότερα

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;

Προγραμματίστε σήμερα ένα ραντεβού με τον Προσωπικό σας Συνεργάτη.

Κλείνω ραντεβού

Ανακαλύψτε και άλλες υπηρεσίες Premium Banking

Αποκτήστε πρόσβαση και σε πολλά ακόμη αποκλειστικά προϊόντα, όπως την κάρτα Premium Debit Mastercard. Το διαβατήριό σας σε έναν κόσμο προνομίων.

Έχετε απορίες;

Μπορείτε απλά να επισκεφθείτε το κατάστημα που σας εξυπηρετεί. Το πρόγραμμα Ασφάλιση κάρτας μπορείτε να το αποκτήσετε και από τον υπολογιστή σας, μέσω Internet Banking.

Η  καταχώριση αυτή έχει χαρακτήρα καθαρά πληροφοριακό και σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά την προβλεπόμενη από την ισχύουσα νομοθεσία προσυμβατική ενημέρωση, την ασφαλιστική σύμβαση και τους γενικούς και ειδικούς όρους αυτής. Οι πλήρεις προ-συμβατικές και συμβατικές πληροφορίες για τα εν λόγω προγράμματα είναι διαθέσιμες στα Καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος Α.Ε.. Τα ασφαλιστικά προγράμματα δημιουργήθηκαν από την Εθνική Ασφαλιστική και διανέμονται από την Εθνική Τράπεζα  της Ελλάδος Α.Ε., Αιόλου 86, 10559, Αθήνα, Α.Μ.Ε.Ε.Α.: 311481.

H διάθεση των ασφαλιστικών προγραμμάτων διενεργείται μόνο από Στελέχη της Τράπεζας που είναι πιστοποιημένοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές. Η Τράπεζα είναι εγγεγραμμένη στο Ειδικό Μητρώο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών με αριθμό 1028 ως ασφαλιστικός πράκτορας. Τα στοιχεία του Ειδικού Μητρώου δημοσιεύονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα «Ενιαίο Σημείο Πληροφόρησης (Ε.ΣΗ.Π.)» Ενεργών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, μέσω του οποίου μπορείτε να εξακριβώσετε την εγγραφή στο Ειδικό Μητρώο.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Δείτε πώς μπορούμε να καλύψουμε ακόμα περισσότερες ανάγκες σας.

Ασφάλιση περιουσίας

Ασφάλιση περιουσίας

Μπορείτε να προστατεύσετε την περιουσία, το σπίτι, το αυτοκίνητο και τις κάρτες σας, με τα προγράμματα που δημιούργησε η Εθνική Ασφαλιστική.
Μαθαίνω περισσότερα
Προνομιακό πακέτο Premium

Προνομιακό πακέτο Premium

Καλύπτετε τις καθημερινές αλλά και τις πιο Premium ανάγκες σας με ακόμη περισσότερα προνόμια.
Μαθαίνω περισσότερα
Premium Go4more

Premium Go For More

Επωφεληθείτε από αποκλειστικές προσφορές σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.
Μαθαίνω περισσότερα
Προνομιακή τιμολόγηση

Προνομιακή τιμολόγηση

Αποκλειστικές συνεργασίες και ειδική τιμολόγηση σε προϊόντα & υπηρεσίες.
Μαθαίνω περισσότερα
Προσωπική εξυπηρέτηση

Προσωπική εξυπηρέτηση

Κλείστε ένα ραντεβού με τον Προσωπικό Συνεργάτη για αποκλειστική εξυπηρέτηση.
Μαθαίνω περισσότερα
Επενδυτικές επιλογές

Επενδυτικές επιλογές

Διαχειριστείτε τα κεφάλαιά σας σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.
Μαθαίνω περισσότερα
Πιστωτικές κάρτες

Πιστωτικές κάρτες

Επιλέξτε αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες σας κερδίστε προνομιακό επιτόκιο.
Μαθαίνω περισσότερα

Ο Προσωπικός σας Συνεργάτης είναι πάντα δίπλα σας

Με τον Προσωπικό σας Συνεργάτη απολαμβάνετε πραγματική προσωπική εξυπηρέτηση και ενημέρωση σχετικά με τις επιλογές που ταιριάζουν περισσότερο στο επενδυτικό σας προφίλ.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top