Διαχειριστείτε τα κεφάλαιά σας σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες

Έχετε τις δικές σας μοναδικές ανάγκες και τους δικούς σας στόχους. Ο Προσωπικός σας Συνεργάτης είναι διαθέσιμος για να σας ενημερώνει για τις τάσεις των εγχώριων και διεθνών αγορών, ώστε να κάνετε τις σωστές επενδυτικές επιλογές για την επίτευξη των στόχων σας.

Επενδυτικό προφίλ

Ο Προσωπικός σας Συνεργάτης, ένα πιστοποιημένο στέλεχος με μεγάλη εμπειρία στον χώρο, θα σας βοηθήσει να σκιαγραφήσετε αρχικά το επενδυτικό σας προφίλ. Συζητώντας τις ανάγκες και τους στόχους σας, θα σας καθοδηγήσει στις κατάλληλες επενδυτικές λύσεις για εσάς.

Τραπεζοασφαλιστικά προϊόντα

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα επενδυτικά προϊόντα βασιζόμενα σε ασφάλιση τύπου Unit Linked που διαθέτει η τράπεζα. Επενδύοντας σε αυτά τα προϊόντα έχετε τη δυνατότητα να επιδιώξετε την κάλυψη αναγκών όπως τη δημιουργία κεφαλαίου για τις σπουδές παιδιών, την αγορά σπιτιού ή την ενίσχυση της συνταξιοδότησής σας.

Μαθαίνω περισσότερα

Ομολογιακές εκδόσεις

Έχετε τη δυνατότητα συμμετοχής σε ομολογιακές εκδόσεις μεγάλων και αναγνωρισμένων ελληνικών επιχειρήσεων, με σημαντικές προοπτικές και δραστηριότητα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Προσωπικό σας Συνεργάτη για περισσότερες πληροφορίες.

Μαθαίνω περισσότερα

Μετοχές Χρηματιστηρίου Αθηνών και Κύπρου

Έχετε τη δυνατότητα επένδυσης σε μετοχές εισηγμένες στα χρηματιστήρια αξιών Αθηνών και Κύπρου. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Προσωπικό σας Συνεργάτη για περισσότερες πληροφορίες.

Μαθαίνω περισσότερα

Αμοιβαία κεφάλαια NBG Asset Management

Έχετε τη δυνατότητα συμμετοχής σε αμοιβαία κεφάλαια της NBG Asset Management. Μπορείτε να επικοινωνήσετε τον προσωπικό σας συνεργάτη για περισσότερες πληροφορίες.

Μαθαίνω περισσότερα

Αμοιβαία κεφάλαια τρίτων παρόχων

Έχετε τη δυνατότητα συμμετοχής σε αμοιβαία κεφάλαια διεθνώς αναγνωρισμένων παρόχων, όπως η Blackrock, η UBS, η Schroder, η Franklin Templeton, η Pictet και η BNP.

Μαθαίνω περισσότερα

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;

Προγραμματίστε σήμερα ένα ραντεβού με τον Προσωπικό σας Συνεργάτη.

Κλείνω ραντεβού

Ανακαλύψτε και άλλες υπηρεσίες Premium Banking

Αποκτήστε πρόσβαση και σε πολλά ακόμη προνόμια, όπως την Premium Line, την αποκλειστική γραμμή εξυπηρέτησης για Premium Banking πελάτες.

Έχετε απορίες;

Μέσω της υπηρεσίας Premium Banking, δίνουμε άμεση προτεραιότητα σε εσάς που διαθέτετε σημαντικά κεφάλαια στην Τράπεζα. Την αποκλειστική εξυπηρέτησή σας και τη συνολική σας επαφή με την τράπεζα αναλαμβάνει ο Προσωπικός σας Συνεργάτης. Ένα στέλεχος της Εθνικής τράπεζας, το οποίο χάρη στη μακροχρόνια εμπειρία και κατάρτισή του, θα γίνει ο σύμμαχός σας για την επιδίωξη των στόχων σας.

Είναι πάντα στη διάθεσή σας, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους εξυπηρέτησης, όπου με διακριτικότητα και άνεση μπορείτε να ενημερωθείτε για τις επενδυτικές λύσεις που διατίθενται από την τράπεζα, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα. Θα ξεκινήσετε με τη δημιουργία του επενδυτικού σας προφίλ, συμπληρώνοντας το σχετικό ερωτηματολόγιο σύμφωνα με το πλαίσιο MiFID. Έπειτα, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες, τους στόχους σας και το επίπεδο ρίσκου που προτίθεστε να αναλάβετε, μπορείτε να επιλέξετε τις επενδυτικές επιλογές που σας ταιριάζουν.

Θα πρέπει να είστε πάνω από 18 ετών, για να μπορέσετε να επενδύσετε. Στα επενδυτικά προϊόντα βασιζόμενα σε ασφάλιση τύπου Unit Linked υπάρχει κατώτερο όριο ηλικίας τα 18 χρόνια και ανώτατο όριο τα 75 χρόνια κατά τη λήξη.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Δείτε πώς μπορούμε να καλύψουμε ακόμα περισσότερες ανάγκες σας.

Ασφάλιση περιουσίας

Ασφάλιση περιουσίας

Μπορείτε να προστατεύσετε την περιουσία, το σπίτι, το αυτοκίνητο και τις κάρτες σας, με τα προγράμματα που δημιούργησε η Εθνική Ασφαλιστική.
Μαθαίνω περισσότερα
Προνομιακό πακέτο Premium

Προνομιακό πακέτο Premium

Καλύπτετε τις καθημερινές αλλά και τις πιο Premium ανάγκες σας με ακόμη περισσότερα προνόμια.
Μαθαίνω περισσότερα
Premium Go4more

Premium Go For More

Επωφεληθείτε από αποκλειστικές προσφορές σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.
Μαθαίνω περισσότερα
Προνομιακή τιμολόγηση

Προνομιακή τιμολόγηση

Αποκλειστικές συνεργασίες και ειδική τιμολόγηση σε προϊόντα & υπηρεσίες.
Μαθαίνω περισσότερα
Προσωπική εξυπηρέτηση

Προσωπική εξυπηρέτηση

Κλείστε ένα ραντεβού με τον Προσωπικό Συνεργάτη για αποκλειστική εξυπηρέτηση.
Μαθαίνω περισσότερα
Επενδυτικές επιλογές

Επενδυτικές επιλογές

Διαχειριστείτε τα κεφάλαιά σας σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.
Μαθαίνω περισσότερα
Πιστωτικές κάρτες

Πιστωτικές κάρτες

Επιλέξτε αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες σας κερδίστε προνομιακό επιτόκιο.
Μαθαίνω περισσότερα

Ο Προσωπικός σας Συνεργάτης είναι πάντα δίπλα σας

Με τον Προσωπικό σας Συνεργάτη απολαμβάνετε πραγματική προσωπική εξυπηρέτηση και ενημέρωση σχετικά με τις επιλογές που ταιριάζουν περισσότερο στο επενδυτικό σας προφίλ.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top