Είσοδος για Ιδιώτες Είσοδος για Επιχειρήσεις

Πρόγραμμα Ανταμοιβής της συνέπειας πελατών στεγαστικών δανείων

Εάν ανταποκρίνεστε με συνέπεια στην εξυπηρέτηση του στεγαστικού σας δανείου, τώρα η Εθνική Τράπεζα σας ανταμείβει με το νέο πρόγραμμα που θα είναι σε ισχύ από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 και σας παρέχει οικονομικό όφελος στο τέλος κάθε έτους. 

Η Εθνική Τράπεζα είναι η πρώτη τράπεζα που σχεδίασε και υλοποιεί το Πρόγραμμα Ανταμοιβής της συνέπειας των πελατών της, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι αναγνωρίζει την προσπάθειά τους να ανταποκριθούν στις δανειακές τους υποχρεώσεις, μέσα στη δύσκολη οικονομικά συγκυρία των τελευταίων ετών και επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της να ανταποκρίνεται διαχρονικά στις ανάγκες τους.
 


Ποιοι συμμετέχουν στο Πρόγραμμα
Για να συμμετάσχετε στο Πρόγραμμα Ανταμοιβής Πελατών θα πρέπει η εκταμίευση του στεγαστικού σας δανείου να έχει πραγματοποιηθεί 5 τουλάχιστον χρόνια πριν την έναρξη ισχύος του Προγράμματος και να είστε ενήμεροι καθ' όλο αυτό το χρονικό διάστημα.


Τι περιλαμβάνει το Πρόγραμμα Ανταμοιβής


Επιστροφή 5% επί του συνόλου των τόκων που πληρώνετε σε ετήσια βάση.  

Η επιστροφή αυτή θα αποδίδεται απολογιστικά τον Ιανουάριο κάθε έτους και θα αντιστοιχεί στους τόκους του προηγούμενου έτους.  Όφελος 2% της αξίας των καθημερινών συναλλαγών σας μέσω του προγράμματος go4more, σε επιλεγμένες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις στους κλάδους Super Market και Πρατήρια Καυσίμων. 

Το ποσοστό αυτό ισοδυναμεί με πόντους που θα αποδίδονται απολογιστικά τον Ιανουάριο κάθε έτους, για τις συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο έτος.


Επιπρόσθετα, με την πληρωμή της μηνιαίας δόσης του δανείου σας κερδίζετε μέσω του προγράμματος go4more επιπλέον πόντους,  τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε στο δίκτυο 6.800 συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.        

 

Πληροφορίες 

  • Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους και τις προϋποθέσεις επιβράβευσης
         μπορείτε να αντλήσετε στο www.nbg.gr και στο δίκτυο Καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας
         με την έναρξη του Προγράμματος. 

  • Οι πελάτες που δεν είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα go4more, έχουν τη δυνατότητα να
          εγγραφούν δωρεάν από όλα τα κανάλια της Τράπεζας.