Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Ανακαλύψτε πού μπορείτε να κερδίζετε και να εξαργυρώνετε τους go4more πόντους σας.

Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Επιλέξτε την επιχείρηση που θα καλύψει τις ανάγκες σας σήμερα.

Αναζητήστε την επιχείρηση που σας ενδιαφέρει

Επιλέξτε την επιχείρηση που σας ενδιαφέρει και δείτε πώς κερδίζετε

Ανακαλύψτε όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις go4more.
hondos-center
shell
kfc-logo
notos
Μουστάκας
avin-logo
intersport
cosmote
germanos
 minoan-lines
mati-mati
avis-logo
budget-logo
era-nuts
360-cocktail-bar
goulandris-logo
canal-cafe-logo
zpharmacy-logo

Δείτε ποιες επιχειρήσεις βρίσκονται κοντά σας

Αναζητήστε την επιχείρηση που θέλετε με βάση την περιοχή σας

Κατεβάστε το go4more app!

Η εγκατάσταση της εφαρμογής go4more είναι δωρεάν, αλλά ισχύει η χρέωση για τη χρήση δεδομένων του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου.
App StoreGoogle PlayHuawei AppGallery

Έχετε απορίες;

Είναι το πρώτο πρόγραμμα συνολικής επιβράβευσης στην ελληνική αγορά. Αυτό σημαίνει ότι επιβραβεύεστε όχι μόνο για τις συναλλαγές με κάρτες της Εθνικής αλλά για τη συνολική σας σχέση με την τράπεζα.
Επιβραβεύεστε για τη συνολική σας σχέση με την τράπεζα. Αυτό σημαίνει ότι κερδίζετε πόντους από ασφαλιστικά προγράμματα, πληρωμή δόσεων δανείου, επενδύσεις αλλά και από τις συναλλαγές με όλες τις κάρτες τις Εθνικής. Έτσι, όσες περισσότερες συναλλαγές κάνετε, τόσο περισσότερο κερδίζετε. Ακόμη, έχετε ευελιξία στην εξαργύρωση, καθώς εσείς επιλέγετε σε ποιες από τις 7.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις θα εξαργυρώσετε τους πόντους σας.

Μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν, με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Στη σελίδα Κάνω εγγραφή στο go4more
  • Στο go4more app για iOS ή Android
  • Στο Internet και Mobile Banking
  • Σε οποιοδήποτε κατάστημά μας
  • Στο 210 48 48 484 από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο

Με το go4more η συλλογή πόντων είναι απλή! Αρκεί να εγγραφείτε στο πρόγραμμα και, στη συνέχεια, κερδίζετε αυτόματα πόντους με τις καθημερινές τραπεζικές σας συναλλαγές, αλλά και με αγορές σας με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας. Το πρόγραμμα go4more δημιουργήθηκε για εσάς, για να σας επιβραβεύουμε καθημερινά για όσα μέχρι σήμερα δεν μετρούσαν. Πλέον κερδίζετε πόντους εξοφλώντας λογαριασμούς ρεύματος, νερού και τηλεφώνου, στέλνοντας ένα έμβασμα μέσω Digital Banking, ασφαλίζοντας το αυτοκίνητό σας ή πληρώνοντας τη δόση του δανείου σας! Όσο περισσότερες συναλλαγές και αγορές πραγματοποιείτε, τόσο περισσότερους πόντους κερδίζετε. Ανακάλυψε τους τρόπους που μπορείτε να κερδίζετε πόντους καθημερινά,εδώ.

Χρησιμοποιώντας τη χρεωστική, την πιστωτική ή την προπληρωμένη σας κάρτα στα ειδικά τερματικά των επιχειρήσεων που συμμετέχουν στο go4more (POS), μπορείτε να επιλέξετε ολική ή μερική εξαργύρωση των πόντων που έχετε συγκεντρώσει, και να πληρώσετε έτσι λιγότερο ή και καθόλου.

Supermarkets, πρατήρια καυσίμων, πολυκαταστήματα, τηλεφωνία & Internet, ταξιδιωτικά πρακτορεία, ξενοδοχεία, εστιατόρια, υπηρεσίες υγείας & ομορφιάς, παιδικά είδη, ηλεκτρονικά & ηλεκτρικά είδη είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας!

Δείτε εδώ όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, καθώς και τα κοντινότερα καταστήματα σε εσάς.

  • Βεβαιωθείτε ότι η συναλλαγή σας πραγματοποιείται μέσω των τερματικών (POS) της Εθνικής Τράπεζας
  • Θυμηθείτε ότι ο ελάχιστος αριθμός πόντων που απαιτείται κάθε φορά για την εξαργύρωση είναι οι 2.000 πόντοι και ότι οι πόντοι που συγκεντρώνετε μπορούν να εξαργυρωθούν μέσα σε 1 χρόνο από την ημερομηνία συλλογής τους!

Κάντε τώρα εγγραφή

Κάντε κάθε σας συναλλαγή με την τράπεζα μια ευκαιρία να κερδίσετε περισσότερα.

Εγγράφομαι τώρα

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Μαζέψτε ακόμη περισσότερες πληροφορίες μέσα από χρήσιμα άρθρα.

Η εθνική μας ομάδα εξυπηρέτησης είναι εδώ

Για ό,τι θέλετε να μάθετε, να ρωτήσετε και να αποκτήσετε, η εξειδικευμένη μας ομάδα είναι δίπλα σας, για να σας εξυπηρετήσει είτε από κοντά είτε τηλεφωνικά.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top