Μαθαίνω το go4more!

Κερδίστε ακόμη περισσότερα με το πρόγραμμα επιβράβευσης go4more

Μαθαίνω το go4more!

Κερδίζετε για τη συνολική σας σχέση με την τράπεζα και όχι μόνο για αγορές που πραγματοποιείτε με τις κάρτες σας. Είναι ο δικός μας τρόπος να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.
Πώς κερδίζω πόντους

Πώς κερδίζω πόντους;

Με την εγγραφή σας στο go4more αρχίζετε να κερδίζετε πόντους με τις καθημερινές σας συναλλαγές και αγορές με τις κάρτες της Εθνικής.

Μαθαίνω περισσότερα
Πώς ενημερώνομαι για τους πόντους μου;

Πώς ενημερώνομαι για τους πόντους μου;

Ενημερώνεστε κάθε στιγμή στη σελίδα Οι πόντοι μου, στο Digital Banking, στο go4more app, καθώς και στο κατάστημα που σας εξυπηρετεί.

Μαθαίνω περισσότερα
Πώς εξαργυρώνω τους πόντους μου;

Πώς εξαργυρώνω τους πόντους μου;

Μπορείτε να εξαργυρώνετε πόντους go4more κάνοντας αγορές με την κάρτα σας στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Μαθαίνω περισσότερα
Πώς βλέπω σε πόσα ευρώ αντιστοιχούν οι πόντοι μου

Πώς βλέπω σε πόσα ευρώ αντιστοιχούν οι πόντοι μου;

Βλέπετε εύκολα την αντιστοιχία των πόντων σας σε ευρώ, μέσα από το go4more app, είτε στη σελίδα go4more πόντοι μου πληκτρολογώντας τον αριθμό της κάρτας σας.

Μαθαίνω περισσότερα
Πώς κάνω εγγραφή

Πώς κάνω εγγραφή;

Εγγραφείτε εύκολα μέσα από τη σελίδα Κάνω εγγραφή στο go4more, μέσω του go4more app, του Digital Banking ή με μία επίσκεψη στο κατάστημα που σας εξυπηρετεί.

Μαθαίνω περισσότερα

Έχετε απορίες;

Είναι το πρώτο πρόγραμμα συνολικής επιβράβευσης στην ελληνική αγορά. Αυτό σημαίνει ότι επιβραβεύεστε όχι μόνο για τις συναλλαγές με κάρτες της Εθνικής αλλά για τη συνολική σας σχέση με την τράπεζα.
Επιβραβεύεστε για τη συνολική σας σχέση με την τράπεζα. Αυτό σημαίνει ότι κερδίζετε πόντους από ασφαλιστικά προγράμματα, πληρωμές δόσεων δανείου, επενδύσεις αλλά και συναλλαγές με όλες τις κάρτες της Εθνικής. Έτσι, όσες περισσότερες συναλλαγές κάνετε, τόσο περισσότερο κερδίζετε. Ακόμη, έχετε ευελιξία στην εξαργύρωση, καθώς εσείς επιλέγετε σε ποιες από τις 7.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις θα εξαργυρώσετε τους πόντους σας.

Μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν, με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Στη σελίδα Κάνω εγγραφή στο go4more
  • Στο go4more app για iOS ή Android
  • Στο Internet και Mobile Banking
  • Σε οποιοδήποτε κατάστημά μας
  • Στο 210 48 48 484 από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο

Με το go4more η συλλογή πόντων είναι απλή! Αρκεί να εγγραφείτε στο πρόγραμμα και, στη συνέχεια, συλλέγετε αυτόματα πόντους με τις καθημερινές τραπεζικές σας συναλλαγές, αλλά και με αγορές σας με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας. Το πρόγραμμα go4more δημιουργήθηκε για εσάς, για να σας επιβραβεύουμε καθημερινά για όσα μέχρι σήμερα δεν μετρούσαν. Πλέον κερδίζετε πόντους εξοφλώντας λογαριασμούς ρεύματος, νερού και τηλεφώνου, στέλνοντας ένα έμβασμα μέσω Digital Banking, ασφαλίζοντας το αυτοκίνητό σας, πληρώνοντας τη δόση του δανείου σας ή απλά επειδή διατηρείτε υπόλοιπο στον καταθετικό σας λογαριασμό! Όσο περισσότερες συναλλαγές και αγορές πραγματοποιείτε, τόσο περισσότερους πόντους κερδίζετε. Ανακάλυψε τους τρόπους που μπορείτε να κερδίζετε πόντους καθημερινά, στην παραπάνω ενότητα «Πώς κερδίζω πόντους;».

Χρησιμοποιώντας τη χρεωστική, την πιστωτική ή την προπληρωμένη σας κάρτα στα ειδικά τερματικά των επιχειρήσεων που συμμετέχουν στο go4more (POS), μπορείτε να επιλέξετε ολική ή μερική εξαργύρωση των πόντων που έχετε συγκεντρώσει, και να πληρώσετε έτσι λιγότερο ή και καθόλου.

Supermarkets, πρατήρια καυσίμων, πολυκαταστήματα, τηλεφωνία & Internet, ταξιδιωτικά πρακτορεία, ξενοδοχεία, εστιατόρια, υπηρεσίες υγείας & ομορφιάς, παιδικά είδη, ηλεκτρονικά & ηλεκτρικά είδη είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας!

Δείτε εδώ όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, καθώς και τα κοντινότερα καταστήματα σε εσάς.

  • Βεβαιωθείτε ότι η συναλλαγή σας πραγματοποιείται μέσω των τερματικών (POS) της Εθνικής Τράπεζας
  • Θυμηθείτε ότι ο ελάχιστος αριθμός πόντων που απαιτείται κάθε φορά για την εξαργύρωση είναι οι 2.000 πόντοι και ότι οι πόντοι που συγκεντρώνετε μπορούν να εξαργυρωθούν μέσα σε 1 χρόνο από την ημερομηνία συλλογής τους!

Κατεβάστε το go4more app!

Η εγκατάσταση της εφαρμογής go4more είναι δωρεάν, αλλά ισχύει η χρέωση για τη χρήση δεδομένων του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου.
App StoreGoogle Play

Κάντε τώρα εγγραφή

Τώρα, κερδίζετε περισσότερα από  τις τραπεζικές σας συναλλαγές: συναλλαγές με την πιστωτική σας κάρτα, αγορές με τη χρεωστική ή την προπληρωμένη σας κάρτα στις χιλιάδες συνεργαζόμενες με το πρόγραμμα επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, συναλλαγές στο Digital Banking, άνοιγμα καταθετικού πακέτου, κ.ά. Εγγραφείτε σήμερα δωρεάν!

Εγγράφομαι τώρα

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Μαζέψτε ακόμη περισσότερες πληροφορίες μέσα από χρήσιμα άρθρα.

Η εθνική μας ομάδα εξυπηρέτησης είναι εδώ

Για ό,τι θέλετε να μάθετε, να ρωτήσετε και να αποκτήσετε, η εξειδικευμένη μας ομάδα είναι δίπλα σας, για να σας εξυπηρετήσει είτε από κοντά είτε τηλεφωνικά.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top