Πρόγραμμα Ανταμοιβής της συνέπειας πελατών στεγαστικών δανείων

Στεγάζουμε το όνειρο. Επιβραβεύουμε τη συνέπεια.

Η Εθνική Τράπεζα πρώτη σχεδίασε και υλοποίησε το Πρόγραμμα Ανταμοιβής της συνέπειας πελατών στεγαστικών δανείων, παρέχοντας οικονομικό όφελος στο τέλος κάθε έτους, σε όλους εσάς που έχετε ανταποκριθεί με συνέπεια στην εξυπηρέτηση του στεγαστικού σας δανείου. Μέσα στη δύσκολη οικονομικά συγκυρία των τελευταίων ετών, η Τράπεζα αποδεικνύει έμπρακτα, ότι αναγνωρίζει την προσπάθειά των πελατών της να ανταποκριθούν στις δανειακές τους υποχρεώσεις και επιβεβαιώνει ακόμα μια φορά τη δέσμευσή της να ανταποκρίνεται διαχρονικά στις ανάγκες τους.

Το πρόγραμμα είναι σε ισχύ από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 και η διάθεσή του ολοκληρώνεται με την απόδοση της επιβράβευσης για το έτος 2021.

Απαιτούμενα κριτήρια συμμετοχής στο Πρόγραμμα Ανταμοιβής της συνέπειας πελατών στεγαστικών δανείων για το έτος 2021

Για τη συμμετοχή σας στο Πρόγραμμα Ανταμοιβής για το έτος 2021 θα πρέπει να πληρούνται σωρευτικά τα παρακάτω κριτήρια:

  • η εκταμίευση του δανείου σας να έχει γίνει τουλάχιστον 5 χρόνια πριν την ημερομηνία που διενεργήθηκε ο έλεγχος  για την απόδοση της ανταμοιβής (δηλ. την 31η Δεκεμβρίου κάθε έτους) και να είστε ενήμεροι σε όλα τα δανειακά προϊόντα της Τράπεζας κατά την ημερομηνία αυτή,
  • να μην έχετε παρουσιάσει καθυστέρηση μεγαλύτερη της μίας δόσης στο στεγαστικό σας δάνειο τα τελευταία 5 χρόνια και
  • να μην εντάσσεστε στις εξαιρούμενες κατηγορίες δανειοληπτών/δανείων, όπως αναγράφονται στους Όρους του Προγράμματος.

Σημειώνεται ότι, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα μας η Εθνική Τράπεζα εντάσσει στο Πρόγραμμα Ανταμοιβής, κατ’ εξαίρεση για το έτος 2021, και τους πελάτες που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα επιδότησης δόσης δανείου «Γέφυρα», εφόσον πληρούν τα κριτήρια του Προγράμματος και δεν καθυστέρησαν την πληρωμή της δόσης του στεγαστικού τους δανείου πάνω από 30 ημέρες.

Τι περιλαμβάνει το Πρόγραμμα Ανταμοιβής της συνέπειας πελατών στεγαστικών δανείων για το έτος 2021

  • Επιστροφή 2% επί του συνόλου των τόκων που πληρώσατε σε ετήσια βάση για το έτος 2021.

Συγκεκριμένα, η επιστροφή αποδόθηκε απολογιστικά τον Ιανουάριο του 2022 και αντιστοιχεί στους τόκους για το χρονικό διάστημα από 01/01/2021 έως και 31/12/2021. 

  • Όφελος 2% συνολικά σε go4more πόντους για τις συναλλαγές σας με κάρτες της Τράπεζας στα συνεργαζόμενα με το πρόγραμμα go4more Supermarket  ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και πρατήρια καυσίμων EKO. 

Συγκεκριμένα, οι πόντοι που ισχύουν σε μόνιμη βάση στον ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ & την EKO μέσω του προγράμματος go4more πιστώθηκαν αυτόματα τη στιγμή διενέργειας της εκάστοτε συναλλαγής καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους 2021, το δε επιπλέον ποσοστό πιστώθηκε απολογιστικά, τον Ιανουάριο του 2022 και αφορούσε στο χρονικό διάστημα 01/01/2021 έως και 31/12/2021.

 

Όροι Προγράμματος Ανταμοιβής της συνέπειας πελατών στεγαστικών δανείων

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τους όρους του Προγράμματος Ανταμοιβής Ενήμερων Δανειοληπτών Στεγαστικών Δανείων.

Θέλω να ενημερωθώ

Γενικές Πληροφορίες

  • Η συμμετοχή στο Πρόγραμμα Ανταμοιβής της συνέπειας πελατών στεγαστικών δανείων είναι αυτόματη και δεν απαιτεί κάποια ενέργεια από τον πελάτη, με μοναδική προϋπόθεση - για την ανταμοιβή που αφορά σε πόντους go4more - ο πελάτης να είναι μέλος του προγράμματος go4more στο οποίο μπορεί να εγγραφεί από όλα τα κανάλια τα κανάλια της Τράπεζας χωρίς κόστος.
  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα Ανταμοιβής της συνέπειας πελατών στεγαστικών δανείων μπορείτε να απευθυνθείτε στο δίκτυο Καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας.
Κλείσιμο

Επικοινωνία

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας να απαντήσουμε τις ερωτήσεις σας και να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.
  1. Τα στοιχεία σας
  2. Το αίτημά σας

Περισσότερες πληροφορίες

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία ώστε να σας δώσουμε τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Σε περίπτωση απάτης παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο τηλέφωνο 210 484 8484.
Αποδέχομαι τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη διαχείριση των προσωπικών μου δεδομένων

back-to-top