Είσοδος για Ιδιώτες Είσοδος για Επιχειρήσεις

PREMIUM προϊόντα & υπηρεσίες

​​​​​​​​​​​​​​​​Νέα Premium Debit Mastercard


Η νέα σας κάρτα Premium Debit Mastercard σας παρέχει τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε ανέπαφα και με ασφάλεια συναλλαγές σε εκατομμύρια επιχειρήσεις με το σήμα Mastercard στην Ελλάδα, το εξωτερικό και ηλεκτρονικά, ενώ παράλληλα απολαμβάνετε υπηρεσίες και προνόμια.

Απεριόριστη ελευθερία κινήσεων
Εξασφαλίσαμε αποκλειστικά για εσάς διευρυμένο όριο συναλλαγών που δίνει πρωτόγνωρη ελευθερία στην καθημερινότητά σας. Χρησιμοποιήστε τη χρεωστική σας κάρτα σε όλον τον κόσμο για αγορές έως και €20.000 την ημέρα.

Υπηρεσία Mastercard Concierge
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μια κάρτα σας δίνει τη δυνατότητα να εγγραφείτε στην υπηρεσία Mastercard Concierge, η οποία παρέχεται δωρεάν από τη Mastercard . Πρόκειται για μια υπηρεσία που σας προσφέρει άμεση προσωπική εξυπηρέτηση για να οργανώσετε εύκολα τα ταξίδια σας, τη διασκέδασή σας, τη μετακίνησή σας και ό,τι άλλο σχετικό με lifestyle επιθυμείτε. 

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη:
  • τηλεφωνικώς, εφόσον καλέσετε την Premium Line στο 210 48 48 480, μέσω της οποίας θα γίνει αυτόματη μεταφορά στη γραμμή εξυπηρέτησης Mastercard Concierge της Mastercard
  • διαδικτυακά, με αποστολή email στο nbg@concierge-mc.com, όπου θα εξυπηρετηθείτε ομοίως από εκπρόσωπο της Mastercard.

Πρόγραμμα Priceless Cities
Δημιουργήστε ξεχωριστές αναμνήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα στην πόλη που ζείτε ή στην πόλη που ταξιδεύετε. Το πρόγραμμα Priceless Cities σας δίνει πρόσβαση σε μοναδικές εμπειρίες για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας για μια στιγμή, μια βραδιά, ή ένα σαββατοκύριακο και να ζήσετε κάτι μοναδικό μαζί με τους αγαπημένους σας.

Για να αποκτήσετε τη νέα χρεωστική κάρτα Premium Debit Mastercard, επικοινωνήστε με τον Προσωπικό σας Συνεργάτη και προγραμματίστε μαζί του μία συνάντηση στο Κατάστημα. Η χρεωστική σας κάρτα εκδίδεται εκείνη τη στιγμή.


Πρόγραμμα επιβράβευσης Premium go4more

Με το Premium go4more, η επιβράβευση της σχέσης σας με την Τράπεζα, γίνεται…Premium. Συγκεκριμένα, απολαμβάνετε επιπλέον προνόμια, όπως:
  • υψηλότερα ποσοστά επιβράβευσης για τις αγορές σας σε επιλεγμένες επιχειρήσεις, με τη χρήση της Premium Debit Mastercard ή της πιστωτικής κάρτας που διαθέτετε 
  • διευρυμένη λίστα επιχειρήσεων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα
  • τακτικές προσφορές σχεδιασμένες αποκλειστικά για εσάς

Δείτε εδώ όλες τις επιχειρήσεις που προσφέρουν υψηλότερα ποσοστά επιβράβευσης.Προνομιακή τιμολόγηση σε προϊόντα της Τράπεζας

Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τις ειδικές τιμολογιακές εκπτώσεις σε προϊόντα της Τράπεζας. Προγραμματίστε μία συνάντηση με τον Προσωπικό σας Συνεργάτη και συζητήστε μαζί του τους διαθέσιμους τρόπους για να απλοποιήσετε την καθημερινότητά σας και να πραγματοποίησετε τα σχέδιά σας με προνομιακούς όρους.


​​​​