ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Συνδυάστε υπηρεσίες και προϊόντα τεχνολογίας με go4more πόντους επιβράβευσης, σε κάθε σας αγορά με χρήση καρτών της Εθνικής Τράπεζας.
germanos
Ανακαλύψτε προϊόντα τεχνολογίας αλλά και τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες που θα διευκολύνουν και θα εξελίξουν την καθημερινότητά σας. Στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ μπορείτε να συναντήσετε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας καθημερινά και να αποκτήσετε high tech προϊόντα αλλά και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας. Με περισσότερα από 100 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, είναι πολύ πιθανό ένα να βρίσκεται δίπλα σας.

Επισκεφθείτε ένα από τα επιλεγμένα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή επισκεφθείτε το www.germanos.gr και και κερδίστε το 1% της αξίας των αγορών σας σε go4more πόντους*.

Επιβραβεύονται και οι αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.

* Εξαιρούνται οι συναλλαγές φόρτισης της προπληρωμένης κάρτας Cosmote prepaid Mastercard, οι πληρωμές λογαριασμών και η ανανέωση χρόνου ομιλίας.

Από 25/2/2022, η συλλογή πόντων, ισχύει σε όλα τα συνεργαζόμενα φυσικά καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στο www.germanos.gr ενώ η εξαργύρωση είναι διαθέσιμη μόνο στα φυσικά καταστήματα που αναγράφονται στον παρακάτω σύνδεσμο.

Δείτε τα συνεργαζόμενα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ που παρέχουν τη δυνατότητα εξαργύρωσης πόντων εδώ.

Η εξαργύρωση go4more πόντων δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά στο www.germanos.gr.

Δείτε ποια καταστήματα βρίσκονται κοντά σας

Αναζητήστε το κοντινότερο σε σας κατάστημα με βάση την περιοχή σας

Προσφορές που δεν πρέπει να χάσετε

Δείτε τις προσφορές go4more

Κατεβάστε το go4more app!

Η εγκατάσταση της εφαρμογής go4more είναι δωρεάν, αλλά ισχύει η χρέωση για τη χρήση δεδομένων του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου.
App StoreGoogle PlayHuawei AppGallery

Η εθνική μας ομάδα εξυπηρέτησης είναι εδώ

Για ό,τι θέλετε να μάθετε, να ρωτήσετε και να αποκτήσετε, η εξειδικευμένη μας ομάδα είναι δίπλα σας, για να σας εξυπηρετήσει είτε από κοντά είτε τηλεφωνικά.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top