ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Σημείο συνάντησης ανθρώπων που αγαπούν την τέχνη και την ιστορία, το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης είναι ένας ζωντανός πολιτιστικός οργανισμός στο κέντρο της Αθήνας. Διατηρεί μία από τις σημαντικότερες συλλογές κυκλαδικής τέχνης παγκοσμίως και μέσα από τις εκθέσεις του επιχειρεί να μεταφέρει τους επισκέπτες στον κόσμο της αρχαιότητας. Το Cycladic Shop προσφέρει μία μεγάλη συλλογή πιστών αντιγράφων, κοσμήματα, εκδόσεις, επιχειρηματικά δώρα, διακοσμητικά και design αντικείμενα σχεδιασμένα από σύγχρονους καλλιτέχνες με πηγή έμπνευσης τα εκθέματα του Μουσείου.
4 πόντοι ανά ευρώ αγορών

4 πόντοι ανά ευρώ αγορών

Επισκεφθείτε το μουσείο ή το cycladic.gr/shop πραγματοποιείστε τις αγορές σας με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας και κερδίστε το 1% της αξίας τους σε go4more πόντους.

Επιβραβεύονται και οι αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος cycladic.gr/shop

Δείτε ποια καταστήματα βρίσκονται κοντά σας

Αναζητήστε το κοντινότερο σε σας κατάστημα με βάση την περιοχή σας

Προσφορές που δεν πρέπει να χάσετε

Δείτε τις προσφορές go4more

Κατεβάστε το go4more app!

Η εγκατάσταση της εφαρμογής go4more είναι δωρεάν, αλλά ισχύει η χρέωση για τη χρήση δεδομένων του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου.
App StoreGoogle Play

Η εθνική μας ομάδα εξυπηρέτησης είναι εδώ

Για ό,τι θέλετε να μάθετε, να ρωτήσετε και να αποκτήσετε, η εξειδικευμένη μας ομάδα είναι δίπλα σας, για να σας εξυπηρετήσει είτε από κοντά είτε τηλεφωνικά.
Κλείσιμο

Επικοινωνία

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας να απαντήσουμε τις ερωτήσεις σας και να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.
  1. Τα στοιχεία σας
  2. Το αίτημά σας

Περισσότερες πληροφορίες

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία ώστε να σας δώσουμε τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Σε περίπτωση απάτης παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο τηλέφωνο 210 484 8484.
Αποδέχομαι τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη διαχείριση των προσωπικών μου δεδομένων

back-to-top