Αποκτήστε πρόσβαση σε όλα τα πλεονεκτήματα του Προγράμματος Επιβράβευσης Go For More, με ένα κλικ!

Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να:
μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές του Go For More μέσω push notifications.
εντοπίζετε στον χάρτη τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις που βρίσκονται κοντά σας.
ανακαλύπτετε αποκλειστικές προσφορές και να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς & κληρώσεις, αποκλειστικά για τους κατόχους της εφαρμογής.
κερδίσετε πόντους προσκαλώντας έναν φίλο σας στο πρόγραμμα.
ενημερώνεστε για τους πόντους που κερδίζετε, την αντιστοιχία τους σε ευρώ, καθώς και για το πότε λήγουν.

Κατεβάστε το Go For More app!

Απολαύστε όλα τα προνόμια του προγράμματος, από το κινητό σας.
  • Εύκολη πρόσβαση
  • Άμεση ενημέρωση
  • Περισσότερη διασκέδαση 
Η εγκατάσταση της εφαρμογής Go For More είναι δωρεάν, αλλά ισχύει η χρέωση για τη χρήση δεδομένων του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου.
App StoreGoogle PlayHuawei AppGallery

Έχετε απορίες;

Είναι το πρώτο πρόγραμμα συνολικής επιβράβευσης στην ελληνική αγορά. Αυτό σημαίνει ότι επιβραβεύεστε όχι μόνο για τις συναλλαγές με κάρτες της Εθνικής αλλά για τη συνολική σας σχέση με την τράπεζα.
Επιβραβεύεστε για τη συνολική σας σχέση με την τράπεζα. Αυτό σημαίνει ότι κερδίζετε πόντους από ασφαλιστικά προγράμματα, πληρωμή δόσης δανείου, επενδύσεις αλλά και από συναλλαγές με τις κάρτες τις Εθνικής. Έτσι, όσες περισσότερες συναλλαγές κάνετε, τόσο περισσότερο κερδίζετε. Ακόμη, έχετε ευελιξία στην εξαργύρωση, καθώς εσείς επιλέγετε σε ποιες από τις 7.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις θα εξαργυρώσετε τους πόντους σας.

Μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν, με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

 • Στη σελίδα Κάνω εγγραφή στο Go For More
 • Στο Go For More app για iOS ή Android
 • Στο Internet και Mobile Banking
 • Σε οποιοδήποτε κατάστημά μας
 • Στο 210 48 48 484 από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο
Με το Go For More η συλλογή πόντων είναι απλή! Αρκεί να εγγραφείτε στο πρόγραμμα και, στη συνέχεια, κερδίζετε αυτόματα πόντους με τις καθημερινές τραπεζικές σας συναλλαγές, αλλά και με αγορές σας με κάρτες της Εθνικής Τράπεζας. Το πρόγραμμα Go For More δημιουργήθηκε για εσάς, για να σας επιβραβεύουμε καθημερινά για όσα μέχρι σήμερα δεν μετρούσαν. Πλέον κερδίζετε πόντους εξοφλώντας λογαριασμούς ρεύματος, νερού και τηλεφώνου, στέλνοντας ένα έμβασμα μέσω Digital Banking, ασφαλίζοντας το αυτοκίνητό σας ή πληρώνοντας τη δόση του δανείου σας! Όσο περισσότερες συναλλαγές και αγορές πραγματοποιείτε, τόσο περισσότερους πόντους κερδίζετε. Ανακάλυψε τους τρόπους που μπορείτε να κερδίζετε πόντους καθημερινά, εδώ.

Χρησιμοποιώντας τη χρεωστική, την πιστωτική ή την προπληρωμένη σας κάρτα στα ειδικά τερματικά των επιχειρήσεων που συμμετέχουν στο Go For More (POS, e-POS της NBG Pay), μπορείτε να επιλέξετε ολική ή μερική εξαργύρωση των πόντων που έχετε συγκεντρώσει, και να πληρώσετε έτσι λιγότερο ή και καθόλου.

Supermarkets, πρατήρια καυσίμων, πολυκαταστήματα, τηλεφωνία & Internet, ταξιδιωτικά πρακτορεία, ξενοδοχεία, εστιατόρια, υπηρεσίες υγείας & ομορφιάς, παιδικά είδη, ηλεκτρονικά & ηλεκτρικά είδη είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας!

Δείτε εδώ όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, καθώς και τα κοντινότερα καταστήματα σε εσάς.

 • Βεβαιωθείτε ότι η συναλλαγή σας πραγματοποιείται μέσω των τερματικών (POS, e-POS)) της NBG Pay
 • Θυμηθείτε ότι ο ελάχιστος αριθμός πόντων που απαιτείται κάθε φορά για την εξαργύρωση είναι οι 2.000 πόντοι και ότι οι πόντοι που συγκεντρώνετε μπορούν να εξαργυρωθούν μέσα σε 1 χρόνο από την ημερομηνία συλλογής τους!
 

Κάντε τώρα εγγραφή

Κάντε την επόμενη τραπεζική σας συναλλαγή μια ευκαιρία να κερδίσετε ακόμα περισσότερα.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Μαζέψτε ακόμη περισσότερες πληροφορίες μέσα από χρήσιμα άρθρα.

Η εθνική μας ομάδα εξυπηρέτησης είναι εδώ

Για ό,τι θέλετε να μάθετε, να ρωτήσετε και να αποκτήσετε, η εξειδικευμένη μας ομάδα είναι δίπλα σας, για να σας εξυπηρετήσει είτε από κοντά είτε τηλεφωνικά.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top