Πρόγραμμα επιβράβευσης ανακύκλωσης

Green City logo

Το Go For More, σε συνεργασία με το πρόγραμμα επιβράβευσης ανακύκλωσης THE GREEN CITY της Περιφέρειας Αττικής, σας προσφέρει τη δυνατότητα να μετατρέπετε τους GREEN CITY πόντους, που συλλέγετε από την ανακύκλωση, σε Go For More πόντους!

Αναλυτικά

Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στο  THE GREEN CITY, συλλέξτε πόντους με κάθε ανακύκλωση.

Μετατρέψτε τους GREEN CITY πόντους σας σε Go For More πόντους αξίας 3€ (1.200 Go For More πόντοι) ή 6€ (2.400 Go For More πόντοι) και λάβετε έναν μοναδικό κωδικό.

Καταχωρήστε τον κωδικό στο ειδικό πεδίο στην ενότητα THE GREEN CITY που βρίσκεται στην εφαρμογή Go For More app και κερδίστε έως και 15€ σε go4more πόντους κάθε μήνα (6.000 Go For More πόντοι).

Έχετε μοναδικό κωδικό THE GREEN CITY;

Κατεβάστε το Go For More app, καταχωρήστε τον κωδικό στο ειδικό πεδίο THE GREEN CITY και κερδίστε την αξία του σε Go For More πόντους.

Έχετε απορίες;

Το THE GREEN CITY είναι το Μεγαλύτερο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Ανακύκλωσης της Ευρώπης, που προσφέρει άμεσο κέρδος στους πολίτες. Το πρόγραμμα ΤΗΕ GREEN CITY εισάγει μια καινοτόμο προσέγγιση στη διαδικασία ανακύκλωσης των οικιακών απορριμμάτων. 
Oι πολίτες καλούνται να ανακυκλώσουν υλικά διαχωρισμένα σε: χαρτί/χαρτόνι, πλαστικά, αλουμίνιο, ανοξείδωτα αντικείμενα, μεταλλικά αντικείμενα, γυαλί, βρώσιμα έλαια, ρούχα & υφάσματα. Mέσω της mobile εφαρμογής THE GREEN CITY (Google Play: The Green City – Apps on Google Play, Apple Store:The Green City στο App Store (apple.com) & Huawei AppGallery: AppGallery (huawei.com)) ενημερώνονται & παραδίδουν τα υλικά σε συγκεκριμένα Κινητά Πράσινα Σημεία (βαν), που καθημερινά πραγματοποιούν προκαθορισμένα δρομολόγια στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη.
Ο αριθμός των πόντων που κερδίζουν οι πολίτες από την ανακύκλωση εξαρτάται από τον τύπο και το βάρος των υλικών που προσκομίζουν, σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος THE GREEN CITY, που είναι αναρτημένοι στο www.thegreencity.gr

 
 
Οι GREEN CITY πόντοι που κερδίζετε από την ανακύκλωση, μπορούν να μετατραπούν σε go4more πόντους, εφόσον είστε κάτοχος οποιασδήποτε ενεργής χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας της Εθνικής Τράπεζας, είστε μέλος στο πρόγραμμα επιβράβευσης Go For More και έχετε εγκαταστήσει στο κινητό σας τηλέφωνο το Go For More mobile app.
Τους Go For More πόντους που θα κερδίσετε , μπορείτε να τους εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές σας με χρήση των καρτών της Εθνικής Τράπεζας  σε περισσότερες από 7.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του προγράμματος επιβράβευσης Go For More, και να πληρώσετε λιγότερο ή και καθόλου!
 
Η μετατροπή των GREEN CITY πόντων σας σε Go For More πόντους γίνεται εύκολα, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1. Ολοκληρώστε την εγγραφή σας στο THE GREEN CITY
2. Συλλέξτε GREEN CITY πόντους με κάθε ανακύκλωση.
3. Μετατρέψτε τους GREEN CITY πόντους σας σε Go For More πόντους και λάβετε έναν μοναδικό κωδικό, ο οποίος αντιστοιχεί σε κουπόνι αξίας 3€ (1.200 Go For More πόντοι) ή 6€ (2.400 Go For More πόντοι).
4. Καταχωρήστε τον κωδικό στο ειδικό πεδίο στην ενότητα THE GREEN CITY στο Go For More app και κερδίστε έως και 15€ σε Go For More πόντους κάθε μήνα (6.000 Go For More πόντοι). Ειδικότερα, μπορείτε να εξαργυρώσετε συνδυαστικά τρία κουπόνια των 3€ και ένα των 6€. 
5. Οι Go For More πόντοι πιστώνονται στον Go For More λογαριασμό σας έως και 10 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία καταχώρησης του μοναδικού κωδικού στο Go For More app και ισχύουν για ένα (1) έτος από την ημερομηνία πίστωσής τους.
 
Ενημερωθείτε για τους όρους και προϋποθέσεις της ενέργειας «Go For More - THE GREEN CITY» εδώ.

Περισσότερες digital δυνατότητες για εσάς

Κατεβάστε τώρα το Mobile app

Διαχειριστείτε με ασφάλεια τους λογαριασμούς και τις κάρτες σας, μέσα από μία εφαρμογή. Αποκτήστε καλύτερο έλεγχο των οικονομικών σας, ενημέρωση μέσω έξυπνων ειδοποιήσεων και πολλές online δυνατότητες, όπως απόκτηση λογαριασμών, καρτών, ασφαλιστικών προϊόντων ή δανείου Εξπρές.
Κατεβάστε τώρα το Mobile app

Ανακαλύψτε τις πιστωτικές μας κάρτες

VISA Classic

VISA Classic Credit Card

Απλές, γρήγορες και ασφαλείς αγορές, στην Ελλάδα, το εξωτερικό και το διαδίκτυο
Μαθαίνω περισσότερα
Gold Mastercard

Gold Mastercard

Υψηλότερο πιστωτικό όριο και προνομιακό επιτόκιο από μια διεθνώς αναγνωρισμένη κάρτα
Μαθαίνω περισσότερα
My Club Card Visa

My Club Card VISA

Προνόμια και διευκολύνσεις στον Όμιλο Ιασώ από μια κάρτα με παγκόσμια αποδοχή
Μαθαίνω περισσότερα
Toyota Visa

Toyota VISA

Ευκολία στις καθημερινές συναλλαγές και όφελος 5% σε κάθε after-sales συναλλαγή στο δίκτυο Toyota
Μαθαίνω περισσότερα

Η εθνική μας ομάδα εξυπηρέτησης είναι εδώ

Για ό,τι θέλετε να μάθετε, να ρωτήσετε και να αποκτήσετε, η εξειδικευμένη μας ομάδα είναι δίπλα σας, για να σας εξυπηρετήσει είτε από κοντά είτε τηλεφωνικά.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top