ΒΙΟΤΥΠΟΣ

viotypos
Τα Ιατρικά Διαγνωστικά Κέντρα Βιότυπος διενεργούν όλο το φάσμα των εργαστηριακών εξετάσεων και παρέχουν πλήρεις μεθόδους απεικόνισης. Παρέχουν κορυφαία ποιότητα με εξειδικευμένους επιστήμονες και εξοπλισμό αιχμής, ενώ είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008. 
Διαθέτοντας διαγνωστικά ιατρικά σε όλη την Αττική, μπορείτε να ανακαλύψετε στο χάρτη το πλησιέστερο σε εσάς, ώστε να πραγματοποιήσετε τις εξετάσεις που επιθυμείτε με ευκολία, ενώ μπορείτε να κερδίσετε και να εξαργυρώσετε go4more πόντους σε κάθε σας συναλλαγή με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας.
Μάθετε περισσότερα για τα Ιατρικά Διαγνωστικά Κέντρα Βιότυπος στο www.biotypos.gr
 
4 πόντοι ανά ευρώ αγορών

Δείτε ποια καταστήματα βρίσκονται κοντά σας

Αναζητήστε το κοντινότερο σε σας κατάστημα με βάση την περιοχή σας

Προσφορές που δεν πρέπει να χάσετε

Δείτε τις προσφορές go4more

Κατεβάστε το go4more app!

Η εγκατάσταση της εφαρμογής go4more είναι δωρεάν, αλλά ισχύει η χρέωση για τη χρήση δεδομένων του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου.
App StoreGoogle Play

Η εθνική μας ομάδα εξυπηρέτησης είναι εδώ

Για ό,τι θέλετε να μάθετε, να ρωτήσετε και να αποκτήσετε, η εξειδικευμένη μας ομάδα είναι δίπλα σας, για να σας εξυπηρετήσει είτε από κοντά είτε τηλεφωνικά.
Κλείσιμο

Επικοινωνία

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας να απαντήσουμε τις ερωτήσεις σας και να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.
  1. Τα στοιχεία σας
  2. Το αίτημά σας

Περισσότερες πληροφορίες

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία ώστε να σας δώσουμε τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Σε περίπτωση απάτης παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο τηλέφωνο 210 484 8484.
Αποδέχομαι τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη διαχείριση των προσωπικών μου δεδομένων

back-to-top