ΕΝΤΟΣ

Ποιοτικά έπιπλα για κάθε γωνιά του σπιτιού σας συνδυάζονται με go4more πόντους, σε κάθε αγορά που θα πραγματοποιήσετε με χρήση καρτών της Εθνικής Τράπεζας.
Ανακαινίστε το σπίτι ή  δημιουργήστε ένα νέο χώρο από το μηδέν. Από το 2006 μέχρι σήμερα στα ENTOS έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε συλλογές υψηλής αισθητικής και design σε πολύ προσιτές τιμές για το καθιστικό, την κρεβατοκάμαρα, την τραπεζαρία ή το home office.  Με 28 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και το πλήρως ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι σίγουρο ότι θα βρείτε τον τρόπο να κάνετε τις αγορές που θα δημιουργήσουν το σπίτι που θα ανταποκρίνεται 100% στο γούστο σας.

Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα ENTOS σε όλη την Ελλάδα ή το ηλεκτρονικό κατάστημα στο entos.gr και κερδίστε το 1% της αξίας των αγορών σας σε go4more πόντους.

Επιβραβεύονται και οι αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Η εξαργύρωση go4more πόντων δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά στο www.entos.gr.

Δείτε ποια καταστήματα βρίσκονται κοντά σας

Αναζητήστε το κοντινότερο σε σας κατάστημα με βάση την περιοχή σας

Προσφορές που δεν πρέπει να χάσετε

Δείτε τις προσφορές go4more

Κατεβάστε το go4more app!

Η εγκατάσταση της εφαρμογής go4more είναι δωρεάν, αλλά ισχύει η χρέωση για τη χρήση δεδομένων του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου.
App StoreGoogle PlayHuawei AppGallery

Η εθνική μας ομάδα εξυπηρέτησης είναι εδώ

Για ό,τι θέλετε να μάθετε, να ρωτήσετε και να αποκτήσετε, η εξειδικευμένη μας ομάδα είναι δίπλα σας, για να σας εξυπηρετήσει είτε από κοντά είτε τηλεφωνικά.
Κλείσιμο
Κλείσιμο
back-to-top