Το i-bank payband που απέκτησες από το festival του Colour Day μπορεί να αναβαθμιστεί και να επαναφορτίζεται παρέχοντάς σου τη δυνατότητα να πραγματοποιείς ανέπαφες συναλλαγές σε φυσικά σημεία, με απόλυτη ασφάλεια και μοναδική ευκολία.
Για να το αναβαθμίσεις και να απολαμβάνεις καθημερινά τις ευκολίες που σου παρέχει ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες ανάλογα με την κατηγορία στην οποία ανήκεις.

Είμαι πελάτης της Εθνικής Τράπεζας

Δεν είμαι πελάτης της Εθνικής Τράπεζας

Είμαι πελάτης της Εθνικής Τράπεζας

Εφόσον έχεις οποιαδήποτε κάρτα Εθνικής Τράπεζας, μπορείς να αναβαθμίσεις το i-bank payband σου εδώ.

Εάν είσαι χρήστης της υπηρεσίας Internet Banking, η σύνδεση/ενεργοποίηση του i-bank payband είναι πολύ εύκολη. Χρησιμοποίησε τους κωδικούς σου και συνδέσου στην εφαρμογή i-bank Internet Banking. Στη συνέχεια κάνε click στο banner «Σύνδεση κάρτας/payband» και ακολούθησε τις οδηγίες.

Επίσης μπορείς να επισκεφθείς όποιο Κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας σε εξυπηρετεί και να ζητήσεις την αναβάθμιση του i-bank payband, ώστε να μπορείς να το επαναφορτίσεις. Μην ξεχάσεις να έχεις μαζί σου αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο σε ισχύ. Ενδέχεται να σου ζητηθούν περισσότερα έγγραφα (δες εδώ).

Σε κάθε περίπτωση, μην ξεχάσεις να ζητήσεις την έκδοση του PIN σου, ώστε να μπορείς να πραγματοποιείς συναλλαγές μεγαλύτερες των 25€ σε φυσικά σημεία πώλησης.

Δεν είμαι πελάτης της Εθνικής Τράπεζας

Μπορείς να επισκεφθείς όποιο Κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας σε εξυπηρετεί προκειμένου να γίνεις πελάτης της Τράπεζας και στη συνέχεια να αναβαθμίσεις το i-bank payband σου. Για να δεις τι χρειάζεται να έχεις μαζί σου, πάτησε εδώ. Η διαδικασία είναι σύντομη και το i-bank payband σου θα μπορεί άμεσα να επαναφορτιστεί με το ποσό που επιθυμείς.