Είσοδος για Ιδιώτες Είσοδος για Επιχειρήσεις

PREMIUM επιλογές

​​​​​​​​​​​​​​​​

 

Ευελιξία και ταχύτητα στις καθημερινές σας συναλλαγές  

Με τον PREMIUM Account, οι καθημερινές σας συναλλαγές γίνονται απλές​, ελεγχόμενες και προγραμματισμένες, ώστε να απαιτούν ελάχιστο χρόνο από εσάς. Πρόκειται για ένα σύγχρονο καταθετικό λογαριασμό, με τον οποίο συνδέονται όλα τα αυτοματοποιημένα συστήματα συναλλαγών (πάγιες εντολές​, χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες, Internet​ & Mobile Banking​) και αποτελεί ένα ενιαίο λειτουργικό πολύ-εργαλείο, για την καθημερινή διαχείριση των χρημάτων σας.

Δυνατότητες και  επιλογές για την αξιοποίηση των κεφαλαίων σας 

Με το PREMIUM Portfolio έχετε τη δυνατότητα να συνθέσετε εσείς το προσωπικό σας χαρτοφυλάκιο, συμφώνα με τους επενδυτικούς  σας στόχους, τις ανάγκες σας και το χρονικό ορίζοντα  των κεφαλαίων σας. 

Επιλέξτε μέσα από ένα ευρύ φάσμα επενδυτικών  προϊόντων σταθερής απόδοσης, εγγυημένου κεφαλαίου, αμοιβαίων κεφαλαίων, χρηματιστηριακών μέσων και αποκτήστε πρόσβαση στην ελληνική, αλλά και τις σημαντικότερες διεθνείς κεφαλαιαγορές. 

Με το PREMIUM Portfolio, ο κόσμος των επενδύσεων δεν φαντάζει πλέον τόσο πολύπλοκος. Γίνεται εύκολα προσβάσιμος και προσαρμόζεται στις δικές σας επιδιώξεις και ανάγκες.

 

Ολοκληρωμένη προστασία για εσάς και την οικογένειά σας 

Με τις ασφαλιστικές επιλογές που σας προσφέρει το PREMIUM Cover, μπορεί​τε  να συνδυάσετε εύκολα το πακέτο καλύψεων που σας ταιριάζει απόλυτα.

Μέσα από το PREMIUM Cover, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε εύκολα την καταλληλότερη για εσάς προστασία του αυτοκινήτου, του σπιτιού, της οικοσκε​υής ή επαγγελματικού χώρου, αλλά και το καταλληλότερο για εσάς και την οικογένειά σας πρόγραμμα πρωτοβάθμιας περίθαλψης και νοσηλείας, με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.​

Χρηματοδοτικά προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας

Με το PREMIUM Finance αξιοποιείτε προγράμματα χρηματοδότησης στεγαστικών και καταναλωτικών αναγκών, ειδικά σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα στο σημερινό, οικονομικό περιβάλλον.
Επιλέγοντας μέσα από ένα ευρύ φάσμα συνδυασμών σταθερών και κυμαινόμενων επιτοκίων, διάρκειας και μεθόδων αποπληρωμής, σχεδιάστε το προσωπικό σας δανειακό πρόγραμμα PREMIUM Finance που θα ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες και στόχους.​