Είσοδος για Ιδιώτες Είσοδος για Επιχειρήσεις

Ασφάλιση Full Προστασία Κατοικίας

Προστατέψτε το πιο πολύτιμο υλικό αγαθό σας, το σπίτι σας, αλλά  και το περιεχόμενό του, από απλούς και απρόσμενους κινδύνους, με το νέο ασφαλιστικό πρόγραμμα Full Προστασία Κατοικίας.

Είναι ένα  ευέλικτο πρόγραμμα που δημιουργήθηκε από την Εθνική Ασφαλιστική, και διατίθεται από το Δίκτυο Καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας με μεγάλο εύρος παροχών και ασφαλιστικών καλύψεων ειδικά σχεδιασμένο, ώστε να καλύπτει και τις πιο σύγχρονες ανάγκες σας.

Επιλέξτε το πακέτο που σας ταιριάζει καλύτερα  και διαμορφώστε το κόστος ασφαλίστρων  σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις και ανάγκες.

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε την Αναλυτική Περιγραφή.


Το ασφαλιστικό Πρόγραμμα Full Προστασία Κατοικίας αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση ασφάλισης της κύριας ή εξοχικής κατοικίας σας,  καθώς και του περιεχομένου της, παρέχοντας ασφαλιστική κάλυψη σε αξία καινούργιου.

 Παρέχει μεγάλο εύρος ασφαλιστικών καλύψεων. Ενδεικτικά καλύπτει ζημιές από:

Πυρκαγιά
Πτώση κεραυνού
Ευρεία έκρηξη
Τρομοκρατικές ενέργειες
Διαρροή ή θραύση ή υπερχείλιση σωληνώσεων, δεξαμενών και εγκαταστάσεων ύδρευσης, 
        θέρμανσης, κλιματισμού ή αποχέτευσης*
Θύελλα, Καταιγίδα, Πλημμύρα, Χιόνι, Παγετός  Ανεμοθύελλα, Ανεμοστρόβιλος, Βάρος Χιονιού, Χαλάζι
Κλοπή μετά από διάρρηξη*
Απώλεια Τιμαλφών, συνεπεία Ληστείας*
Αστική ευθύνη του ασφαλιζόμενου για υλικές ζημιές τρίτων από καλυπτόμενο κίνδυνο
Θραύση Κρυστάλλων 
Κάλυψη σεισμού  (προαιρετικά)

Για να δείτε το σύνολο των καλύψεων και για αναλυτική πληροφόρηση πατήστε εδώ.

Δωρεάν Υπηρεσία Επείγουσας Τεχνικής Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο:

Παρέχεται τεχνική υποστήριξη σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού που απαιτεί άμεση επέμβαση, επισκευή και τεχνική βοήθεια όπως:

Βλάβη στα υδραυλικά ή στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις
Υπηρεσίες κλειδαρά σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής κλειδιών ή προβλήματος στην κλειδαριά που 
        εμποδίζει την είσοδό σας στο σπίτι
Αντικατάσταση εξωτερικών κρυστάλλων που έσπασαν από αιφνίδιο γεγονός

Για να ενημερωθείτε αναλυτικά πατήστε εδώ.

Ευελιξία επιλογής πακέτου ασφάλισης:

Επιλέξτε το πακέτο που ταιριάζει καλύτερα στις απαιτήσεις και ανάγκες σας και διαμορφώστε το κόστος ασφαλίστρων  σύμφωνα με τις δικές σας δυνατότητες:
Πακέτο ασφάλισης με ή χωρίς σεισμό 
Πακέτο ασφάλισης με ή χωρίς απαλλαγές κατά την αποζημίωση
Ασφάλιση μόνο της κατοικίας ή μόνο του περιεχομένου ή και τα δύο


Έκπτωση στα ασφάλιστρα :
Εάν η κατοικία διαθέτει συναγερμό και πόρτα ασφαλείας παρέχεται από την Εθνική Ασφαλιστική έκπτωση 3,5% και  εάν ο συναγερμός είναι επιπλέον συνδεδεμένος με κέντρο λήψης και παρακολούθησης σημάτων εταιρίας security η αντίστοιχη έκπτωση διαμορφώνεται σε 5% *.


Περισσότερα Χαρακτηριστικά:

Μαζί με την κατοικία σας μπορείτε να ασφαλίσετε επιπλέον την αποθήκη ή τη θέση στάθμευσης.
Η ασφάλιση της εξοχικής/ δευτερεύουσας κατοικίας παρέχεται μόνο με την επιλογή Πακέτου με Απαλλαγές.

Τα ασφάλιστρα εισπράττονται αυτόματα σε μηνιαία βάση με πάγια εντολή χρέωσης του καταθετικού τραπεζικού λογαριασμού, που θα ορίσετε.
Η διάρκεια της ασφάλισης είναι ετήσια και ανανεώνεται αυτόματα.

Διατίθεται σε Μη Ενυπόθηκα Ακίνητα στην Εθνική Τράπεζα.

(*) Ισχύει μόνο για κύρια/μόνιμη κατοικία


Η  καταχώριση αυτή έχει χαρακτήρα καθαρά πληροφοριακό και σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά την προβλεπόμενη από την ισχύουσα νομοθεσία προσυμβατική ενημέρωση, την ασφαλιστική σύμβαση και τους γενικούς και ειδικούς όρους αυτής. Ενημερωθείτε πλήρως για τα χαρακτηριστικά, τις καλύψεις, τους αναλυτικούς όρους, τις προϋποθέσεις και τις εξαιρέσεις του προγράμματος ασφάλισης ή επισκεφθείτε ένα από τα Καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας και ενημερωθείτε από τα κατάλληλα πιστοποιημένα στελέχη στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

Τα ασφαλιστικά προγράμματα δημιουργήθηκαν από την Εθνική Ασφαλιστική και διανέμονται από το δίκτυο καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος Α.Ε., Αιόλου 86, 10559, Αθήνα, Α.Μ.Ε.Ε.Α.: 311481.  Για  περισσότερα πατήστε εδώ.

H διάθεση των ασφαλιστικών προγραμμάτων διενεργείται μόνο από Στελέχη της Τράπεζας που είναι πιστοποιημένοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές. Η Τράπεζα είναι εγγεγραμμένη στο Ειδικό Μητρώο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών με αριθμό 1028 ως ασφαλιστικός πράκτορας. Τα στοιχεία του Ειδικού Μητρώου δημοσιεύονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα «Ενιαίο Σημείο Πληροφόρησης (Ε.ΣΗ.Π.)» Ενεργών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, μέσω του οποίου μπορείτε να εξακριβώσετε την εγγραφή στο Ειδικό Μητρώο. Ιστότοπος Ε.ΣΗ.Π.: http://insuranceregistry.uhc.gr/.
Επισκεφθείτε σήμερα κιόλας ένα από τα Καταστήματά μας όπου  τα κατάλληλα πιστοποιημένα στελέχη μας θα σας ενημερώσουν με υπευθυνότητα και συνέπεια για τα χαρακτηριστικά, τις καλύψεις, τους αναλυτικούς όρους και προϋποθέσεις του προγράμματος «Full Προστασία Κατοικίας» παραδίδοντάς σας όλη την κατάλληλη πληροφόρηση, και εάν επιθυμείτε, να αποκτήσετε άμεσα και χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες, μια πραγματική ασπίδα προστασίας για την περιουσία σας.  

Ενημερωθείτε για τα απαιτούμενα, σύμφωνα με το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο, έγγραφα πιστοποίησης ταυτότητας του πελάτη στο έντυπο Συστηθήκατε; Αν όχι …κάντε το τώρα.


Δυνατότητες που σας προσφέρει το πρόγραμμά σας:

  • Ευελιξία στην ασφάλιση με δυνατότητα επιλογής πακέτου με απαλλαγή ή χωρίς απαλλαγή,         πακέτο με σεισμό ή χωρίς σεισμό ανάλογα με την οικονομική σας δυνατότητα.
  • Η ασφάλιση του περιεχομένου παρέχεται προαιρετικά. 
  • Ευρύτητα καλύψεων, όπως εκείνοι που σχετίζονται με φυσικές καταστροφές (χιόνι, χαλάζι, θύελλα, πλημμύρα, φωτιά από δάσος κλπ) .
  • Επιπλέον εκπτώσεις ασφαλίστρων, που παρέχονται από την Εθνική Ασφαλιστική, σε περίπτωση που η ασφαλισμένη κατοικία έχει σύστημα συναγερμού ή πόρτα ασφαλείας.
  • Παροχή 24ωρης κάλυψης Τεχνικής Βοήθειας χωρίς πρόσθετο κόστος.

Συχνές ερωτήσεις - απαντήσεις