Είσοδος για Ιδιώτες Είσοδος για Επιχειρήσεις

Μισθοδοτικός Reward

Το νέο πακέτο Μισθοδοτικός Reward της Εθνικής Τράπεζας, ειδικά σχεδιασμένο για μισθωτούς ή συνταξιούχους του δημόσιου ή ιδιωτικού τομέα, σας προσφέρει προνόμια σε κάρτες, δάνεια και ασφάλιση, ενώ επιλέγετε το είδος λογαριασμού που επιθυμείτε (ταμιευτηρίου ή τρεχούμενο).

Ο Μισθοδοτικός Reward προσφέρει ένα προνομιακό πακέτο παροχών,  για όσο διάστημα πιστώνεται μισθοδοσία ή σύνταξη:

​Εξοφλήστε χωρίς προμήθεια ένα λογαριασμό ενέργειας, ύδρευσης και σταθερής τηλεφωνίας το μήνα, μέσω NBG Internet / Mobile Banking ή μέσω  πάγιας εντολής.
​Επωφεληθείτε από το προνομιακό επιτόκιο, σε σχέση με το απλό ταμιευτήριο, με απόδοση από το 1ο ευρώ της κατάθεσης, ανεξάρτητα από το είδος  λογαριασμού.
​Καλύψτε τις έκτακτες ανάγκες σας εύκολα και γρήγορα, με τα προνόμια που σας παρέχει το δικαίωμα υπερανάληψης (μόνο στον τρεχούμενο λογαριασμό):
Με άτοκα τα πρώτα €150 και ιδιαίτερα προνομιακό επιτόκιο για το επιπλέον ποσό.
​Χρησιμοποιήστε την πιστωτική κάρτα  Μastercard,  Visa, Gold Mastercard ή Platinum Mastercard  για αγορές σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα με έκπτωση 1 μονάδας στο εκάστοτε ισχύον επιτόκιο αγορών και δωρεάν συνδρομή για τον 1ο χρόνο τήρησης του λογαριασμού.
​Χρηματοδοτήστε τα σχέδιά σας ή καλύψτε προσωπικές σας ανάγκες μέσω του προσωπικού δανείου Ανταπόδοση και επωφεληθείτε έκπτωσης 1 μονάδας στο εκάστοτε ισχύον επιτόκιο.​Επιλέξτε το στεγαστικό δάνειο που σας ταιριάζει και προχωρήστε στη διαδικασία αίτησης με έκπτωση 30% στην εφάπαξ δαπάνη για έρευνα και έλεγχο αιτήματος και έγκρισης.

​Επιλέξτε ένα από τα προγράμματα Κλασικό, Έξτρα και Προνομιακό και επωφεληθείτε από την έκπτωση 10% επί των μικτών ασφαλίστρων που παρέχεται από την Εθνική Ασφαλιστική.

 ​Τα προνόμιά σας σας περιμένουν: Γνωρίστε τον Μισθοδοτικό Value και απολαύστε προνομιακή τραπεζική εξυπηρέτηση.
​Εξασφαλίστε συμπλήρωμα του εισοδήματός σας κάθε μήνα με την προθεσμιακή κατάθεση Μηνιαίο. Συνδυάστε την ασφαλή τοποθέτηση των χρημάτων σας με την πιο ελκυστική απόδοση.

​Αποκτήστε δωρεάν τις χρεωστικές κάρτες Debit Mastercard και Debit Visa με τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών, για αναλήψεις μετρητών και αγορές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.​Χρησιμοποιήστε την προπληρωμένη κάρτα  Prepaid Visa ή το wearable-βραχιόλι  i-bank payband για αγορές σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα, με έκπτωση 25% στο κόστος κάθε φόρτισης.
Συνδέστε το λογαριασμό σας με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες i-bank Internet / Phone / Mobile Banking, για πληροφορίες και συναλλαγές με μηδενικές ή πολύ χαμηλές χρεώσεις, 24/7. ​Αξιοποιήστε τις δυνατότητες που σας παρέχει το i-bank Pay για άμεσες μεταφορές χρημάτων και πληρωμές από το κινητό σας με απευθείας χρέωση του λογαριασμού σας.
​Δείτε τα αντίγραφα κινήσεων  του λογαριασμού σας ηλεκτρονικά, μέσω του i-bank Internet Banking.​Ενημερωθείτε άμεσα για τις κινήσεις καρτών και λογαριασμών σας μέσω e-mail ή/και SMS, με την εγγραφή σας στην υπηρεσία i-bank alert.


​Εγγραφείτε δωρεάν και συλλέξτε πόντους go4more με το άνοιγμα του λογαριασμού, τη διατήρηση κεφαλαίων, αλλά και τις αγορές με τη χρεωστική σας κάρτα και τις συναλλαγές σας στα δίκτυα i-bank

 

 • Χαρακτηριστικά Λογαριασμού

  • Λογαριασμός σε €, με δυνατότητα επιλογής μεταξύ λογαριασμού Ταμιευτηρίου καταθέσεων ή Τρεχούμενου

  • Απευθύνεται σε Φυσικά Πρόσωπα, μισθωτούς ή συνταξιούχους Φορέων του Δημοσίου Τομέα και επιχειρήσεων του Ιδιωτικού Τομέα

  • Απόδοση από το 1ο ευρώ της κατάθεσης, ανεξάρτητα από το είδος  λογαριασμού –Ταμιευτηρίου ή Τρεχούμενο

  • Προνομιακό επιτόκιο σε σχέση με το απλό Ταμιευτήριο/Τρεχούμενο

  • Χωρίς ελάχιστο ποσό αρχικής κατάθεσης

  • Εκτοκισμός ανά εξάμηνο

  • Καλύτεροι τιμολογιακοί όροι για συγκεκριμένες υπηρεσίες που παρέχει η Τράπεζά μας

  • Σύνδεση με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες i-bank, τις κάρτες, τα δάνεια και τα επενδυτικά προϊόντα της Εθνικής Τράπεζας

  • Δυνατότητα χορήγησης μπλοκ επιταγών (εφόσον τηρούνται οι νόμιμες και πραγματικές προϋποθέσεις φερεγγυότητας) και Δικαιώματος Υπερανάληψης στον Τρεχούμενο Λογαριασμό

  • Αυτόματη κατάθεση μισθοδοσίας ή σύνταξης

  Περισσότερες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά και τις παροχές του λογαριασμού παρέχονται στο Έντυπο Προσυμβατικής Ενημέρωσης

 • Υπόλοιπα & κινήσεις

  Ενημέρωση για την αναλυτική κίνηση του λογαριασμού μέσω i-bank Internet Banking (μηνιαίο ηλεκτρονικό αντίγραφο κίνησης/i-statement):  δωρεάν.

  Δυνατότητα ενημέρωσης, κατόπιν αιτήματός σας, στην περίπτωση που ο λογαριασμός είναι:
       – ταμιευτηρίου, μέσω βιβλιαρίου κατάθεσης: δωρεάν.
       – τρεχούμενος, μέσω:
            - τριμηνιαίου αντιγράφου κίνησης (statement) προς τη διεύθυνση επικοινωνίας σας: δωρεάν
            - μηνιαίου αντιγράφου κίνησης στο κατάστημα (δωρεάν) ή στη διεύθυνση επικοινωνίας σας
                  με χρέωση ( σήμερα 0,90€/μήνα)
            - τακτικού ημερήσιου αντιγράφου κίνησης στο κατάστημα, με χρέωση (σήμερα, 15€ / μήνα).

  Δυνατότητα δωρεάν ενημέρωσης 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο για:
       – τις 7 τελευταίες κινήσεις του λογαριασμού σας, μέσω του δικτύου των i-Bank ΑΤΜ της Εθνικής
         Τράπεζας,
       – την κίνηση του λογαριασμού μέσω i-bank Internet Banking.

 • Συναλλαγές

  Πραγματοποιήστε τις καθημερινές σας συναλλαγές με ασφάλεια και ευελιξία στα Καταστήματα της Τράπεζας και τα δίκτυα i-bank: 

  Αναλήψεις: Στα ταμεία των Καταστημάτων και στο δίκτυο i-bank ΑΤΜ με τη χρεωστική σας κάρτα

  Καταθέσεις: Στα ταμεία των Καταστημάτων και τα Κέντρα Αυτόματων Πληρωμών, καθώς και στo δίκτυο i-bank ATM

  Πληρωμές και μεταφορές χρημάτων: Εξοφλήστε τους λογαριασμούς σας και τακτοποιήστε τις οικονομικές υποχρεώσεις σας εύκολα και γρήγορα με απευθείας χρέωση του λογαριασμού σας, στα ταμεία των Καταστημάτων της Τράπεζας και μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών i-bank Internet / Phone / Mobile Banking και ΑΤΜ.

  Αίτηση χορήγησης μπλοκ επιταγών: Μπορείτε να την υποβάλετε στο Κατάστημα τήρησης του λογαριασμού σας ή μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών i-bank Internet και Phone Banking της Εθνικής Τράπεζας. Δυνατότητα χορήγησης μπλοκ επιταγών παρέχεται μόνο στους τρεχούμενους λογαριασμούς, εφόσον τηρούνται οι νόμιμες και πραγματικές προϋποθέσεις φερεγγυότητας

 • Δικαίωμα υπερανάληψης μετρητών
  Αποκτήστε ρευστότητα για κάλυψη των έκτακτων αναγκών σας με το δικαίωμα υπερανάληψης μετρητών στον τρεχούμενο λογαριασμό:

  - με δυνατότητα έγκρισης χρεωστικού υπολοίπου έως 5 μηνιαίες αποδοχές με ανώτατο ποσό τα €10.000.

  - άτοκα τα πρώτα 150€ ενώ για το εναπομένον υπόλοιπο ισχύει έκπτωση 1 μονάδας στο εκάστοτε ισχύον επιτόκιο.

  Για τις νέες αιτήσεις υπερανάληψης, επωφεληθείτε του ακόμα πιο προνομιακού επιτοκίου για το πρώτο έτος ΕΚΤ+8%.
 • Ασφάλιση Οχήματος
  Παρέχεται δυνατότητα  συμμετοχής σε Πρόγραμμα Ασφάλισης Οχήματος με έκπτωση 10% επί των μικτών ασφαλίστρων που παρέχεται από την Εθνική Ασφαλιστική, στις ασφαλίσεις Ε.Ι.Χ. (Επιβατικά Ιδιωτικής Χρήσης) και Φ.Ι.Χ. (Φορτηγά Ιδιωτικής Χρήσης) Αγροτικής Χρήσης, εξαιρουμένων των παρακάτω καλυπτόμενων κινδύνων:

  – Για τα επιβατικά Αυτοκίνητα Ιδιωτικής Χρήσης (Ε.Ι.Χ.): Θραύση Κρυστάλλων, Τοπική Ρυμούλκηση / Οδική Βοήθεια, Απώλεια Χρήσης οχήματος

  – Για τα Φ.Ι.Χ. Αγροτικής Χρήσης: Θραύση Κρυστάλλων, Τοπική Ρυμούλκηση / Οδική Βοήθεια, Εγγύηση Ασφαλίστρου, Προσωπικό Ατύχημα Οδηγού

 • Σύμβαση και Τιμολόγιο
 • Μεταβολή στοιχείων
  Σε περίπτωση μεταβολής των στοιχείων σας (διεύθυνση κατοικίας, στοιχεία επικοινωνίας κ.λπ.) θα πρέπει να τη δηλώσετε άμεσα σε ένα Κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας. Ενημερωθείτε για τυχόν έγγραφα που χρειάζεται να προσκομίσετε, για να πιστοποιήσετε τα νέα σας στοιχεία, από τo ενημερωτικό έντυπο "Συστηθήκατε; Αν όχι... κάντε το τώρα".
 • Πώς θα το αποκτήσετε
  Επισκεφθείτε ένα από τα Καταστήματα του Δικτύου της Εθνικής Τράπεζας και μπείτε στον κόσμο αποκλειστικών προνομίων και παροχών του Μισθοδοτικού Reward, ανοίγοντας ένα νέο λογαριασμό ή μετατρέποντας έναν υφιστάμενο λογαριασμό σας.
  Ενημερωθείτε για τα έγγραφα που χρειάζεται να προσκομίσετε για να πιστοποιήσετε τα στοιχεία σας (διεύθυνση κατοικίας, στοιχεία επικοινωνίας κ.λπ.), από τo ενημερωτικό έντυπο «Συστηθήκατε; Αν όχι... κάντε το τώρα». 

 •  

 • ​Τα προνόμια και οι παροχές του λογαριασμού Μισθοδοτικός Reward ισχύουν μόνο για τον α΄ δικαιούχο, εκτός από την αυτόματη πληρωμή λογαριασμών που ισχύει για όλους τους δικαιούχους.

  •Τα ασφαλιστικά προγράμματα δημιουργήθηκαν από την Εθνική Ασφαλιστική και διανέμονται από το δίκτυο καταστημάτων  της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος Α.Ε., Αιόλου 86, 10232, Α.Μ.Ε.Ε.Α.: 311481, Αθήνα. H διάθεση των ασφαλιστικών προγραμμάτων διενεργείται μόνο από Στελέχη της Τράπεζας που είναι πιστοποιημένοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές. Η Τράπεζα είναι εγγεγραμμένη στο Ειδικό Μητρώο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών με αριθμό 1028 ως ασφαλιστικός πράκτορας. Τα στοιχεία του Ειδικού Μητρώου δημοσιεύονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα «Ενιαίο Σημείο Πληροφόρησης (Ε.ΣΗ.Π.)» Ενεργών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, μέσω του οποίου μπορείτε να εξακριβώσετε την εγγραφή στο Ειδικό Μητρώο. Ιστότοπος Ε.ΣΗ.Π.: http://insuranceregistry.uhc.gr/.